- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mkRoland
senior tag
Nem mai a kérdésed, de talán még hasznos lehet egy hsz: nézd meg mindkettőt élőben! Tapogasd meg őket, teszteld a gyorsaságukat, a kijelző "csúszási képességét", méretűket, súlyúkat a kezedben, zsebedben melyik fér el, stb. Személyes tapasztalatok alapján dönts, a lehetőségek szűkítéséhez olvasgasd a teszteket, keresd bennük a készülékek előnyeit, hibáit, fícsőrjeit, stb., de láthatatlanban ne dönts egyik mellett/ellen sem!
Nekem a Skate nem tetszett azalatt a 2-3 perc alatt, amíg a kezemben volt. Az ACE meg lehetne olcsóbb, bár tényleg minőségi benyomás kelt, amit szerényen vállal, azt tudja is!
-
mkRoland
senior tag
Korrekt kis összeállítás lett, köszönjük! Majd valaki a logout-ban csinálhatna egy hasonlót "készüléket másodkézből karácsonyra" címszóval, hardveraprós linkekkel...
Mifelénk a fa alatt egy Telenor OneTouch lesz (az elmúlt héten rootoltam és link2sd-ztem meg toltam fel rá Marketből vagy 20 játékot), valamint egy Huawei Ideos S7 Slim tok, a többi egyéb, nem mobilarénás tartalommal lesz megtöltve (a szexuális segédeszköz bármennyire is hasonlít egy Siemens C30-ra, nem sorolható ide).
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Adobe Photoshop
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Ingatlanos topic!
- ASUS routerek
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest