- Google Pixel topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor Magic V2 - origami
- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
quad406
csendes tag
A Brikka szelepéről tudtam. Emiatt gondoltam, hogy a KV mennyisége nem befolyásolja a minőséget. De ezek szerint tévedtem. Csak mint ötlet: a kotyogó tölcsérében nem felénélnél van a 2 személyes jel hanem feljebb. A karos gépemnél meg 2/3 örlemény kell az 1 személyes szűrőbe a 2 személyeshez képest. Én nem érzek különbséget az ízben. Az is igaz, hogy az már nagy nyomáson főzi nem 2 bar-on.
-
quad406
csendes tag
Nem tudom pontosan milyen a Brikka, de tudtommal az is csak egy kotyogó. Ha fele adag KV-t teszel bele, fele adag vízzel akkor sokkal hígabb lesz mint a dupla víz, dupla KV? Kotyogós emlékeimből az rémlik, hogy a KV tölcsérben (vagy minek hívják) volt 2 jelölés egy a 2 egy meg a 4 személy részére és addig kellett tölteni örlemnynel. A nyomás úgy is a felső szűrőhöz nyomja a KV-t.
Esetleg ha ez nem járható út, pár 100 Ft-ért vásárolhatsz bele kissebb kapacitású tölcsért.
Én fele-fele arányban használok normál és koffein mentes KV-t. Esetleg próbáld meg, hátha bejön. Vagy léteznek eleve csökkentett koffein tartalmú KV-k is, bár nem túl gyakoriak. A Dallmayr-oldalán láttam, de itthon még nem jelent meg.
Más gyártók készülékeit nem ismerem. De a nem automata DG gépeken, addig jön a víz ameddig le nem állítod. Ez előny is, hátrány is. Az automatákon be lehet állítani a víz mennyiségét. Árban szerintem a DG Piccolo a legjobb. Kb. 12-13 E akciósan. Ha tölthető kapszulával szeretnéd használni, szerintem ez a legolcsóbb eszpresszó megoldás. Egy olcsóbb márkás karos gép minimum a duplájába kerül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest