Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Gyermekcipőben jár ez még no. Én meg egy Fuji tabra vágynék értelmes árban, 9"-on, i3 is elég lenne. Fingerprintet is csak ők használják szinte, ami nagyon durván kényelmes. Van egy csomó program ami netes belépésnél csak egy ujjlehúzást igényel és már bent is vagy a fiókodban. Páratlan kényelmet jelent belépéseknél. Ez az ami nagyon hiányzik nekem. Notebook választásnál is mindig alapfeltétel volt nálam a FP.
-
hito
nagyúr
Ezt én is néztem. Túlárazta a Fuji sajnos. De rájuk ez jellemző. Siemens-el való szétbútorozást követően csak agresszív túlárazással tudták meggyőzni a meggyőzni kívánt réteget (és persze a cuccaikkal), hogy új szelek fújnak, prémium márkával van már immáron dolgunk
Mondjuk ez igaz is az üzleti vonalukra, bődületesen jó cuccaik vannak, minőségre nem lehet panasz, de ezt az árazással is kommunikálják a vásárlók felé.
-
hito
nagyúr
De még mennyire!
Atom nekem se kéne ingyen sem. Eddig win8 fronton sajnos csak az AMD megoldásai életképesek. Atom kitárgyalva, i5, i7 meg nem a balkán sztyeppére való, már ami az árakat illeti. Maradt az a néhány AMD-s megoldás, nem túl bőséges választék, de legalább van.
-
hito
nagyúr
Parancsolj! De ott van még a W500 is egy ideje, a maga C-60 + HD6290 párosával, ami mindenre elég, már ami a hétköznapi használatot illeti (nem videóvágásra meg hc játékra gondolok).
-
hito
nagyúr
Irigyellek!
Viszont mocskos drága sajnos, legalább is az e-bayes árakhoz képest. Mondjuk az nem mérvadó mint tudjuk. Használtat már 900$ környékén is utánad dobják, de az új se sokkal több 1000$-nál. Felháborító, hogy itthon ugyanez 300-350eFt
Lehet a közeljövőben rendelek egy használtat, még 27%-os vámáfával is megéri. Bár fél éven belül úgyis jön haza rokonom, úgyhogy még azt is megspórolhatom ha picit türelmes vagyok.
-
hito
nagyúr
válasz
dreamdancer #20 üzenetére
Erre a cáfolat saját magam. Nekem pont arra kell amire Te nem gondoltál. Hordozható/otthoni multimédiás feladatokra, anélkül, hogy az ostoba android korlátozásaival (és akkor az IOS-t már meg se említem) kéne szívnom. Videónézés, netezés, képnézegetés, mindezt úgy, hogy közben a megszokott teljes értékű x86-os programjaimat is tudom használni rajta. Nem cserélném le semmilyen felbontású és 600magos androidos gépre. Próbáltam, de nem tudtam vele együtt élni. 3óra használat után az összeset a kukába akartam hajítani, megpróbáltam, egyszerűen nem megy. Nekem megváltás a win8 tablet korszak.
Az meg hogy a háttérben hogy pazarolja az energiaforrásokat pont letojom, amíg én ebből semmit nem veszek észre, mert hasít a gép. Az 5-6órás üzemidő is elégséges nekem, de az új i5/i7-es tabletek ettől már jóval többer tudnak, nem egy rádupláz.
Kopi31415: azt megértem, hogy valakinek ez már a tűréshatárán túlmutat, valóban gyorsabb és szebb a képernyőforgatás android-on, de nekem ez már megfelel. Lényegesen gyorsabb és értelmesebb, mint win7 alatt volt.
-
hito
nagyúr
A W700 saját? Honnan sikerült beszerezni és (ha nem túl indiszkrét a kérdés) mennyiért?
Kopi31415: mikor és milyen hardveren próbáltad utoljára? Nem lehet, hogy a gyártó által kreált driveren is múlik valami? Értsd: jobb paraméterekkel megáldott gépen, jobb/frisebb driverekkel "élvezhetőbb" a dolog, illetve kevésbé szar.
-
hito
nagyúr
válasz
dreamdancer #11 üzenetére
"Vajon hány pofára esés kell még a Microsoftnak, mire felfogják, hogy a tablet azért (is) lett siker, mert NEM pc-s OS-sel működik?"
Azért win8-cal már egész élvezhető a dolog. Ki kéne próbálnod egy kapacitív tabletet win8-cal, mert az "élménybeszámolódból" ítélve ez még kimaradt az életedből.
-
hito
nagyúr
Tök jó, hogy mostmár van 10"-tól kisebb win8 tábla is, de miért nem lehet már elfeljteni ezt a Z2760 + DDR2 modul párost? Törvénytelenül szar és lassú. DDR2-t évek óta kutya nem használ, erre a mostani táblák meg talicskaszám készülének ezzel
Mellesleg ennek nem inkább prohardver hírnek kéne lennie?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest