- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
Ricardo
titán
Ez jól néz ki. Hol lehet megnyomogatni egy Meizu-t?
-
törölt tag
-
-
törölt tag
na, kiszivárgott az új firmware, itt is egy remek videó róla (köszönjük nice2_know_u!)
(ja, amúgy ez még csak ilyen bétás állapotban van, nem a teljesen végleges)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz bmwk1200s #47 üzenetére
jelenleg egy SE (second edition) kiadás van, ez hardveresen nem tér el sokban, csak annyi, hogy mostmár hivatalosan is van wifi támogatás (igazából wapi, de ez a kínai szabvány wifi kompatibilis), meg egy két apróság. majd elvileg hamarosan jön a 3G-s változat, de pontosat nem tudok róla.
-
Ricardo
titán
Szerintem jól néz ki. Kár hogy tulajdonos nincs itt a fórumon.
-
törölt tag
itt egy demó videó az új felületről! azért nem lett rossz szerintem: [link]
-
törölt tag
pontosan nem tudom leírni. a lényeg olyasmi, hogy amikor írsz, akkor minden egyes leütés után a billentyűzet felett sorban kitesz pár javaslatot. ezeket lehet ugye választani, tovább lépni köztük oldalra, ha van annyi javaslat, vagy gépelni tovább. de az általad begépelt dolgokat általában az első oldalra igyekszik kitenni a szoftver, aszerint súlyozva, hogy mennyit használtad. viszont mindent megjegyez, amit begépelsz (legalábbis eddig), így akár magyarul is meg lehet tanítani (ahogy például a Motorola E2-met is megtanítottam).
kínaiban meg egyrészt a szókezdő hangokat is elég beírni általában, másrészt pedig hozzájön ez a személyes szóhasználathoz igazodó dolog.az összhatás az, hogy nagyjából olyan gyorsan tudok gépelni már szinte angolul, mint a berry-men, kínaiul meg nagyságrendekkel gyorsabban. kicsit olyan az egész, mint az itap amúgy, mindig javasol dolgokat, de nem erőlteti rád sosem.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
szerintem ez is valami buta szabály miatt lehet, mert amúgy a Meizu mp3 lejátszóiban van rádió.
amúgy eddig nagyon bejön a teló, szuper a szövegbevitele, öntanuló, milliószor jobb a blackberry-nél (leszámítva a fizikai gombok hiányát ugye), médiában is elég jó, bár kicsit fura, mert szerintem nem szól olyan szépen, mint az M6-osom, de lehet, hogy ez inkább EQ kérdése. egész sokáig bírja amúgy akksival, meg adtak hozzá egy tartalákot is, külső töltővel.
kíváncsi leszek az új felületre majd, elvileg nemsokára ki kéne jönnie. -
dag
tag
Radio -t kihagyták belőle? Ez nekem nagyon nem tetszik így...
-
dag
tag
Üdv! Hát ez nem egy rossz gép különösen az ár/tudás aránya ami nagyon jó.... Még az N97 rohadtul drága ez majdnem hogy fele annyiba kerül és nem sok különbség van, annyi hogy gps nuku (de szerintem az nem is kell) a fényképező meg 5 helyett 3.2... De biztos nem tud zenei szinten a Nokia olyat mint a Meizu Az én számomra ez a tökéletes telefon...
-
törölt tag
én egyre inkább azon a véleményen vagyok, hogy be fogom vállalni a nyáron
még arra leszek kíváncsi, hogy milyen lesz majd za android, amit rátesznek. megcsinálják-e vajon a kezelőfelületet olyanra, mint a mostani, vagy átvesznek valami mást (péládul az OMS megoldást). illetve, hogy mikor lesz készen.amúgy most a hírek szerint legkésőbb jövőhét végéig kijön az új SDK, és ezzel együtt valószínűleg egy újabb fw is, és nagyjából egy hónapon belül érkezik majd még egy frissítés, amiben már az új GUI lesz benne.
-
-
törölt tag
válasz vehement69 #25 üzenetére
válaszolok szívesen, csak nem tudom, hogy pontosan mire gondolsz, annyira nem szoktam követni a MS híreket.
-
Jadro
veterán
Még azt sem mondanám hogy nagyon elkéstek vele, mert megállja a helyét a mai mezőnyben, pláne ha olcsó. Inkább a sokéves promózással lőttek öngólt. Ha nem szajkóznák kb két éve hogy jön, jön, jön, hanem manapság bemutatják aztán ki is adják akkor más lenne a helyzet. Így kicsit más az ember szájíze.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
BloodRay
veterán
Remélem mihamarabb elkészülnek az új verzióval.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
törölt tag
itt van még egy érdekes kép:
volt róla szó nem olyan régen, hogy hogyan dolgozzák át a kezelőfelületet, és volt egy elég kezdetleges ábra. aszerint az van, hogy lezárt képernyő mellett ha az egyik ilyen fült felhúzza az ember, akkor ugye meg lehet nézni a tartalmát (a fenti kép mutatja). ha a képernyő felénél nem húzza feljebb az ember, akkor visszatér lezárt állapotba a teló, ha pedig feljebb húzza, akkor egyből az adott programhoz lép (üzenetek, tárcsázó, stb).
-
Peat;)
veterán
Ja csak ez olyan cuccokat rendel beszállítóktól (proci, kijelző, hangchip) amik általában külön külön is sok esetben bealázzák a nagy gyártók által, ugyanazon beszállítóktól megrendelt alkatrészeket. Mert újak. Együttesen meg egyértelműen odabasz média terén, mivel mindenből az aktuális legjobbat nyomta bele, ami a többi gyártóra kizárt. Egy nagy kijelzős telefonnak meg a média eléggé fontos..főleg hogy jóval a palm előtt már kapható volt. Odakint 60-70k forintnak megfelelő összegért. És most nézd meg mi micsoda benne és milyen softwaret hoztak össze rá, a mobilarenas tesztből.
[link] szar kínai több ilyen gyártó kéne.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
bizonyos szempontból nem késtek el. például hány olyan telefon van piacon, ami a(z ekkora felbontású) kijelző natív felbontásában készült videókat ilyen simán lejátsza? konvertálás nélkül? multimédiában nagyon is jó. illetve rengeteg lehetőség van benne, folyamatosan megy a fejlesztése mind a gyártó részéről, mind az fanok részéről.
ha megcsinálják tényleg dual bootra, akkor ezzel az első ilyen telefon lesz a piacon, és így tovább.nagyon pofás kis gép ez, csak kicsit gyúrni kéne majd a nemzetközi támogatottságára is. de amíg nem forgalmazzák Kínán kívül, addig ez nem nagyon lesz meg.
-
vehement69
senior tag
hmm... inkább visszavonom a hsz-em, nem akarok flémet, egyik moderátor bácsi/néni kéretik törölni, üres üzenet
[ Szerkesztve ]
I am cancer in your bones
-
-
P00By
nagyúr
Tetszetős
-
Vtwo
senior tag
Azért a Miezut nem venném egy kalap alá a kínai gagyikkal.
Mp3 lejátszóban pl. az egyik legjobb .[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
ez a kínai palm pré?
bámulatos...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Vtwo
senior tag
Nekem tetszik,remélem ezzel nem csúsznak éveket.
-
nice2know_u
tag
Ja és még annyit, hogy mi nem vagyunk hivatalos fórum, akármennyire is úgy tűnik
"...a Miezu hivatalos információs oldalán"
Ja és a CEO azt mondta, hogy a jövőbeli telefonjaikat szeretné ellátni androiddal IS (dual boot), tehát fogja használni a WinCE OS-t is, az biztos hogy nem csak android lesz. -
bmwk1200s
őstag
Még azt bírnám nagyon, ha bejelentenék, hogy lehet majd szinkronizálni az iTunes-szal!
Semmit sem írok alá!
-
nice2know_u
tag
Nem fogják kidobni a francba, ez egyértelmű, nem azért fejlesztik 2 éve. Meg egyébként is, nemsokára nyit az app store-juk.
-
plus44
veterán
Jobb, mint volt...határozottan.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
bmwk1200s
őstag
Ne mondják már komolyan, hogy annyi meló a Windows CE-vel, és a köv generáció már Androidos lesz! Na ez a nevetséges!
Lenne már akkor inkább egy Win CE meg egy Androidos modell is! Vagy boot menüből választható! - jó, csak vicceltem!
Semmit sem írok alá!
-
hemaka
nagyúr
Egész jól néz ki az a menü.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
-
legiaap
félisten
Mióta csinálják már ezt a telefont???
20 éve?
Nevetséges.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
brumesz
aktív tag
pofás lett
cserebere, beszamitas, mennyitengedszafelebol nalam nincs, bocsi mindenki!
-
passatgt
aktív tag
Süti!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Villanyszerelés
- Nők, nőügyek (18+)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OpenMediaVault
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest