Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Kínai tech-túra összefoglaló
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
- 

waithEard őstag aram01: 
 Kis gyakorlással a spanyolcsizma is lehet puha házicipő, alias mamusz. (Persze nem) (Persze nem)kovy79: 
 Sajnos a cikk megírása előtt nem hallottam erről a gumi spray- ről. (Ha azt mondom, nem vagyok gyakorlott moddingos, költői túlzásba esnék.) Elképzelhető, hogy kipróbálom, bár tapintásra annyira azért nem szörnyű.
- 

waithEard őstag Igen, balkezes vagyok, és nekem ez tökéletesen kényelmes. Valójában annyira megszoktam a jobbos egereket, hogy nem tudok balkezest, vagy fordított gombost használni. 
 A cikkben említett CM egérrel is csak a széles, lapos talp volt a gond, ami oda csippentette időnként a kisujjamat.
- 

VoidXs nagyúr Az vicces lenne ennél az egyértelműen jobbkezes egérnél, egyszerűen csak rossz ballal fogni. Én mondjuk pont balkezes vagyok, de az egér használata kivételt képez. Ha balkezesként használnám, folyamatosan elakadnék vele, becsípné a kisujjam, és a főgombokat oldalasan kellene lenyomnom. 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- Gumi és felni topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- PlayStation 5
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Delphi programozás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B250M i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD RX Vega 64 8GB DEEPCOOL Tesseract BF 650W
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(Persze nem)
 (Persze nem)