- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- Yettel topik
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sub.
Annyit tennék hozzá, hogy biztonság szempontjából érdemes venni pár 400Ft-os bőröndlakatot.
Bár önmagában nem véd, és két eset van:
A; nem kínlódnak vele, megy olyan sátorhoz ami nincs zárva
B; mit védenek ennyire, és csak azért is bemennek.
De arra mindenképpen alkalmas, hogy lássuk a behatolás tényét. Én amúgy magamra szoktam zárni a hálófülkét éjszakára, mert hajlamos vagyok odabent széthagyni a játékaimat.Magam részéről 43 éves vagyok, és kb 5 éve aludtam először sátorban egy PH táborban.. Megtetszett.
Ha elmész kempingezni, akkor jellemzően csak öltözés/alvás idejére vagy a sátorban, így én a tipikus dómsátor mellett tettem le a voksom, ebből is egy előszobás "Tesco-s kutyaól"* lett a kiválasztott. Kompakt méret, ha jól hajtod össze, akkor a zsákjába még marad hely, ahova lehet pakolni, pl egy kisfejszét, matracot, vagy egyéb útközben nem fontos dolgokat.
Mert a hely fontos. Alapban elég nagy EDC-t cipelek a mindennapokban, de ezt próbáltam az eddigi sátras túráimnál redukálni. Gyakorlatilag egy kétoldalas biciklis táska, egy hátizsák, és a sátor amit vinni kell, de ezek sincsenek telenyomva, bár igaz ami igaz, szennyescipelésre vagyok berendezkedve, más esetben elég lenne kevesebb cucc is. De amikor nem önerőből mentem, akkor simán befértem egy nagyalakú kriketttáskába sátorral mindennel együtt.*[Yellowstone ascient 2] ebből is a piros. Elvben 300HH van ráírva, be még nem áztam benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite