- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Silkó
veterán
Ez a formaterv még mindig nagyon gagyi, szerintem. Bazi nagy kávák, csúnya elrendezés. Persze ez magánvélemény.
-
CheGhost
aktív tag
Teljesen egyetértek. A mostani telefonom ugyan 5"-os (Moto G4 play), de ha lett volna kisebb és elfogadható belsővel, akkor inkább azt választottam volna. Nem értem miért nem képesek normál és használható méretű telefonokat gyártani. Mondom ezt úgy, hogy nekem nagyobb kezem van, és nem okoz gondot általában a képernyő átérése.
-
Ashitaka
tag
Kész elmebaj amit ezek csinálnak ! Ha már 18:9-re voksoltak akkor mik azok a brutál nagy kávák az előlapon?? Eddig 5.5 hüvelykű kijelző volt az átlag a Motonál,most már 5.7 ? De persze a többi gyártó sem piskóta. Mi lesz 2-3 év múlva? 8-10 hüvelykes tabbletfonokat gyártanak majd?!?
-
macskea
őstag
válasz
fornettisuti #11 üzenetére
???
-
roli543
őstag
Abszolut nem offként írom, inkább informálódom. Ezek a hírek már napok óta kinn vannak a nemzetközi hír portálokon. Miért adódik az, hogy a MA-n sokszor napokkal késöbb kerülnek ki hírek vagy vannak olyan hírek amik nem is pedig a nemzetközi portálokon prioritást élveznek?
A telefonhoz: azt hiszem végleg nem értem, minek ekkora nagy dögöket gyártani ekkora kijelzővel.... es ekkora házban... komolyan... az 5.7 az új 5 col... kezdem azt hinni hogy idén 5 colos telefon nem is lesz már.... legalább a ház lenne ultra bazel-less vagy valami.. de nem
-
atike
nagyúr
Egészen érdekes ez a kamera kialakítás...
Bár ilyen áron lenne itthon is. Jónak tűnnek.
-
janeszgol
félisten
En nem ertem, egyre tobb a fogyatekos a gyartoknal. Hipi-szupi nagy felbontasu telo max 3k mah akkuval, mig a max HD felbontasu (ez nem pontos, egy bizonyos ppi alatti kijelzo) telonal meg jonnek a negyezres ertekek. Oke olcsobb nagyobb akkuval gyartatni, hogy valamiben szimpatius legyen a vevoknek, mint jobb hardvert, illetve az is igaz, hogy keszulhet belole erosebb is es akkor felesleges tobb hasonlo tudasu, de eltero arazasu termek. (Amit pl a Nokia/MS csinalt.)
-
Sanyi.mTs
addikt
várom őket. remélem több féle verzió is elérhető lesz itthon.
de az első kettőnél miért nem tudták az ujjlenyomat olvasót a hátsó logóba tenne, mint a playnél?
-
törölt tag
válasz
fornettisuti #11 üzenetére
Ez aztán DP a javából.
-
fornettisuti
veterán
Hátulról Samsung, elölről LG.
-
Re-Tech
aktív tag
egy rakás szemét, ezt a szintet a kínai kínaikak legalább féláron adják
-
tothmaxy182
őstag
Ha már 18:9 a képarány, akkor ne legyen ekkora káva alul, mert batár hosszú telefon lesz az eredmény... Vagy akkor inkább hagyják ezt a képarányt...
-
törölt tag
Jól néznek ki a Motorolák, csak kamerában elég gyenge volt szerintem a Z például, nem tudom ezek az újak mit fognak nyújtani.
-
törölt tag
A hátlapi kamerák elrendezése jópofa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest