- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silεncε
őstag
Nálunk volt olyan tanár, aki a session bean-t fordította viszonypaszulyra és ez konkrétan benne volt a jegyzetben
A második gondolat: nálunk vannak olyan tanárok akik próbálják ezt, általában ennek az az eredménye, hogy az ilyen tárgyak a közvélekedés szerint a legnehezebbek és legrosszabbak. Ahol nem a bemagolt anyagot kell visszaadni, hanem gondolkozni. És nem akarok itt álszenteskedni, nekem is van ami ezek közül éppen kettessel lett meg, mert nem volt kedvem előadásra járni meg értelmezni az anyagot, de így visszanézve kicsit már bánom. Nekem annyi szerencsém van, hogy az egyetem kezdete óta dolgozok, így egy csomó mindent láttam a gyakorlatban hogyan is működik hogyan alkalmazzák, meg beszélgettem csomót a már X éve fejlesztő kollégákkal.
-
Silεncε
őstag
Unit tesztelés nálunk olyan szinten volt, hogy volt külön tárgyunk, ami csak kifejezetten a tesztelés folyamatáról szólt és ott kellett többet között ezt is csinálni (egy opensource projektet kellett tesztelni). Ezen kívül kb semmi (meg egy másik csoportmunkás tárgyon volt minimális tesztelés, de azt nem mondanám unit tesztnek)
-
Silεncε
őstag
Erre (Szeged) sincs kódreview (legalábbis én nem találkoztam vele), ez különösen akkor volt jó, amikor csapatmunkában a másik odahányt spagettikódját kellett nekem javítgatni, hogy legalább működőképesre ki tudjuk kalapálni (nem egy olyan is volt, hogy inkább újraírtam/tuk, mert kevesebb munka volt).
A másik kedvencem, amikor mással csináltatjuk meg a kötprogot pénzért. Csak azt nem értem, hogy az ilyen ha már a kötprogot se akarja megcsinálni, mit fog csinálni a munkahelyén? Fizet valakinek, hogy megcsinálja helyette a munkát?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest