Új hozzászólás Aktív témák
-
waithEard
őstag
aram01:
Kis gyakorlással a spanyolcsizma is lehet puha házicipő, alias mamusz.(Persze nem)
kovy79:
Sajnos a cikk megírása előtt nem hallottam erről a gumi spray- ről. (Ha azt mondom, nem vagyok gyakorlott moddingos, költői túlzásba esnék.) Elképzelhető, hogy kipróbálom, bár tapintásra annyira azért nem szörnyű. -
waithEard
őstag
Igen, balkezes vagyok, és nekem ez tökéletesen kényelmes. Valójában annyira megszoktam a jobbos egereket, hogy nem tudok balkezest, vagy fordított gombost használni.
A cikkben említett CM egérrel is csak a széles, lapos talp volt a gond, ami oda csippentette időnként a kisujjamat. -
VoidXs
nagyúr
Az vicces lenne ennél az egyértelműen jobbkezes egérnél, egyszerűen csak rossz ballal fogni. Én mondjuk pont balkezes vagyok, de az egér használata kivételt képez. Ha balkezesként használnám, folyamatosan elakadnék vele, becsípné a kisujjam, és a főgombokat oldalasan kellene lenyomnom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Vicces képek
- Medence topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Easun iSolar SMW 11kW Twin Hibrid inverter // Dupla MPPT // BMS // WiFi
- GAMER PC : RYZEN 7 5700G/// 32 GB DDR4 /// RX 6700 XT 12 GB /// 512 GB NVME
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- Manfrotto 055 magnézium fotó-videófej Q5 gyorskioldóval
- Sony ECM-W2BT
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged