Új hozzászólás Aktív témák
-
elmelet45
tag
SONY Xperia:
Z: Snapdragon S4 Pro SoC, Krait 300 4x1,5GHZ CPU, Adreno 320 GPU 400Mhz, 2GB RAM LPDDR2 533Mhz DC
Z ultra/Z1/Z1 Compact: SNapdragon 800 Soc, Krait 400 4x2,15GHZ CPU, Adreno 330 GPU 450Mhz, 2GB RAM LPDDR3 800MHZ LPDDR3 DC
Z2: Snapdragon 801 Soc, Krait 400 4x2,3GHz CPU, Adreno 330 GPU 578Mhz 3GB RAM LPDDR3 933Mhz DC
Z3/Z3 Compact: Snapdragon 801 Soc, Krait 400 4x2,5GHZ CPU, Adreno 330 GPU 578Mhz 3/2GB RAM LPDDR3 933Mhz DC
Z4: Snapdragon 810 Soc, 64bites Cortex A53+A57 8(4+4)magos ~ 2,8GHZ órajel, Adreno 430 GPU ~ 800MHZ 4GB RAM LPDDR4 1600Mhz
https://www.qualcomm.com/products/snapdragon/processors/810
Ára az nem kérdés, mert minden új modellnél csúcson jár, viszont 0,5-1 év után kicsit lejjebb viszik az árát, miközben kiadják a Z5-öt, és ez így szokott lenni!
Nekem Z1 Compact-om van, Október 10-én vettem, igaz fél évvel előtte már kiadták a modellt, de ami késik azon nem múlik, és kifejezetten jó telóról van szó minden szempontból!
-
-=ZsocC=-
tag
Szerintem meg nem az alsó hangszóró került lejjebb, hanem kikerült mindkettő a szélére, a Z2-höz hasonlóan.
javíts ki nyugodtan ha tévedek! :)
-
daniel909
addikt
látom nem lesz re dizájn mar eléggé unalmas ez a z sorozat. Az arc.nak lehetne utódja.
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Enci1983
senior tag
Bocs hogy csak így hírtelen de gondolt valaki arra hogy ez lehet más modell panelje is? Mint pár hónapja volt a fémkeret mizéria hogy hamarabb mutatják be tuti a Z3-mat, aztán kiderült hogy a T3 fémkeretét mutatták a kiszivárgott fotók. Ez akár lehet egy M3 pölö.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
-=RelakS=-
veterán
-
ctvagyok
őstag
Na az bszna be, ha a Z4 805 el jönne, és jönne a Z5 rá fél évvel 810 el. Várják ki a 810 et istenem, ha már azt igérték évente 1 csúcsmodellt fognak kihozni. Nem hiszem, hogy annyira kell az embereknek a QHD, mert a full HD már nem elég.
Komolyan, ezek a szivárogtatások már nevetségesek amúgy. Bár kiváncsi vagyok, milyen lesz a végeredmény. Mert azért a konkurenciához képest kicsit mindíg elmarad a Sony kijelzőkben.
Jó, azt megértem, hogy követni kell a konkurenciát. De ha annyira kellet volna, akkor s805 el is jöhetett volna a Z3. És akkor kevesebb fanyalgó is lett volna.[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
Erről az Airplane II posztere jut eszembe,amin Rocky XVIII. felirat van..... 5 év múlva Sony Z22 v 38....ki tudja
Az meg hab a tortán,hogy a Sharp most mutatott be egy 4.1colos QHD kijelzőt(700 feletti ppi)...minek ide 5+kijelző....
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
callmeakos
veterán
Jó amit a Sony csinál, az már eszelős. A Z3 ki sem hült, már jön a Z4? Minek? Mármint persze, lesznek minimális fejlődések, de ezzel pont azokat rúgják tökön, akik beneveztek a Z3ra nyáron. Nem kellene ilyen szempontból a Samsungnak alámenni. Bármekkoraa baj trezorban.
All→M8
-
csordas11
aktív tag
Legalább lenyomja a z3 árát.
-
hue2000
tag
snapi 810 max 805
Az élet mindig drága
-
leslien
nagyúr
válasz Plazmacucci #14 üzenetére
ez van sajnos, pedig saját sensor és még sem megy nekik..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
tgabi333
aktív tag
Miért "jelentős" előrelőrelépés a FullHD -> QHD felbontásnövelés?
-
félisten
-
Dinsdale
tag
2015-ben elképzelhetetlen egy flagship QHD nélkül, szóval a Sonynak nincs választása.
Talán a Z3 felesleges volt.Az meg szerintem orbitális tévképzet, hogy egy bármilyen készülék elavult, csak azért mert van jobb.
-
leslien
nagyúr
kíváncsi leszek h a sensor t megkapja ami a Note 4 ben (Imx 240)hibátlanul működik ? vagy marada Imx 220...
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
-
Graphics
Jómunkásember
Igen, csak ha azt nézzük, lehet valaki azért nem vesz emg egy készüléket, mert inkább a következőt várja.
Elég rövid ciklusokban gondolkozik a Sony ahogy látom mostanában.
Mert aki pl megvesz májusban egy flagshipet, lehet lecseréli a következő évben az újabb modellre.
Viszont itt a fél évet simán kivárja a vásárló, és ha azt nézzük, akkor -1 eladás.
De ez csak az én gondolatmenetem, én feltehetőleg nem venném meg most a Z3-at, hanem kivárnám a Z4-et, ergo csak egyszer hagyok pénzt a kasszában.
A másik nem mellékes dolog, hogy a szolgáltatói szerződéseket sem fél évre kötik meg. inkább 1-2 éves periódusok vannak, ahol 12-18 hónap után vehet az ember újra készüléket.
[ Szerkesztve ]
-
WilSonn
csendes tag
Én is csak kapkodom a fejemet a Sony flagshipjei kapcsán, de azért túlzás volna elavultnak tekinteni egy modellt csak azért mert kijött egy újabb. Ez nem elavulás, hanem a "nekem mindenből a legújabb kell" hiszti. Még frissítést is ad ki a Sony a régebbi modelljeire. Az meg, hogy mennyire jön be a vevőknek, hogy futószalagon nyomják ki a flagshipeket, az csak akkor érdekelne, ha enyém lenne a cég, vagy jelentős részesedésem lenne benne. Amúgy hajrá Sony!
"A jó ízlés egyszerű dolog, csupán a legjobbat kell választani mindenből" (O.W.)
-
félisten
-
mrlujoak
veterán
válasz maximilian4 #4 üzenetére
QHD miatt szerencsésebb választás lenne a kemény hardver.
Fizikailag külső méretben szinte azonos a Z3-mal. Még vékonyabb oldalkáva (biztosan kell ennyire vékony?!)
plusz 2 kép még: [link]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Cyberpunk
félisten
Ők tudják, a vásárlók nem tudom hogy díjazzák ezt, én legalább is nem szeretném, ha fél év alatt elavulna a készülékem házon belül, mert kiadnak egy másik flagship-et. Igaz frissítés miatt ebben a kategóriában nem kell parázni.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
-
maximilian4
addikt
Snapdragon 810? Én a 800-at sem tudom kihasználni.
Maxi
-
roli543
őstag
Nekem pont ugyanakkorának tűnik a két kijelző. Jó is lenne, ha nem lenne nagyobb..
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Graphics
Jómunkásember
Kár ilyen gyorsan cserélgetni a modelleket.
Nem tudom miért csinálják ezt, de a K+F költségek megtérülése is megkérdőjelezhető.
Biztos ez rántja ki a mobil üzletágat a negatív irányból?
-
Cyberpunk
félisten
Miért nem 5,9"? A fél év múlva megjelenő Z5 úgy is akkora lesz. Igaz annál is kell növelni, mert hát kijelző növelés az kötelező.
Hogy ne csak szidjam legalább ők gondolnak a kisebb készülékekre is komoly hardverrel.
[ Szerkesztve ]
Hope was the right choice, and it always will be.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Poco F3 5G 8/256 Ocean Blue
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest