- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Kíváncsi vagyok mi az igazságtartalma annak, hogy jó pár cím Box-on mégsem lesz natív 1080p, hanem 900p és az lesz felskálázva.
-
wednesday
őstag
Jó, tény, hogy a "viharfelők" eléggé szubjektív viharfelhők.
Engem a fő irány ami PC-n érdekel azok ezek: Company of heroes, Total War, X-Com, Pradox stratégiák. Aztán ott van a Witcher meg pár hasonló cím. Sőt rosszul fogalamzok, nem PC-n érdekel, hanem ezekkel akarok játszani és ezek PC-n előrhetőek. És úgy tűnik ezek nem fognak koznolra költözni (most nem a Witcherre gondolok).
Ezért nem egyértelmű nekem a konzol játékgép, mert amit nyerek a vámon (FIFA) azt elvesztem a réven.
A legtöbb multiplatform akció/arcade játék hidegen hagy. PC játékplatform jövője elsősorban úgy éredekel, hogy a fenti címekkel mi lesz. -
wednesday
őstag
Ebbe az az édekes, hogy PC-s Fifa 14 demo alapján, szerintem többet fejlődött a játék, mnit a 12-13-ban. Persze ez csak szigorúan játékmenet, védekezés passzok stb. Ez nyilván a X360 és PS3 miatt van, hiszen ezek fognak még jelentős eladást produkálni, nem a next gen. És innen jön a port.
El tudom képzelni persze, hogy a köv generációra megjelenő FIFA 14 még többet fog villantani, de egyenlőre az még nem jelenik meg. Bár szerintem az igazi villantás a FIFA 15-től lesz, itt még nem biztos, hogy mindent ki tudnak használni.
Most, hogy gyülekeznek a viharfelkők, azért ez a 14-es még jó lesz PC-n szerintem. A többivel mi lesz, az meg majd a jövő zenéje.
-
wednesday
őstag
Na, most ha 2018-ig akarják fejleszteni az előző motort PC-re, akkor ez azt jelenti, hogy addig még csak meg sem fogják kísérelni az új generációt áthozni PC-re?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 90-es években voltam gyerek
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Google Pixel topik
- Trollok komolyan
- DUNE médialejátszók topicja
- LEGO klub
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest