Képek az Xperia Z4 érintőpaneljéről

Hirdetés

Egyre több hír lát napvilágot a Sony jövő évben bemutatandó zászlóshajójáról, az Xperia Z4-ről. A japánok újdonságáról most képek szivárogtak ki az internetre, melyen a készülék érintőpanelje látható. Érdekesség, hogy a fotókon direkt összehasonlításban láthatjuk az LCD-t az Xperia Z3 ugyanezen komponense mellett, és ha annyira nem szembetűnő is a változás, a szóbeszédek szerint igencsak nagy fejlődésre lehet számítani.

Az Xperia Z4-ben már egy 5,5 hüvelykes QHD, azaz 1440 x 2560 pixel felbontású kijelző kap helyet, mely jelentős előrelépés az előd 5,2 inches Full HD megjelenítőjéhez képest. Ha közelebbről szemügyre vesszük a fotókat, akkor jól látható a sztereó hangszóró is, mely a Z3-hoz hasonlóan került elrendezésre, csak az alsó lejjebb került, az előlapi kamera és az érzékelőszenzorok viszont helyet cseréltek.

A pletykák szerint egyébként hardveresen is igen komoly előrelépést ígér a Sony versenyzője, elvileg talán már a Snapdragon 810 chipset fog felelni a képernyő meghajtásáért. A bemutatóra mindenesetre a januárban megrendezésre kerülő CES-en kerülhet sor, ami elég gyors váltást jelentene, hiszen a Z3-at is szinte csak két hónappal ezelőtt mutatták be.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sony

Azóta történt

  • Xperia Z4 a Postel oldalán

    Az indonéz hírközlés felügyelet jóváhagyásának megszerzése után a Sony rövidesen leránthatja a leplet az év elejére tervezett csúcsmodelljéről.

Előzmények

  • Sony Xperia Z3 Compact - jó, hogy kompakt

    A japán gyártó újra egy kompakt házba csomagolt készülékkel rukkolt elő, mely elődjéhez képest még szebb formatervet, és még erősebb hardvert kapott.

  • Sony Xperia Z3 - finomhangolás

    A generációváltás elmaradt, viszont apróbb de annál fontosabb korrekciók jelzik a Sony őszi csúcsragadozójának érkezését.

  • Sony Xperia T3 - acélos óriás

    Nagyképernyős, vékony mobiltelefonnal állt elő a Sony, amely a középkategóriában megjelenésével, kamerájával és kecses, rozsdamentes acél fémkeretével hívja fel magára a figyelmet.

  • Sony Xperia M2 - egyről a kettőre

    A japán gyártó egy aktuális középkategóriás eszközt is bemutatott, mely szép kijelzővel, kellemes formatervvel és gyors rendszerrel büszkélkedhet.

Hirdetés