- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
Az iPhone 6-osoknak biztosan jó.
-
KisDre
senior tag
Kissé sokat fogyaszthatnak eme kütyük ha ekkora aksik kellenek bele.
-
Touch-ko
őstag
válasz
#56573440 #76 üzenetére
Tudom. Nyugi
En egy kisse pazarlo lennek ilyen teren -le sem
Irom mik vannak -(meg ne kovezzetek erte), de en megtartom oket. Volt mar viszont olyan, hogy jotekonykodtunk iPhone4-el (kb 1eve elkuldtuk olyannak akinek alma volt egy iPhone es nagyon draga naluk, igy egyetem mellett eselye sem
Lett volna megvenni es nagyon orult neki)
En siman megveszem (nem nagykepusegbol irom-TENYLEG NEM-) ami tetszik es kell vagy esetleg, ha a regi mar lassu, nem felel meg, vagy csak kell az uj,stb..Oszinten szolva Te csinalod jol... En nem tudnam megallni, hogy ne legyen uj iCuccom 1-2 evente, de ez van. A kov. iPhone kelleni fog, valamint egy regebbi Mac Portable is nagyon jol jonne mar..
-
törölt tag
nem mondtam hogy nem tudom miről beszélsz, én a tech cuccaimat minimálon tartom ahogy másokat is. akkor cserélek telefont pl ha az előző annyira kész van hogy nem igazán lehet vele már mit kezdeni, mivel nincs rá szükségem így nincs tablet, okosóra, asztaligép, tv, és társai otthon, mert fölösleges, és még sorolhatnám.
csupán jeleztem, hogy amire rámutattál problémára igen bagatel a társadalmunk és piaci berendezkedésünk tükrében
-
Touch-ko
őstag
válasz
#56573440 #72 üzenetére
A fogyasztoi tarsadalom egyik legnagyobb problemaja a pazarlas.
Az etelek pazarlasa engem is rohadtul zavar..
A hasznalt cuccokat el lehet passzolni masnak, nem feltetlenul kell kidobni oket. En mindig megtartom oket (van mar egy egesz szep gyjtemenyem) vagy csak eljotekonykodom oket.
Volt mar arra pelda, hogy koltozesnel regi Mac-et inkabb otthagytunk a hazunk elott, vigye aki akarja. Ez erre fele gyakori. Ha neked mar nem kell, kiteszed a hazad ele, majd elviszi akinek kell. -
törölt tag
-
Cyberpunk
félisten
válasz
Luck Dragon #69 üzenetére
A jelenlegi sincs elnyújtva szabvány 16:9-es képarány!
-
Ha lesz 5,5" arra nagyon kíváncsi vagyok
Vajon menyire lesz neki elnyújtva a kijelzője?
-
törölt tag
válasz
Neurotoxin #67 üzenetére
általában bármilyen ilyen destruktív, vagy egyes, szélesebb csoportok számára megbotránkoztató videókat kb azért töltenek fel, hogy felhívják magukra a figyelmet. ez viszont akkor éri el a célját, ha nem egy 100k-s kínai cuccot tör össze vagy kérdezi meg hogy will it blend, hanem egy ismertet, amiről mindenki tudja hogy mi az. attól még nem elkényeztetett feltétlenül, és attól még senki nem kőgazdag hogy van az apjának egy ramja
az ilyen jellegű függés meg na. ismerjük már, a jelenlegi világunkban az a jó cég, aki nem követi, hanem teremti a trendet, kreálja az igényeket. erre egy természetes emberi reakció amit látunk. kiváltják a must have életérzést, és ennyi. tömegeknek meg ezek a videók se fognak leesni ebből az aspektusból, mert abban a pillanatban megállna a világ jelenlegi gazdasági motorja nagy sarkítással.
-
Neurotoxin
őstag
válasz
#56573440 #64 üzenetére
Lehet, hogy félreértettél. Egyáltalán nem bánt vagy érdekel, hogy kint az előfizetés mellé 50-100 dollár körüli összegért utánad vágott iPhonet, S5öt megsemmisítik. Ezeknek a videóknak pont abban áll a 'sportértéke', hogy a készítőik szinte belenevetnek a kamerába, hogy "most tényleg ezért a sz*tért vagytok oda ennyire?". Mert ő megteheti. Mellesleg a mentalitásnak azt a részét elfogadom, hogy tényleg nevetséges az, hogy mennyien bálványozzák ezeket az eszközöket.
Nem tudtok olvasni a sorok között.Ah, magyarázhatom, mindegy...
-
Touch-ko
őstag
válasz
Neurotoxin #63 üzenetére
El tudnad magyarazni, hogy a kogazdag apuka miert Dodge-t vesz a fianak?
A kogazgad nem Dodge-al kozlekedik, hanem
Inkabb Mercedes vagy BMW terepjaroval..
Esetleg Lexus. De inkabb a sportkocsit valasztanak.Egy iPhone-nal pedig (ami a US fizetesekhez kepest) baromira nem draga (kb olyan mintha vennel egy 15.000-os cipot vagy barmit (aminek az arat meg sem erzed).
Ergo sokan megengedhetik maguknak, igy mar nem tudna vele felvagni. Kb olyan mint Mo-n felvagni egy suzukival, vagy barmi ami neptermek, es olcso.
Nincs ertelme. Nah pont ekkora ertelme lenne felvagni egy iPhone-nal... Semmi...Amigy nemtudom ezt a baromsagot honnan veszitek, hogy felvagasra veszik az iPhone-t az emberek, foleg nyugaton..
-
törölt tag
válasz
Neurotoxin #63 üzenetére
engem mindig is érdekelt a lelki mozgatórugótok, hogy mégis miért fáj neked pl ha egy apuka megveszi a gyereknek a ram mellé, és a gyerek széttöri.
de most tényleg. ezt a kérdést sokszor felteszem, de még senki nem tudott rá értelmesen válaszolni. az említett eset kb pont olyan mint a nem vesz kenyeret de virít neki az iphone. a vásárlók 0.01%-a gondolom ilyen. azon túl?
hovatovább mennyivel gázabb a helyzet ha a gyerek egy galaxy ace-t tör össze az anyuka pintójával, vagy egy 520-as nokiával a pintót? attól még maga a mentalitás, azonos nem?
tényleg érdekel, semmi személyes meg izé, magadra ne vedd, csak nem értem
főleg úgy hogy nálam pl minden tech kiadás felső határát elvek húzzák meg évek óta nem a pénz, de az 50k-s határt 1k-val se lépném át egy új iphone 7ss -ért se
-
macskea
őstag
Mondjuk ez az Android Snapdragon 800 meg 2 GB ram alatt csoda hogy elindul is egy faszság (már bocsánat), S400-akon 1GB rammal olyan szépen el tud duruzsolni. Lehet hogy pár sehogy megírt app megfogja a rendszert, de az ne legyen már az Android hibája. Beragadó folyamatokkal ellenérvelni nem ér!
(#58) Touch-ko Ennek örömére gyors le is töltöttem egy nTorrentet, mondjuk tényleg kérdéses, hogy mire fogom használni, valószínűleg semmire...
De most megvan, majd a hét második felén letörlöm, ha már alábbhagyott a birtoklási vágy.
(de most komolyan, valaki telefonon torrentezik? Mert még ha a PC-n futó torrentezését felügyeli, akkor legyen... És senki ne jöjjön azzal, hogy van aki számítógép helyett veszi, mert mélynyomorban él Ázsia déli részén)
-
Garada
őstag
Milyen felkapott mostanság az Iphone bármely porcikájáról valami kép van egyből mindenhol azt a hírt látni.
-
Touch-ko
őstag
válasz
FATtila78 #48 üzenetére
Nem tul bolcs dolog ilyet irni. Vegyuk alapul az 5S-t. Az a legfeissebb modell. Olyan processor vam benne amirol a legtobb gyarto csak almodik. Az ujjlenyomat-olvaso a legjobban hasznalhato az osszes telefon kozul. Gyors, szep, rengeteg jo App letezik hozza, baromi jol mukodik a tobbi Apple cuccal, es elorelathatolag tobb eves supportot fog kapni. Mi az ami kell meg egy telefonhoz?
2010 ota letettek olyan dolgokat az "asztalra" amit tobb gyarto is atvett azota...Mivel kellene tobb az iPhone-ba szerinted?
-
FATtila78
tag
Ugyan már, ez egy nagy rakás hulladék. Utolsónak 2010ben az iphone4el mutatott valami nagyot az Apple telefon fronton. Azért egy galaxy s2 meg egy Note3 közótt érződik a fejlődés, de amit az Apple csinál az egy vicc. ez is csak egy felnagyitott iphone5 lesz, kinek êr ez meg 2-3százezret? Ha 1 giga ram marad akkor meg maga lesz a röhej
Ezt az akkumulátort se gondolták komolyan, remélem csak fake minden amit eddig tudunk az új alma "csodárol"
-
FATtila78
tag
Hajszálvékony alsó és felső káva, brutális akkumlátor, 1giga RAM, és várhatóan nagyon baráti ár: Azt hiszem megvan az új telefonom!!
-
törölt tag
Ez a 6-os figura tiszta celeb, mint egy amerikai filmsztár. Következő hírben kiderül, hogy a színfalak mögött drogozik.
Ez az aksi viszont tényleg aggasztónak tűnik. Viszont kíváncsi leszek mennyire válik sikeressé, azért tapogatnék egy ilyet szívesen.
-
Touch-ko
őstag
Nekem az iPhone5-om egy egesz napos hasznalat utan epp csak kibirja hazaig.
Az 5S-nek pedig erossebb akksija van. Baratnom 5S-e 9 ora hasznalat utan (wi-fi bekapcsolva) 44%on allt. Valami 16-17 ora keszenleti ido mellett.
Mennyi idot es mire hasznalod, ha delutanra toltened kell?
Neha persze nekem is keves, mert egy nem egynapos telefon jobb lenne.. Remekem javitanak az uzemidon. -
babkukta
senior tag
azért 4,7" alá 1800as akksi.... ezt nevezem. Nagyobb kijelző, nagyobb felbontás, erősebb soc. Hát, erre kíváncsi leszek. Azért látszik, h most se akarják túlszárnyalni az elődök 1 napos üzemidejét. Ahoz képest, h az emberek jelentős többsége "elvileg" az üzemidőt tekinti a legfontosabbnak, elég jól fogynak az iPhone-ok, amik sohasem voltak kiemelkedőek, max egy átlagot hoztak
-
macskea
őstag
Megmondták az akkumulátor beszállítójának, hogy ekkora hely van, hozzanak ki belőle egy bizonyos költségkeret mellett annyit amennyit lehet. Ez lett az. Ennyi.
(#11) BulletBill27 szinte 100 százalék, hogy igazad van. Ez ugyan az a kijelző elölről meg hátulról. Kérem a hír javítását.
-
frenetik
tag
azért az a 3 centi különbség átlóban jobban kijön majd, ha tényleg egy 6 inches kijelzőt raknak mellé.
-
hue2000
tag
A nagyobbnak az akkumulátor kapacitása elég jó a kisebbé nem annyira
-
Scoobyka
addikt
Allitolag 1GB ram marad
. Lehet tovabb marad az i5,mint terveztem. Bar kivarok,de 2giga ram lehet ellkellett volna mar,mar csak aksi kimeles szempontbol is.
-
Horsee
csendes tag
Eközben Japánban: http://youtu.be/BvOifz8WwHI
-
h3lios
addikt
4,7 mellé 2000 alatti aksi ?
Szerintem a fél nap talán meg lesz, de azért nem árt hozzá egy power bank, mert ez 1 napot nem fog elmenni ekkora teleppel.Lehet ez bármilyen optimalizált, de a nagy kijelző nagy felbontás és kis aksi kombóból sok jó nem fog kisülni.
-
Fr0z3n
őstag
Akkor rossz a szemem (ami amúgy igaz). Ez meg még nem trollkodás. 3,5-ről 4-re váltáskor is ezt mondták. Újabb méretváltás, most is mondhatják. Akkor trollkodok, amikor egy fan beesik és lehet kóstolgatni.
Úgyis megkaptam, hogy minden szifon hírnél ezt csinálom, amikor koránt sem. Ezek után már csak azért is. Legyen igazuk
-
Macccy
senior tag
válasz
BulletBill27 #11 üzenetére
Igen én is ezen nevetek!
Szóljunk már Legendd -nek, hogy az is ugyanaz az előlap csak lefordítva ... !
Fr0z3n: Troll papa, az pedig ugyanaz a "szifon" előlap kétszer, a vonalaid meg azért nem stimmelnek, mert a panel szélesebb, mint a káva szemből.
-
Blyan
félisten
Az árra leszek kíváncsi, vajon hogyan hozzák a szokásos árpoltikát két ennyire különböző felszereltségű miodell esetében.
-
Tigerclaw
nagyúr
Mit nem adnék azért ha valahogy le lehetne tiltani a hírportáloknál az aktuális következő iphone különböző lehetséges alkatrészeiről szóló híreket. Annyira irritál az emberi butaságnak ez a formája. Ez valami geek verziója a bulvárújságok paparazzi rovatának, csak élő emberek helyett csavarfejeket, kameramodulokat, vagy épp akkumulátorokat bámulnak az emberek úgy, mintha a jövőből küldték volna vissza, vagy az ufók hozták volna.
-
Fr0z3n
őstag
válasz
Nem ugyan az a kettő, már a kijelző szélesség se stimmel, se a hossz. Csak el kell csúsztatni a vonalakat.
Izzé: A szifonosok nem szeretik a tepsit. Igaz, sokaknak már 4,7 is az. Bár ha kijön, biztos ez lesz a tökéletes méter és felbontás
-
Izzé
őstag
Helykihasználás miatt szerintem lényegesen jobban néz ki az 5,5"-os változat, ráadásul az akksija így már előrelépés lenne az eddig kiadott iPhonokhoz képest. Ha igazak a képek és az adatok, akkor nem tudom ki fog 4,7-t venni.
-
hpeti2
aktív tag
válasz
És tényleg.
-
Mr President
senior tag
Ha tényleg olyan kompakt lesz az nagyobb a kisebbhez képest mint ami a képen van, akkor számomra nagyon elgondolkodtató egy olyan beszerzése. De ez persze függ a végleges dizájntól is.
De szerintem kamu képek ha 5,5 colon megtudták csinálni a kompakt méretet akkor 4,7 miért nem? -
joey04
titán
A kisebb modellbe mehetett volna még nagyobb egy picivel
-
Fr0z3n
őstag
Akkor már miért nem 1900 és 3000? Nem tudom elképzelni mi alapján számolják.
Az viszont dicséretes, hogy az 5,5 colos alig nagyobb mint a 4,7-es. Már ha nem kamu a kép. -
dsr
senior tag
Nem valami nagy durranás a 4,7-es akksija...
-
Cyberpunk
félisten
Állítólag, ez a probléma. Várjuk meg azt a bejelentést. Addig ezek csak fikciók.
-
törölt tag
az igen. sokkal izgalmasabb, hogy kiszirvárgott az információ, vélhetően ilyen ellenállásokkal lesz szerelve. vagy nagyon hasonlóval.
-
Ascend P6 6mm vastag és 2000 Mah-os aksi van benne.
-
Bilux
veterán
Ha tényleg lesz nagytesó akkor már megfontolom az apple terméket is, de az ára lesz vagy fél misi
-
domos
senior tag
Vicc.
Szegény 5s is alig bírja ki délutánig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- Spórolós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- sziku69: Szólánc.
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest