Új hozzászólás Aktív témák
-
batai15
félisten
válasz
Linkin1994 #17 üzenetére
Nem követem egy ideje a topikot de az eléggé cink.
-
bajusz15
senior tag
Ace-t sokan szidják a dizájn miatt, nekem pont ez tetszik benne. Mehet bele a D8100, elfogadható ár, és meg is van a poco f1-em utódja
Eddig a Neo 3-at vártam, de ha ez lesz a "global" verzió, egye-fene, jó a OP isA lényeg, hogy ne snapi 778g/870 vagy valami kuka exynos kerüljön bele és a belső évekig kiszolgál majd, csak úgy, mint a poco a snapi 845-tel 3.5 éven át.
-
-
Curtain
senior tag
-
jFox
addikt
"a korábbi pletykák a Realme 9 Pro újragondolásaként definiálták a Nord CE 2 Lite"
Ami ez egyik modellnél Pro az hogy lesz a másiknál Lite?
Összefolynak a kategóriák... -
-
-
roli543
őstag
Az Ace kegyetlen jól néz ki
-
-
-
Linkin1994
senior tag
válasz
mongoose66 #2 üzenetére
Mivel az Oppo-val eggyüt megy a fejlesztés így nem lesz akkora gond.
-
mongoose66
tag
Igen kezd xiaomisodni a oneplus is, amivel nincs bajom. Csak! Ennek az lesz a vége hogy az eddigi remek oprendszer majd szép lassan elkorcsosul. Mert más vas alá, más fejlesztés, frissítések kellenek.
-
juuzer
addikt
Minek Nordból is Lite? Xiaomisodunk or what?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosított PS4 Slim 11.00 GoldHEN 500GB - Telepített játékokkal
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest