- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
borbastomi
csendes tag
Ne haragudj, de szerintem ez nagyon sok területre nem igaz. Autó, repülőgép és vasúti szoftverfejlesztésnél is dolgoztam, ahol mindig azt láttam, hogy ha egy-két euró centet meg tudnak spórolni a gyártáson, akkor inkább hagyják a fejlesztőket még dolgozni 1-2 hónapig.
Amúgy az eredeti témához: azért a programozás kb. olyan mintha azt mondanám, hogy matematika vagy rajz. Egy építésznél sem az a lényeg, hogy tudjon szabad kézzel egyenes vonalat húzni (pedig az egyetemen először ezt osztályozzák, ha jól tudom). A szoftverfejlesztés is több kéne legyen a programozásnál. Persze minden tanulható, de sajnos sok trash kóddal találkoztam, amit olyan emberek írtak, akik nem tanultak meg szoftvert fejleszteni. Egyelőre még valamiért az követelmény, hogy sebészi beavatkozást csak végzett orvos végezhessen, 30 emeletes toronyházat pedig csak papírral rendelkező építész, de az, hogy a szoftvert, ami a távműtős robotot vezérli vagy a toronyház statikai tulajdonságait elemzi, nem kell, hogy hozzáértő emberek készítsék, az nekem furcsa.
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen monitort vegyek?
- LEGO klub
- Hosszab bemutatót kapott a Mafia: The Old Country
- Milyen TV-t vegyek?
- Mobil flották
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Okos Otthon / Smart Home
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Ultra - 512GB - GARANCIÁLIS
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-14400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Olcsó Laptop! Új akkumulátor! Dell Latitude E6540 : I7 4600M / AMD HD8790M / 8GB DDR3 / 128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest