Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Taurus1985 #31 üzenetére
Tényleg van (feltéve h nem photoshopolt a kép)
Akkor viszont bravúros. -
Leigazoka
tag
Telefonon zenét XD
Zenét otthon komoly hangfalon kell, nem telefonon... akkor már normálisabb lejátszóvál pl a Fiio most hozott ki egy jót dac + egyéb jóságokkal.
A teló része viszont elég jónak tűnik.. simán megéri az árát -
vicze
félisten
válasz
dreamdancer #18 üzenetére
A 8mag/LTE problémára előtted eggyel megtaláltam a rejtély kulcsát.
Az LTE verzióban már nem a 6592 lesz.
-
siti
őstag
válasz
Cyberpunk #20 üzenetére
engem azzal buktak el, hogy nagy, már nem fér el a zsebembe. akkor most elbukták az összes vásárlót? ....
régen az egy hetet kibír töltés nélkül volt a fontos, ma elég ha estig kibírja és mégis, hány vásárlót bukott a híresen hosszú üzemidős nokia? mindet. pedig milyen fontos volt az üzemidő. viszlát jack dugó, jöhetnek a vékonyabb csatik. -
mrlujoak
veterán
...de megtapogatnék egy ilyet.
-
dreamdancer
őstag
Az a 8 magos proci gondolom az MT6592 - eszerint már az MTK is támogatja a nyugati LTE-szabványt?
Ami meg a 3,5 mm-es jack-et illeti: ezt a szabványt már vagy 35 éve számít általánosnak, ami szvsz nem azt kellene jelentse, hogy gránitba van öntve és aki nem tiszteli, az a Gonosz szolgája. Az USB mellett nagyon is helye volt a micro USB-nek, abba se halt bele senki, pont itt az ideje egy vékonyabb fülhallgató kimeneti szabványnak.
A vékonyabb telefonokra, kisebb kütyükre van igény, nehogy már a Szent 3,5 mm legyen az akadály. Mindig ugyanaz a nyafogás, amikor ki kell dobni egy régi szabványt, utólag már nagyon vicces visszagondolni pl. '91-re, hogy minek a kis flopi meg az 1,44 MB, ezért kell új meghajtó, minek, hát az 1,2 MB mindenre elég...
-
vicze
félisten
"4G LTE hálózati támogatást, 1,7 GHz-es nyolcmagos processzort"
Hm, itt valami sántít, vagy vagy az egyik vagy a másik igaz. Nincs még LTE modemes 8magosa senkinek.
MT6592 nem LTE képes és még nincs is olyan verziója.Szek: Ah, hát persze, hogy a forrást kell elolvasni. (my bad
) "an LTE version will be arriving in June"...
-
Jimmy66
senior tag
Kiveszem a zsebemből és bele fújom az orrom...
-
Zoja™
őstag
válasz
Viktor0610 #12 üzenetére
Dettó, sokszor használom én is a telefont töltés közben.Viszont nem hiszem, hogy a micro usb portot célszerű elhagyni.
Elég egy egyszerű bootlop és még a kicsit is jobban hozzáértő user is rohangálna a szervizbe. -
Az lehet hogy vekony de egyszeruen nincs benne semmi ami megfogna a forma vilaga egyszeru es unalmas, inkabb maradok a P6-nal ha karcsu telot szeretnek
-
Cyberpunk
félisten
Nekem már az i5 is elég vékonyka. ezeket már nem jó kézbe venni szvsz.
-
-
Schmidi
tag
Biztos, hogy jó taktika elhagyni egy fontos funkciót (3,5 jack) csak azért, hogy csúcstartók legyenek? Ennek szerintem nem sok értelme van. Amúgy meg miért jó, hogy ennyire vékony? Nekem a mostani átlag telefonokkal sincs bajom. Nem látom gyakorlati hasznát a vékonyságnak.
-
Kyller
senior tag
Miért jó az, ha vágja az ember kezét a telefonja? A farmer zsebből is ki tudná vágni magát
-
végén olyan vékonyak lesznek a mobilok, hogy a micro usb se fog ráférni.. még jó hogy jön az indukciós töltés
-
Ricardo
titán
Nem rossz. Ebbe a "vastag" házba, szépen belepakoltak egy elég használható vasat.
A launcher meg cserélhető. Ez a vegyes (pár négyzet, pár kör alakú ikon), menü nem néz ki valami jól. -
-
Nigér
őstag
Na, és ilyen "vastagság" mellett is belefért egy 2300as akksi.
-
halkow
őstag
nyolc mag váohh ,tetszik
-
takacsbotond
őstag
Jól néz ki, de a 3,5mmes jack hiánya miatt én tuti nem vennék ilyet.
-
Az az egy gond van vele, hogy erre már nem fér rá a 3.5-es jack. Ez pedig igen nagy érvágás (legalább is nekem)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest