Új hozzászólás Aktív témák
-
nozs23
addikt
válasz
guriga1234 #18 üzenetére
Gondoltam, hogy tapasztalatod nincs róla.
Elmondod mivel másabb élőben feloldani egy fotóval, vagy megnézni ugyanezt videón? Kérlek magyarázd el, mint azon kiválasztottak egyike, akik kezükben tarthatják ezt a telefont.A biztonságnak vannak fokozatai.
Mesélj még. Milyen fokozatok? Mennyit kap egy ujjlenyomat olvasó, vagy egy 3D Face ID?
Ha lenne ilyen, akkor ez a megoldás 1/10.Ahhoz egyébként, hogy valaki egy képpel/videóval próbálkozzon feloldani a telefont, előbb meg kell szereznie. Ha már megszerezte, akkor édesmindegy, hogy milyen védelmet használsz, csak idő kérdése a dolog.
Mi az idő kérdése? Mit fog kezdeni egy nyamvadt fotóval, ha ujjlenyomat olvasót, vagy rendes 3D FaceID-t használ a telefon? -
nozs23
addikt
válasz
guriga1234 #14 üzenetére
Kismillió cikk, videó van róla. Még maga a Samsung is hivatalosan nyilatkozott az ügyben, elismerve, hogy nem biztonságos. Mégis miért próbálgattam volna?
Az űrben sem voltam még, de nem gondolom, hogy lapos a Föld. -
nozs23
addikt
válasz
guriga1234 #12 üzenetére
Azert gyors, mert nem biztonsagos. Egy keppel at lehet verni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest