Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZoZa™
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
Nem érdemel a készülék akkora felhajtást, amit kap mindenhol. A felhajtás oka számomra ismeretlen. Nem is nagyon érdekel. Véleményt írok, tapasztalatot és reagálok az iPhone-os = hülyegyerek HSZ-ekre. Más topikba nem írok, nekem ilyen készülékem van.
A véleményemet a saját személyes tapasztalatommal támasztom alá. Sok helyen egyszerü minősítést lát az ember, vélemény nélkül:
Sz@r. Pont.
Nem szeretnék meggyőzni senkit semmiről. Az egyetlen célom az az, hogy véget vessek annak, hogy mobil technológiák iránt érdeklődő emberek sértegessék egymást különböző nézeteik miatt. Ezenkívül nem szeretem a fiktív, előrejelzés alapú dolgokat a telefon sorsa felől.
Én teljesen jogosnak tartom egy olyan telefon létezését, ami nem a felsorolt extrák számával, hanem azoknak minőségével próbálkozik.
Ha nem azért veszed, amire kitalálták, nem jó készüléket vettél.
Hogy Norbinak ilyen van-e azt én nem tudom, csak ezen az oldalon követem az eseményeket, az ő 12 hengeres Audi A8-asának tudatában úgy érzem neki nem a felhasználás volt a vásárlás célja. Persze laz is ehet, hogy a biztos anyagi háttér tudatában képes sok pénzt áldozni a minőségre. Nincs jogom véleményezni embereket.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sorozatok
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest