Karcsú, karcsúbb, Elife S5.5

Hirdetés

Az ázsiai gyártók körében a telefonkarcsúsítási őrültet továbbra sem ért véget, hiszen az Alcatel, Huawei, Vivo és Elife szinte havonta mutat be a konkurensénél néhány tizedmilliméterrel vékonyabb megoldást. A frissen bemutatott Elife S5.5 a maga 5,55 milliméteres „vastagságával” a jelenlegi legkecsesebb okostelefon, hiszen 0,2 milliméterrel vékonyabb a korábbi csúcstartó Vov X3-nál is. Az Android-alapú Amigo operációs rendszert futtató készülék műszaki paraméterei egyáltlaán nem tűnnek karcsúnak, hiszen az egyelőre ismeretlen felbontású 5 hüvelykes megjelenítője mellé 13 megapixeles fő és 5 megapixeles előlapi kamerát, 4G LTE hálózati támogatást, 1,7 GHz-es nyolcmagos processzort, 2 GB RAM-ot és 2300 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A Kínában 84 000 forintnak megfelelő áron debütáló Gionee Elife S5.5 rövidesen negyven további országban is piacra kerül.

Azóta történt

  • Rövidesen debütál az Elife S5.5

    Negyven országban lesz kapható a Gionee Full HD kijelzővel és nyolcmagos processzorral szerelt 5,5 milliméteres csúcsmobilja.

  • Készül a Gionee Pioneer P4

    A világ legkarcsúbb készülékének megalkotása után az indiai gyártó egy jóval szerényebb megoldással bővíti hamarosan kínálatát.

  • Piacon az Elife E7 mini

    Indiában már kapható a Gionee HD IGZO kijelzővel és nyolcmagos processzorral felvértezett okostelefonja.

Előzmények

Hirdetés