Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Egy másik fórumon azt olvastam, hogy frissítéskor nem kell biztonsági mentést csinálni,mert megmarad minden úgy mint az N82-nél. Szerintetek ez így van? Én sehol sem olvastam erről. -
kisdobos1
csendes tag
Hogy lehet az hogy letöltöttem egy oldalrol mp4 videókat és be akartam tenni csengésnek és nem támogatott formátumot ír holott a agyári is mp4?
-
ByB
addikt
Hogyan lehet lenullázni a fényképezőgép számlálóját?
-
ByB
addikt
1. Az én dobozom a bolt saját matricájával volt leragasztva, ami egyértelművé teszi, hogy kinyitották. Idehaza örülhetünk, hogyha nem használt a telefon, amit az új doboz rejt. Lehet márkakereskedésben vásárolt telefonokra ez nem érvényes, de azért a felárért, veszek 50 játékot...
2. Abszolút jogos, de a Nokia nem akar engedni a haszonból, emellett így próbálják elkülöníteni, az E-szériától. Ugyanolyan butaság, mint az SE-nél az AF nélküli Walkman széria. (Tudom, van kivétel.) A Nokia úgy próbálja megkülönböztetni az N-t és az E-t, hogy az egyikben pocsék a kamera szoftvere, a másik rossz anyagokból van. Persze most túlzok, de van alapja, az biztos... Válassz, cserélgess, fogyassz...

Semmi sem a régi!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Soulles
aktív tag
1. Már miért lenne természetes, a telót nem bontatlan csomagolásban kéne kézhez kapnod?
2. "Természetes, hogy rossz az anyaghasználat az N szériánál" Erre meg azt mondom, ha egyszer már kiadsz több mint 100 rugót egy műanyag dobozért, akkor az legyen korrekt!
Már a Nokia sem a régi. Meg lehet kövezni, én így látom...
-
ByB
addikt
-
ByB
addikt
Ti már próbáltatok játék aktiválást? Nekem nem fogadja el a kódot. Megtennétek, hogy aki már elhasználta a kódját, az elküldi nekem privátban? Szeretném kipróbálni lehetséges-e, hogy az én kódomat már elhasználták, mielőtt kézhez kaptam volna a telefont...

-
penell123
csendes tag
Nektek mi a szoftververzió?Nekem 10.045 szoftververzió dátuma 2008-09-10 Egyedi verzio 10.045.53.1 Egyedi verzio dátuma 2008-09-10 Tipus RM-333 Csak azért érdekel mert néha már zenehalgatás közben is újraindul.Ezért gondolom hogy egy szoftverfrisités megoldaná a problémát?
-
ByB
addikt
Az N95-ből kiindulva, nem várható módosítás a slide mechanizmusnál. Ha mégis, akkor lehet menni reklamálni, de szerintem nem olyan vészes a helyzet. Persze lehet csak én fogtam ki egy korrekt példányt. Ami meg a szoftvert illeti, szépen lassan rászoktatja minden gyártó a vevőit, hogy kezdeti fázisban ne számítsanak stabil szoftverre, ez van...
-
nVIPER
senior tag
Hát eddig nem túl biztatóak a hozzászólások, a szoftvert biztos javítják majd, de hogy a slidert fogják-e az egy jó kérdés, a Samsung az tudom, hogy 3-4 hónap elteltével olyan készüléket szállít ami lötyögésmentes...
-
ByB
addikt
A vonalas telefonról érkező hívásokat nem tudja összekapcsolni a telefonban található nevekkel, pedig kiírja a számot, ez miért lehet!? Mobillal nincs ilyen gond.
-
verser233
senior tag
"A kijelzőt meg próbálgatom, eddig engem még nem hagyott cserben napfényben."
Igen, én is így vagyok vele.
Nekem is újraindul időnként, nem tudom miért, szerintem majd a szoftverfrissítés fogja orvosolni.
-
ByB
addikt
válasz
penell123
üzenetére
Én még nem tapasztaltam újraindulást sok nyomkodás miatt. Szerintem vagy érdemes újrahúzni a szoftvert egy szervizben, vagy legalábbis resetelni a rendszert. Ez utóbbihoz a *#7370# kódot kell beütni, de vigyázat, a telefonon található minden tartalom el fog veszni, előtte érdemes biztonsági mentést csinálni.
Ami a kotyogást illeti, azt hiszem elég nagy a szórás minőségben. Nálam is van egy minimális mozgás, de nem tapasztaltam olyat, hogy összeérne a két rész, mint kisdobos1-nél. Ha összeér, akkor az annyit jelent, hogy karcolják is egymást?
A kijelzőt meg próbálgatom, eddig engem még nem hagyott cserben napfényben.
-
bepe79
addikt
Ez mar toltheto PC-n (USB-n) keresztul? Ezt is megertuk, a Nokia eljutott odaig, hogy a csucskeszulekeit tolthetove tette USB-n keresztul? Mar hamarabb is meglephettek volna, de jobb kesobb, mint soha.
-
attisx
addikt
-
ByB
addikt
Lenne egy kérdésem: mi a különbség a pc-ről és a hálózatról való töltés között? Az a megérzésem, miszerint a pc-ről való töltés lassabb, téves?
attisx - Khmmmegnézem...

-
attisx
addikt
Khmm...
-
verser233
senior tag
Tudok ajánlani egy amolyan összefoglaló oldalt, ahol linkek alapján több száz témára akadhatsz..........kicsit időigényes átnézni az összeset, de szerintem megéri mert vannak köztük nagyon szépek!
http://www.symbiancertifiedthemes.com/certified-theme-makers/
Jelenleg én most ezt használom:
-
ByB
addikt
Jól kinéző témákat esetleg valaki talált már a neten?
-
exkalibur
csendes tag
Tekintsétek meg ezt a videót: http://uk.youtube.com/watch?v=AWumkGCxWJk&feature=related
Ki milyen furcsaságot vesz rajta észre?
Flipp hang
Iphone stílusú képernyő forgatás
Animált menü ikonok..
szerintem
-
ByB
addikt
Átköltöztettem ide a fotókat, itt meg tudjátok nézni eredeti méretben is!

attisx - Bármeddig nyomom a C-t, semmi sem történik! Próbáljátok ki, nálatok működik-e!? (Adtak magyar nyelvű felhasználói kézikönyvet hozzá.)
-
nVIPER
senior tag
Én az 1 hónapos szétesés határát súroló Samsung U900-amat akarom lecserélni erre, de várok egy kicsit, hátha javul a csúszka, szerintetek kijavítja a Nokia vagy nem sok esély van rá? Amúgy milyen a tella?

-
ByB
addikt
A menü gomb hosszú lenyomása után, az éppen futó alkalmazásból a C gomb megnyomásával tudtok törölni? Mert én nem, de a nokia.com oldal szerint kellene tudni - To check whether there are applications running in the background, press and hold the Menu key. To close the applications you do not wish to use, scroll to an application in the list, and press C. Leaving applications running in the background increases the demand for battery power. - vagy valamit én értek rosszul!?
-
Gergi
senior tag
Igazából ez a progi arra jó hogy pl a : és a ), stb átalakítsa smiley-vá. Ha pl S40-es Nokiára vagy SE küldött ott megjelenik a smiley (persze olyan formában ahogy a másik teló ezeket a karaktereket smileyvá alakítja, nem úgy ahogy ebben a progiban megjelenik)
Remélem érthetően írtam le.
-
ByB
addikt
Itt lehet megnézni a telefonnal általam készített fényképek közül párat, a héten majd bővítem repertoárt. Szerintem korrekt a makró és vakus kép is.
Picasa-ban nem lehet 1:1-es képeket feltölteni?
Nem ismerem, még új a rendszer.Gergi - Köszönöm a linket. Te kipróbáltad N85-ön, mert elvileg nem támogatja ezt az operációs rendszert?!
-
ByB
addikt
Sorry, tényleg lehet létrehozni saját EQ-t, csak nem másztam bele a menübe!

-
attisx
addikt
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Igen, lennie kell benne gyárilag egy 8 sávos hangszín szabályozónak.

-
ByB
addikt
Én egy W890i-ről váltottam, Sennheiser PX100-as fülessel simán megüti azt a minőséget. Egyetlen dolog hiányozhat, az egyedi hangszín szabályozás, de ez a jó a Symbian-ban, hogy utólag olyan programot telepítesz rá, amit szeretnél. Biztos jön majd jobb zenelejátszó, mint a gyári. Emellett elég jól működik az FM transzmitter, szerethető...

-
verser233
senior tag
-
Soulles
aktív tag
Én azt szeretném tudni, hogy zenében mennyi a különbség egy "W" szériás SE-hoz képest? Persze a megfelelő minőségű fülessel. Mivel ez egy multimédiás készülék, az ember azt várná, hogy min. olyan jó, vagy jobb! Nálam vásárláskor ez egy meghatározó tényező. Előre is köszi a választ

-
ByB
addikt
Az e-mailek közül hogyan törölhetőek a fejlécek?

-
ByB
addikt
-
attisx
addikt
válasz
kakuk100
üzenetére
Az N79 teszt már kint van. Egy kis idézet a Bevezetőből:
"... Az E és N sorozat tagjai mostanában elég jól sikerülnek, egy melléfogásuk volt az utóbbi időben, ez pedig az N96. Az XXL GSM-nél mesélték (innen jött a tesztkészülék), hogy az N79-et és az N85-öt viszik, mint a cukrot. Kik? Akik csalódtak az N96-ban. Meg is értem, a magam részéről is inkább e kettő modell mellé tenném le a voksom, jelen tesztünk a kisebbik verziószámú készülékről szól."

-
kakuk100
őstag
ByB!
Köszi szépen. Várom a képeket.Azért érdekel annyira, mert nincs fényképezőgépem és ezt szeretném használni. Nem sok képet készítek, de az a kevés az legyen viszonylag jó.
Különben úgy látom, hogy az őszképed jó a telefonról. Kár, hogy mégy magyar teszt nem jelent meg.Nem tudom mi lehet, mert legtöbbször megjelenés előtt már szokott lenni. -
attisx
addikt
Csak egy tipp: nokiaprogramok.hu

Ja, és köszi az akkus választ...
-
ByB
addikt
válasz
exkalibur
üzenetére
Igen van mozgás, de nem hinném, hogy a műanyagok érnek egymáshoz. Mindenesetre, ha téged annyira zavar, akkor vidd be egy általad jónak ítélt Nokia szervizbe és cseréltesd ki, vagy térj vissza az N95-re!
Aki N-szériás telefont vesz, annak számolnia kell vele, hogy közel sem tökéletes az anyaghasználat és az összeszerelés...
ui.: Valakinek van ötlete, hogy merre keressek lefordításra némító programot?
-
exkalibur
csendes tag
Nos akinek van is ilyen az mondja meg, neki is kotyog a csúszka? Kinyitott állapotban amikor a kezelőgombokat nyomogatom akkor érezni hogy kopog a műanyag a műanyagon. Olyan elégedett minden hozzászóló (aminek persze nagyon örülök) vajon nekik nem csinája ezt, vagy őket nem zavarja.
N95-öm is van, annak is kotyogott szépen. Aztán egyszer szoftveresen meghalt az egész, nem lehett bekapcsolni. Nokia szervízben volt 2 hétig. Mikor magkaptam kiderült, kicserélték a csúszkamechanikát is garanciában. Azóta feszes. Szóval a nokia szervízekről szóló rémtörténetek sem mindíg helytállóak.
Még egy kérdés: a nokia software updater programban nektek is azt írja ki hogy nem támogatott készülék? Izgatottan várom a tulajdonosok válaszát.
-
ByB
addikt
Made in Finland.

--Nozbert-- - Lehet mindez nem ér meg annyit, amennyit rá kell fizetni egy használt N95 eladása után. Kinek mi...
attisx - Egyfolytában nyúzom és nagyon elégedett vagyok, szerintem normál használat mellett 3 nap is menni fog, de pontosabb megítéléshez azért többet kell használni. Aki pedig éjszakára kikapcsolja a telefonját, talán még tovább húzza...
kakuk100 - Szerintem 5MP-s kategóriában jónak számít. Egyetlen kimondott hátránya a nehézkes élesség találás, néha többet hezitál a kelleténél. A vaku fénye LED-hez képest erős, töltök majd fel képeket.
-
kakuk100
őstag
Aki fotózott már vele milyenek a képek?
-
mpepe20
tag
Hi!
Meg tudnátok mondani, hogy finn vagy távol-keleti gyártmányokat szállítanak-e Mo-ra?
kösz
PePe -
-
Draken
őstag
várnám a tapasztalatokat, hogy megéri e váltani sima n95ről n85re
-
ByB
addikt
Ma megvolt az első fagyás, amin csak az akksi kiszedése segített.
Illetve hiába dugtam töltőre, nem kezdett tölteni, valaki találkozott már ilyennel!? (Újraindítottam a telefont és minden működik.)
Mennyi szabad belső memóriát érdemes meghagyni a telefonnak a stabil és gyors működéshez?
-
k.
őstag
Ma symbian napom volt.
Barátom átjött volt nála egy N85 N96 LG KT610 és az én G810em
Kijelzőben összemértük őket hát igen hülyére verte az összeset az n85.Sokkal teltebb a színe.tényleg látszik hogy jó dolog ez az AM-OLED kijelző.
Egyébként picit lötyögött a slideja(tanulhat a g810emtől) de nem is vészesen csak éppekhogy de a samsung után zavaró volt.Az n96 véglegest is megnéztem végre(protot néztem legutobb) hát nagyon klafa de a kijelzőben nagyon kikapott az n85höz és a g810hez képest is(lgn nem néztük a sablonképeket de annak sem volt rossz a képe) szóval aki mindenáron csodaszép kijelzőt akar azt felejtse el(megjegyzem az n85 sokkal minőségibbnek tűnt az n96hoz képest). -
bepe79
addikt
Most en is az E66-omat hasznalom, de mivel van egy N95-om is, ezert eszem agaban nincs ilyen N85-ot venni OLED ide, vagy OLED oda.
Kulonben is, az E66 szvsz ezerszer szebb ennel a telonal, es GPS, WiFi, lelegzes-effekt, szep nagy kijelzo, Symbian S60 3rd 9.1, mozgaserzekelo, stb van abban is. Raadasul az E66 fembol is van, es sugarzik rola az elegancia, mig ez az N85 nem tulzottan letilsztult, inkabb az igenytelenhez all kozelebb. 
-
LEFTHORSE1
őstag
A gombmemória : például gyorsabb vagyok az n95-nél, a menüben ha mászkálok, amig nem reagál a teló a mozdulatomra addig semmit sem tudok csinálni, csak ha már megtörtént a müvelet, a SE mobiloknál akár 4-5 villámgyors gombnyomást is tudnak memorizálni, és szépen végrehajtja a müveletsorozatot, tehát nem kell megvárjam amig reagál hogy én reagálhassak, ez a gombmemória csak akkor jön jól ha már nagyon jól ismerjük és megszoktuk a mobilunkat
-
Gergi
senior tag
Nem tudom, Ti hogy vagytok vele, de engem az E66 után zavart, hogy a navigomb "lélegzése" nem lett szaporább, ha sms jött vagy nem fogadott hívásom volt.
De erre is találtam megoldást: a beállításoknál be kell állítani, hogy az energiatakarékos módban mutassa a dátumot és csak most jön a poén, mivel OLED kijelzős így sosem kell megnyomni egy gombot sem, hogy lássam a sötétben, hogy volt-e nem fogadott hívásom ill. sms-em.
Mondjuk azt még nem tudom, hogy mindez mennyivel csökkenti a teló üzemidejét, de szerintem nem számottevően.
-
attisx
addikt
Remélem is, hogy működik...
Csak exkalibur kollega azon megjegyzését kívántam cáfolni, miszerint az FM transzmitter használata Magyarországon jogszabályilag tiltott. Pedig nem tiltott csak az adók teljesítmény korlátja van előírva. Ezzel a 3 méteres hatósugárral pedig nem valószínű, hogy otthon, vagy autóban használva bárki rádióvételét zavarná. Arról nem is beszélve, hogy azokba az országokba, ahol tiltott a használata a Nokia direkt olyan készülékeket szállít, amikben le van tiltva ez a funkció, lásd Anglia, Kína... -
attisx
addikt
válasz
LEFTHORSE1
üzenetére
Gombmemória?! Az, mi az?

-
LEFTHORSE1
őstag
Van ezen olyan hogy gombmemória? És magyar nyelv használatakor a "V" betü beviteléhez hányszor kell a 8-as gombot megnyomni?
-
ByB
addikt
Ezt a hibaüzenetet kapom, amikor le akarom kapcsolni a telefont a gépemről:
"Az eszközt (N85 USB LCIF) nem lehet leállítani, mert egy program még mindig használja."
Ötletek, hogy mi lehet a probléma?
tuzpenge - Ezt hol nézzem meg neked?

-
tuzpenge
addikt
ByB lenne egy kérdésem:
Bekapcsolás után mennyi a teló szabad ramja, ami a progik futtatására szolgál? -
ByB
addikt
Egy ovi-s kérdés: hogyan tudom az ovi-ban megnézni a telefon tartalmát, azon belül is a kontaktokat és az üzeneteket? Vagy ahhoz kell PC Suite, az nem volt a cd-n?!
-
törölt tag
válasz
exkalibur
üzenetére
nem arról a jelről beszélünk szerintem. én leglaábbis arra gondoltam, ami ezen a képen van: [link] (az "új üzenet érkezett" piktogram alatt), illetve ezen látszik még egy A betű és egy lakat kíséretében, de ez utóbbit tudom, hogy azt jelöli, amikor hitelesített wifi hálózatra csatlakozol.
-
törölt tag
-
Draken
őstag
köszi, azért várnám többek véleményét is, akár azokét is akik már váltottak 98ről 85re
-
Draken
őstag
Na most kérdés, Sima N95öm van, szoftverfrissítés után vagyok, de még így sem áll fel a rendszer olyan gyorsan mint szeretném, megéri erről a telóról váltani N85re?
-
ByB
addikt
A jobb felső sarokban mi az a kis négyzetes ikon, közvetlenül az akkumulátor szintjelző mellett?
Oliverda - Köszönöm, a smiley-kat sajnálom...

-
attisx
addikt
Sajnos az aktív készenlét az N szériánál eléggé rosszul konfigurálható: csak a hat hivatkozást lehet módosítani, az említett sorokat viszont nem lehet kikapcsolni. Bár hackkel már megoldották N82, N95-ön, de hogy S60v3 FP2-n működik-e nem tudom.
-
ByB
addikt
Három kérdésem lenne:
- A főképernyőn a hat menüpont alatti terület (keresés, wlan...) konfigurálható, vagy sem?
- Az üzeneteknél nem frissülnek a nevek, ha átnevezem őket a névjegyzékbe?
- Nincsenek smiley-k a szöveges üzeneteknél?
-
kakuk100
őstag
Sziasztok!
Akinek már van ilyen telója megírná, hogy milyen képeket csinál? Megjelent már teszt róla? Én még nem láttam sehol. -
ByB
addikt
Első napi vélemény:
Vannak hiányosságok az anyaghasználat és az összeszerelés területén, de közel sem annyira vészes a helyzet, mint vártam.
Szoftveresen nagyon kiforrottnak tűnik az operációs rendszer: fagyásnak, belassulásnak nyoma sincs, de ennél a szintnél már nem megy minden fejből, érdemes lapozgatni a használati utasítást, lehet tanulni belőle.
Összességében nagy elégedett vagyok, főleg miután a weben felkerestem a youtube oldalát és a telefon elkezdte lejátszani ezt a videót...

-
exkalibur
csendes tag
Pont ez a mindenirányú mozgás idegesítő. 1 tized is pont elég az idegesítő hang kiadásához.
A gombok nyomáspontja akár jó is lehetne... ha nem N95 lett volna előtte. Kijelző ugyanez. N95 kijelzője közvetlen napfényben tökéletesen látszik háttérvilágítás nélkül is. Aki ismeri a technológia nevét az írja le.. én nem tudom.Még egy furcsaság: a mellékelt memóriakártyát nem ismeri fel a számítógép önállóan, a telefonnal együtt viszont gond nélkül lehet rá másolni. Fura
-
ByB
addikt
Megérkezett!

A csomagolás korrekt, minden tartozék rendben.
Az anyaghasználat elfogadható. Közel sem tökéletes, aki N szériás Nokiát vesz annak számolnia kell a hiányosságokkal, vagy vegyen E szériát.
Minimális mozgás a flip minden állapotában van, de nem zavaró, tized milliméterekről beszélünk. A gombok nyomáspontja jó és elkülöníthető.
Bekapcsolva az operációs rendszer gyorsan feláll és korrekt sebességgel működik a menü. W890i-ről váltottam, annál nem lassabb.
Egyelőre az ismerkedés fázisában vagyok, ha felmerül kérdés, szívesen válaszolok.
Nekem abszolút pozitív az összkép!
ui.: A kijelző csak abban az esetben nem látszik jól, ha a fényforrás a szemedbe tükröződik, de ez nem egyedi eset, amúgy elképesztő ez az AM-OLED.
-
exkalibur
csendes tag
A flippje nyitva és csukva is kotyog. A felső gombokat nyomkodva mintha morzéznánk... katt katt katt katt. Rező hívás esetén emiatt olyan a hangja mint egy ütvefúrónak. A billentyűzet csúnyán maszatolódik. MSN live messenger nem támogatott (egyenlőre) T-mobile mobil tv : az készülék nem támoatott. Letöltések a nokia oldaláról (csengőhang, háttérkép, alkalmazások) a készülék nem támogatott. A letöltések menüben lévő alkalmazások nagy része nem letölthető pl Fring (hibaüzenet)
A szoftver frissítő nem ismeri fel. A kijelző szép kontrasztos, éles. Szobában. Napfényben láthatatlan. N95 N95 8gb kijelzője után.
Klassz új funkciók: sms felolvasás. Angolul. Magyar sms-nél használhatatlan. Rádió adóként működik 3 méteren belül. Magyarországon nem használható. Választható új menüstruktúrák: patkó és V alakú. Áttekinthetetlen.És végül egy technikai csoda: micro usb töltés és adatátvitel egyben. Igen megcsinálták. Már a Nokia is képes az usb töltésre.
Amúgy jó kis telcsi, remélem kedvet csináltam a vásárláshoz a bizonytalankodóknak.
-
verser233
senior tag
Bocs, azt elfelejtettem leírni, hogy a kijelzője, eszméletlen szép, sokkal szebbek a színek rajta mint az eddigi nokiákon
-
verser233
senior tag
Én már egy pár órája nyomkodom és szerintem nagyon szuper! Gyors, jól szól!
Volt N96-om egy pár napig, na az n85 annál jobb. Sokkal.
-
ByB
addikt
Az ujmobilok.hu-tól rendeltem 2 év magyar garanciával 110k-ért. (Szerintem teljesen mindegy hol veszed meg, ha 2 év a garancia.)
Szerintem írok róla egy tesztet logout.hu-ra ha használtam pár napig.
-
Gergi
senior tag
Nézegettem pár videót youtube-on a telóról és nekem úgy tűnik a vidik alapján, hogy nincs a navigombnak háttérvilágítása...
Viszont amikor kicsúsztatják a telejéből a multimédiagombokat, akkor mintha kékes világítása lenne... 
-
ByB
addikt
Megrendeltem, holnap kapom kézhez.

-
LEFTHORSE1
őstag
Készenléti ideje mennyivel több mint a TFT-s mobiloké, van adat már erről?
-
tween
őstag
Tényleg jó kezdő árral startol!
-
tween
őstag
-
Gergi
senior tag
Én arra lennék kíváncsi, hogy mivel OLED kijelzős a teló, vajon mennyire látható közvetlen napfényben a kijelzője? Ugyanis Samsungnak voltak OLED kijelzős megoldásai (U900 navikijelzője vagy az e700 külső kijelzője) és bizony napfényben szart sem lehetett látni belőlük.

-
ByB
addikt
válasz
--Nozbert--
üzenetére
Szerintem nem egy kategória a két telefon, sem tudásban, sem árban!
-
--Nozbert--
aktív tag
Hááát...remélem gyorsan esni fog az ára,egyelőre az N78 jobb vétel.
-
Mamuska
őstag
Most megnéztem az adatlapját, és hát ez a teló sokkalta jobb mint az n96. Am oled kijelző, fm transmitter, 1200mah aksival, kevésbé újlenyomatgyűjtő, és lemerem fogadni ,hogy a jobbik procit kapja majd. Ezt már inkább nevezném n95 utódnak.
-
ByB
addikt
Az Origo-nál már előrendelhető 123k-ért. Ha ugyanennél a boltnál maradunk, akkor jók az esélyek egy 110k körül nyitóárnak. A C905 ára is 10-15k-t esett mielőtt megérkezett volna hozzájuk...

-
attisx
addikt
"Tesztet és olcsó árat mihamarabb!"
Szívemből szóltál...

iknight: Hivatalosan 8 gigás microSDHC kari jár mellé, akinek ez nem elég... (... az khmm...
) ... hamarosan vehet hozzá 16 gigásat is.Mamuska: Épp tegnap néztem Photohall webshop-ban az N96 149.990,- (MM 199.990,-). Úgyhogy szerintem normálisabb helyeken 130k körül fog nyitni és pár hónap alatt simán lemehet 100 körülre vagy alá is akár...
-
iknight
senior tag
Hát érdekesen csinálják ezt a nokiánál, szerinem a beépitett memóriától eltekintve jobb mint az n96, nekme kinézetre is jobbna tetszik, és végülis is a viszonylag baráti memóriakártya árak mellett a memória hiány sem olyan nagy probléma szerintem
-
ByB
addikt
Idehaza minimum 20k-val olcsóbban kell nyitnia, mint az N96. Ugyan sok esetben veri a nagytesót, mégis az a zászlóshajó...
Tesztet és olcsó árat mihamarabb!

-
Chrys_
addikt
Legyen érintőképernyős és nevezzük PDA-nak...
-
attisx
addikt
Pontosan, ez az ajnlott kiskereskedelmi nettó ár. Ha csak a 20 százalék ÁFÁ-t rárakjuk már is 540 euró és akkor ebben még nincs is benne a kereskedő haszna... Ráadásul a cikkben szereplő ár a hivatalos Nokia webshopra vonatkozik. Egyéb helyeken biztosan olcsóbb lesz (nem MM és hasonló üzletekre gondolok)...
-
Mamuska
őstag
Az n96-ra mondtak 550 nettót és az kerül ennyibe 130 ezerbe, az n85 ezzel az árral akkor sincs rendben. Mintha egy kicsit megdrágult volna!
Nem baj, a samsung eladásai majd megugranak. -
Bibby
addikt
550 euro hogy van összhangban a 450-nel? Vagy az a pár tízezer forint manapság nem számít?

-
Kickass
őstag
550 euró??
háhá jó vicc pláne hogy nálunk még dobnak rá majd minimum 10k-t....mellesleg annyiból már INNOV8-t veszünk
-
androcles
tag
És az N96 a csúcskészülék
...furcsa! Nagyon várom már a tesztjét, mert szerintem jó készülék lesz. -
Mamuska
őstag
A kijelző ellenére ez akkor is sok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Városi fák ápolása és öntözése (lakossági összefogás)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- OLED monitor topic
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Hobby elektronika
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro / 128GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen (055)
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Alpine Green / Gyári kártyafüggetlen (056)
- iPhone 14 Pro Max / 256GB / Silver / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (216A)
- iPhone 14 Pro Max / 128GB / Space Black / Gyári kártyafüggetlen / eSIM only (223A)
- iPhone SE 2022 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (153A)
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! EVGA FTW3 Ultra RTX 3080 10GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

A Cx 500 ast néztem ki, de megmondom őszintén, annyit sajnálok rááldozni. Még annyit szeretnék, hogy kihangosítva milyen a teló?