Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
Miért lenne baromság?
Eleve az OOP erre épül.
Meg tképp a függvények, szubrutinok is valahol erre vezethetőek vissza. Library-k/package-ek stb.Szerintem bőven van értelme úgy megírni egy kódot, ha nem valami eldugott sufnicég weblapjáról van szó, hogy később felhasználhatóak legyenek a kész kód részei máshol is, ahol hasonló, de nem azonos feladat jöhet.
-
samujózsi
senior tag
válasz
Dr. Akula #144 üzenetére
Ugye te nem ebből élsz?
Régen valóban nem volt gyakori jelenség az újrahasznosítás. De már amikor én tanultam, már akkor is felhívták a figyelmet arra, hogy amit lehet, úgy kéyzítsünk el, hogy lehetőleg később ne kelljen újra megírni, ha másnak is szüksége lesz hasonló funkciókra. -
samujózsi
senior tag
válasz
aprokaroka87 #134 üzenetére
Igen, de ettől még egy gány a kód, amit összekókányolok.
-
samujózsi
senior tag
Szerencsére nem vagyok programozó, bár annak tanultam.
Én azt látom, hogy nagyon kevesen képesek autodidakta módon rendszerezett tudást felszedni. Az meg katasztrofális eredménnyel jàr, amit én is követtem, amikor úgy gondoltam, hogy hobbinak megtartom a tanult szakmát.
Szóval szerintem az alapokat mindenképpen olyan helyen kellene tanulni, ahol rendszerezve, a kapcsolódó alapokat is megtanulva tanítanak.
Hosszú távon az assembly alapok elsajátítása is sokat segít, ha pl C-ben (is) akarsz programozni és debuggolni. Ilyesmi... hogy a hardveres alapokat már ne is említsem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- L14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kezdőknek legjobb választás: 4 GHz AMD 5400U, 4 mag / 8 szál barebone
- Samsung Galaxy A14 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest