- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ulkesh
őstag
"Pedig WM ellen rendszeresen felhozzák főleg iPhone topikokban, hogy utánajárás és keresgetés kell sokmindenhez. "
Ez igaz is. Gondolj arra, hogy iPhone esetén minden alkalmazás egy helyen megtalálható, nem kell különösebben sokat keresgélni, bármire is van szükséged.
"Elég rossz poén egy európainak azt mondani, hogy mennyé' amerikába, mert ott majd kihasználhatod a telefonodat."
Nem egészen így értettem. Csupán arra utaltam, hogy az, hogy nincs ilyen alkalmazás az nem igaz, csupán itthon még nem használható, de ez idővel (pár hét) változni fog.
"Ja értem. Én meg a GMaps-ra gondoltam, ami elérhető itthon is, meg működik is, csak minek, mert nem jó semmire."
Ez sem igaz, mert nagyon jól használható, ha nem autós navigációra akarod használni, márpedig egy mobiltelefon esetén nem ennek kéne az elsődleges funkciónak lenni GPS esetén.
"erdoke meg nyilván üzleti utakra gondol, nem nyaralásra."
Tudom, csupán nem tartom életszerűnek, hogy egy külföldi üzleti úton a fontos dokumentumokat BT-on cserélgesse az ember, egyrészt mert ilyenkor azok a doksik nem a telefonon, hanem a notebook-on vannak, másrészt általában ilyenkor a cég központja és az utazó között folyik kommunikáció. (Az már csak apróság, hogy néhány cégnél alapból felmondási ok lenne, ha kényes üzleti dokumentációt valaki a könnyen hozzáférhető, vagy elveszíthető mobiltelefonján tárol, vagy szállít.)
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az Adobe és az Apple közösen tervezik az iPhone Flash támogatását.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gaming notebook topik
- Újabb koreai forrás ír Exynosra épülő Galaxy Z Flip7-ről
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Fogyjunk le!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest