- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Visszatér a Pebble
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
Használtam 5G-t a nyáron, nekem jobban merült a készülékem eddig.
Így még nem preferalom annyira
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Taszillo
tag
-
janeszgol
félisten
Ha őszinte akarok lenni, és a használt piacot most nem nézem (ott bőven van értelme 4G-s telót venni), az új telefonok között egyedül talán az S20FE SD verzió az, amire érdemes pénzt adni, ami nem 5G-s (nálunk).
Gondolkodom még az A32 környékén, mert ott a 5G-s verzió gyengébb kijelzőt kapott, talán még ott lehet értelme annak. A többi kategóriában az 5G nem kiváltság már, bőven van választék a vele szerelt telefonokból. (A csúcskategóriában az idei a második széria. S20/s21, OP8/OP9 például.)
Ja meg 80k alatt természetesen, mivel ott még nincs 5G-s telefon talán. (Max leárazva valami feljebb lévő.)[ Szerkesztve ]
-
Taszillo
tag
-
rajd
tag
Én még mindig ott tartok, hogy akkor most kézzel foghatóan mi is az 5G előnye a 4G-vel szemben? Mobiloknál természetesen. Gyorsabb reakció idő online shooter játékoknál jól jön? Vagy élőben streamelni valamelyik platformra hogy láthassák a követők hogy rollerezik emberünk az autók között? Biztos van még pár "logikus" érv, de arra meg sejtésem szerint nem egy Galaxy A22-t fog használni az ember. Vagy én nem látok valamit?
🤔 -
janeszgol
félisten
Nem biztos, hogy az A22 5G alá kellene adni. Az hozta a minimumot, kivéve kamerában.
-
zozzo72
aktív tag
Ebből még lehet siker...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen nyomtatót vegyek?