- Apple iPhone Air - almacsutka
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
D80
tag
Egyetértek! Sajnos a gyártókat nem nagyon lehet kényszeríteni, hogy optimalizáljanak/hozzák ki a legfrissebb Android rendszerrel a készülékeket.
A megoldás mindenből referencia modellt kell venni, mert azon minden úgy fut, ahogy a készítő eltervezte:
iOS - iPhone
WP - Nokia
Android - Nexus -
D80
tag
Csak arra akartam utalni, hogy a SW a Samsung által van szerintem elcseszve... Ráadásul a Touchwiz szerintem nem valami szép, persze ez ízlés kérdése.
Galaxy Nexusom van, az igazi nem "agyon moddolt sütött főzött ROM"-al, és hidd el, hogy ez nem csinál ilyeneket, pedig csak 2 magos, és a GPU is elég öregecske már. Tehát a felhasználói élményem olyan, mint a WP vagy az iOS esetén egy gyenge HW-en is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3340
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest