- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabi__memo
nagyúr
Most olvasom hogy jön május végén az mi8 is a 8. évfordulóra. Gyakorlatilag mi7 spec edition
-
törölt tag
válasz
szabi__memo #47 üzenetére
Mert egy 2mm vastag káván nem fér el mondjuk egy előlapi kamera, meg valószínűleg az érzékelők sem, hiába ér széltől szélig.
-
Samott
addikt
válasz
weberzolee #45 üzenetére
Szerencsere nem mindenki, sot, csak nehany hulye van aki szerint a notch jo megoldas. Aki elfogadja, az is ugy van vele, hogy ideiglenes megoldas amig nem sikerul a kijelzo ala integralni a kamerat, szenzorokat. Tenyleg nagyon zizinek kell lenni ahhoz hogy valakinek kifejezetten tetszen (mas topikokban legalabbis ez jott le nekem a hozzaszolasokbol). Ideiglenes, kenyszermegoldas de semmikeppen se szep. Mas gyartok is kenyszerbol alkalmazzak, nem azert mert olyan jo dolog.
-
weberzolee
aktív tag
Érdekes vélemény.. Mindenki hülye akinek az ízlése eltér a tiedtől. Magyarország így szeretlek...
Ahhoz képest hogy a notch állítólag olyan gusztustala/értelmetlen megoldás hogy nem teremt trendet, lassan mindenkinek van
. Meglepődnék ha a Samsung nem ülne fel erre a vonatra
-
joey04
titán
-
thboxx
aktív tag
Csak nekem feltűnő a második képen az almás lightning kábel? Nekem ez sántít...
-
törölt tag
Lényeg, hogy a Xiaomi nem másol, 100% egyediség. Amúgy tetszik, de hát... a dicséret nem őket illeti, mint tudjuk..
-
De jó, hogy piacra dobták a Mix szériát, mert ha a Mi széria erre a vonalra ül fel, az életben nem vettem volna többet Xiaomi-t.. Ez qvagáz..
-
jUUh
addikt
Imádom a Xiaomi-t de ez óriási csalódás lenne...
-
zozo112233
csendes tag
válasz
Viktor0610 #9 üzenetére
-
HardRic
addikt
Hiába vannak jó telefonjaik is, 1-1 alkalom amikor elszabadul a kínaiskodás olyan szinten lehúzza a márkát, hogy még azt is szégyellem, hogy a családban van ilyen telefon.
-
fuze
őstag
Na jól van már... én szégyellem magam a Xiaomi helyett. Ráadásul az ujjlenyomat olvasó is hátul pff.
-
QwErTy42
addikt
12 1 tucat
-
tixem
addikt
"Az egyik forrás felvételei alapján az ugyanis az iPhone X szerű kameraelrendezéssel bíró hátlapon található"
Hadd gratuláljak. Pedig komolyan érdekelt ez a telefon, bíztam benne, hogy végre valaki elhozza ezt a dolgot, de ezek is inkább felülnek a többi retardált közé a kopipészt noccsvonatra.
-
MI6 formavilága után kicsit csalódás, de várjuk ki a végét. Bár a trendet követheti és nagy rá az esély hogy ténylegesen ilyen lesz.
-
szabi__memo
nagyúr
Kár azért a notch-ért. Hová férnek az értesítések??
-
Ne sírjatok már ennyire.
-
forgonati
őstag
Ez de szar... Remélem a userek bojkottálják majd ezt a hulladékot és bedől az eladásuk. Ezt a pofátlan másolást, anyám...
-
aelod
veterán
válasz
cezarlacrone #20 üzenetére
Redmi mitől is szutyok? Tévképzeteid vannak
(#22) ThorsHUN
a kijelzo alatti ujjlenyomat olvasot, amit korabban mar megerositettek
Erről nem tudok. Forrás esetleg? -
ThorsHUN
őstag
Sztem ez kamu.
Nem hiszem el, egyreszt mert igy bukna a kijelzo alatti ujjlenyomat olvasot, amit korabban mar megerositettek, masreszt pedig a MI szeriak jellemzoje eddig is az elolapi mig a redmi szerianak a hatlapi ujjlenyomat olvaso volt a femjelzese. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
cezarlacrone #16 üzenetére
Igazából nem az árazással van gond (mert ez kb. ingyen se kéne vagy adnám el rögtön) ...
Jó, - értsd minőségi kivitel, gazdag funkcionalitás (5 Ghz-es wifi, Nfc) - középkategóriás telefont egy ideje már képtelenek a gyártók letenni az asztalra. Ott vannak ezek az izzadságszagú "zászlóshajók", a túlvégen pedig az egyszer használatos (mert frissítés vagy nem jön rá, vagy csak mutatóban) ipari hulladékok.
Nagyon kellene már ide egy egyéniséggel, ötletekkel bíró gyártó (nem, nem az alma), aki "pofán vágná" a szakmát. -
aelod
veterán
válasz
Persze majd a csúcskategória fele annyiba fog kerülni. Hol élsz? Ahogy a kolléga is írta a Redmi széria van ezen az ársávon.
-
törölt tag
válasz
50-65 körül árazással? Lassan a Redmi kerül ennyibe, nem hogy a felső kategória...
-
Sebhelyes
senior tag
Ez a méretesebb De Luxe notch-ok közé tartozik!
-
Samott
addikt
Az a durva hogy ami ocsmany, azt is lemasoljak.
-
aelod
veterán
Kár érte. Tudnak egyedit is alkotni pedig. Gesztusvezérléssel a MIUI 9.5 szinte koppra ua. lesz mint az alma. Küldősre meg aztán pláne....
-
<Adamsky>
nagyúr
Szerintem, ha a Mi Mix 2s-t megcsinálták volna kicsiben, akkor senki nem szólt volna egy rossz szót sem. Sőt, szerintem örültek volna (még talán én is), de ez ...
Sajnos annyira lehetett tudni, de mégis annyira reménykedett mindenki (ahogy tettük minden márkánál).
Csak ismételni tudom az előttem szólókat: csúnya, igénytelen, prosztó megoldás -
cezarlacrone
aktív tag
Lassan nem lesz a palettán olyan teló ami tetszene.
-
mg1992mg
őstag
válasz
fornettisuti #1 üzenetére
Micsoda eredeti, fogták az iPhone X külsejét, és raktak rá egy ujjlenyomasolvasót hátulra.
10/10 x( -
ThorsHUN
őstag
Hatbasszus...
-
Rendkívül innovatív külső.
-
enginev3.0
félisten
Undorító másolás
-
spawn21
veterán
-
exedoc
senior tag
Ez már nagyon kellett. Szenzorájlend, giganoccs. Sok sikert hozzá. még ránéznem is fáj. De már nem is azért mert ronda, azt már elfogadtam. Inkább azért mert a könyökömön jön ki az 1000 Ájfonmajmolásos gyártó után mégegy. Várható volt, hogy a Xiaomi is bejátsza. Nem csalódtam. Ja de.
-
törölt tag
Valaki feltett egy MIUI-t iPhone X-re?
-
jacis
nagyúr
Sokat agyalt rajta a tervező
-
Szabcsizz
őstag
Hát ez jó nagy csalódás..
-
kbyte1024
veterán
az igen,jó nagy szenzorsziget...
-
fornettisuti
veterán
Van még lejjebb?
Kár érte.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Két egymástól független forrás is közölt valódi fotót a feltételezett Xiaomi Mi 7-ről, amelyek viszont tökéletesen megegyeznek.
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra - szépséges a szörnyeteg
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kedvenc zene a mai napra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- XFX AMD Radeon RX6700XT 12GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással
- Új ASROCK A520M PG Fèlkonfig - Ne hagyd ki! 0% THM-RE is!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest