- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Google Pixel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
martillo #1369 üzenetére
Más is bedobta már ezt az ötletet, de valószínűleg tönkretennéd vele a gépet. A kazánba beleégett tej nem biztos, hogy kellemes ízű és nem nagyon jönne ki öblítéssel.
Tegyél tejport a nyuszis kakaó mellé a kapszulába. Persze úgy már nem biztos, hogy gazdaságosabb, mint simán tejet melegíteni mikróban pohárban és abba tenni kanállal a kakaót
Létezik nesquick kapszula is a szokásos áron a kényelemért cserébe.
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
martillo #1095 üzenetére
Azért gondoltam a hűtőre és a zárt zacskóra, mert úgy tudom, így lehet valamennyire megakadályozni, hogy kiszálljon az őrölt kávé aromája. Sokan azért preferálják a frissen őrölt kávét, mert a szemes jobban eltartható, az őrölt meg csak spéci körülmények között de még úgy is rosszabb lesz idővel.
Tudom, a gyári kapszulákat se kell hűteni, de ott valahogy tuti lezárják a kapszulát a szűrő felöl is, vagy legalább is nehezebben párolog ki, meg ugye más körülmények között töltik, mint otthon.
De szóljatok, ha rosszul tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Google Pixel topik
- Suzuki topik
- Légies iPhone halvány színei
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest