- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Használtam 5G-t a nyáron, nekem jobban merült a készülékem eddig.
Így még nem preferalom annyira
-
janeszgol
félisten
Ha őszinte akarok lenni, és a használt piacot most nem nézem (ott bőven van értelme 4G-s telót venni), az új telefonok között egyedül talán az S20FE SD verzió az, amire érdemes pénzt adni, ami nem 5G-s (nálunk).
Gondolkodom még az A32 környékén, mert ott a 5G-s verzió gyengébb kijelzőt kapott, talán még ott lehet értelme annak. A többi kategóriában az 5G nem kiváltság már, bőven van választék a vele szerelt telefonokból. (A csúcskategóriában az idei a második széria. S20/s21, OP8/OP9 például.)
Ja meg 80k alatt természetesen, mivel ott még nincs 5G-s telefon talán. (Max leárazva valami feljebb lévő.) -
rajd
tag
Én még mindig ott tartok, hogy akkor most kézzel foghatóan mi is az 5G előnye a 4G-vel szemben? Mobiloknál természetesen. Gyorsabb reakció idő online shooter játékoknál jól jön? Vagy élőben streamelni valamelyik platformra hogy láthassák a követők hogy rollerezik emberünk az autók között? Biztos van még pár "logikus" érv, de arra meg sejtésem szerint nem egy Galaxy A22-t fog használni az ember. Vagy én nem látok valamit?
🤔 -
janeszgol
félisten
Nem biztos, hogy az A22 5G alá kellene adni. Az hozta a minimumot, kivéve kamerában.
-
zozzo72
aktív tag
Ebből még lehet siker...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az A13 200 euró alatt debütálhat.
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest