Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ivan drago
csendes tag
Talán már elég lesz az a 16GB belső memória vagy nem? Kell még sd bővítés is? Csak lassabb lenne vele nem?
-
ipodmania
csendes tag
Ez a teló nem tetszik . OLyan lesz mint n73-nál .Az n73-mom nagyon lassú pedig csak 2gb memoria kártya van benne . De az n95-ban egy rohat lassú procit kellet belerakni .
Most sporol a nokia vagy mi??? Hogy fogja kezelni a 16gb memoriát meg + sd kártyát .
szerintem sehogy . Engem ne zavar hogy minden nap tölteni kell a jószógot . DE most több ideig marad életben a teló 264mhz procival min 333 mhz . Max öt percel lesz több az üzemideje . -
GALARDO
addikt
Hát jó ez a teló de nekem jobb az n95 8gb.
-
Macka
veterán
Múlt hónapban még ennyi volt az N95 a hülyeboltban.
-
AMD Power
titán
Sajnos a tesztben is be bizonyosodott ,hogy messze nem lett az igazi ez az N96.
-
törölt tag
A mai E szériás Nokiák egyben vannak, azokkal meg vagyok elégedve ezen a téren, de szolgáltatás tekintetében az N sorozat teteje az, ami érdekel. Ezek viszont összeszerelés terén gyengélkednek. Konkrétan az N82-re, az N95-re és az N96-ra gondolok. Bár utóbbit nem tapogattam, de az elmondások alapján illik a sorba.
-
AMD Power
titán
Én a vele készűlt fényképekre is nagyon kíváncsi vagyok.
-
tween
őstag
Csak jöjjön a vodához,írok tapasztalatokat...
legiaap!Bizony az lettem,de ez már régi dolog...
-
törölt tag
Csakhogy az N95 előtt nem volt olyan modell, ami lényegében már mindazt tudta volna.
Most viszont - amint írtad is - jó ideje itt az N95 (8GB), amihez képest a megduplázott háttértár és az újabb Symbian ki is meríti az N96 hasznos újdonságainak listáját. A 3D gyorsítót ráadásul ki is vették belőle...
legiaap:
Bár nekem bejöttek a "téglák" is, de mégsem a designra gondoltam, hanem arra, hogy azok egyben voltak, nem lötyögtek, recsegtek. (Legalábbis az enyémek nem.)
Az újakat is biztos, hogy meg lehetne csinálni ilyenre, amellett hogy metartják a modern megjelenést. Ami egyébként nekem is tetszik. -
Magnum_
nagyúr
most jövök a MM-ból: megnéztem, mellette volt egy E71 és E66 ill az N95 8GB. Elfogult vagyok az Eseriessel kapcs., igy én azt mondom, hogy nekem jobban tetszik az N95 8gb. nem jött be az N96 gombsora és anyaghasználata. a gombsor irtozatosan kényelmetlen lenne nekem. meg az N95 valahogy igényesebbnek tünik mellette, annak ellenére hogy vastagabb. ha most kellene ezek közül választani, a 16gb belsö memoria ellenére is olcsobban megvenném az N95 8gb-t persze aztán lehet hogy majd pár honap mulva más véleményen leszek az N96-ról...
-
törölt tag
Így átveritek az embert? 170 ezret kértek érte, mikor a másik helyen 200-ért is odaadják?
Na igen, ezért a telefonért én sem adnék annyit, a Samsung Innov8 tükrében főleg nem. Azért biztos lesz olyan, akinek van rá pénze, s megveszi ennyiért is, mert Nokia.
Számomra viszont ez a márka már nem azt nyújtja, mint amiért anno megszerettem. A masszív felépítés és a logikus megoldások is hiányoznak.Az első alatt az ismételten ratyi anyagokat értem, a második alatt pedig, hogy nincs USB töltés, de van jó nagy, viszont jó lassú háttértár, dupla LED és kis támasz, hogy az asztalra téve kényelmesen lehessen filmezni rajta. Meg gyenge akkumulátor.
Áhh, ez bizony nem jön be - inkább "megkímélem magam" az N96-tól. -
tween
őstag
Én 100K-t adnék érte!
-
Azért kicsit tényleg rémísztő ez az ár.
Úgy mint pl az IPhone esetében is.Mondjuk én telóért, soha nem adnák ennyi pénzt,akármit is tud, nekem teló marad, inkább akkor már azon veszek egy laptopot
-
joey04
titán
Hát ez a modell nem jött össze a nokiának.házon belül sem ha meg az i8510et is nézem akkor meg pláne...
-
Magimano
aktív tag
ma kaptunk 2 db-t az N96 ból
-
Én ma tapiztam egy Ilyet. Kiábrándító volt.
Gyűjti iszonyatosan az ujjlenyomatokat és az anyaghasználat sem valami jó.
-
tween
őstag
Ha jól értelmezem a tesztet,az innov8 jobb vétel és kb. 100 euróval olcsóbb is....
-
tween
őstag
-
Paul14
tag
És a tv funkció hogy működik rajt? Kell net vagy valami hozzá?
-
AMD Power
titán
Ami viszont tetszik benne ,hogy nagyon szépen szól kihangosítva. A gombok fent a navis érsznél kicsit zsúfoltak de sms írás elég könnyen ment rajta.
-
AMD Power
titán
Megvolt az első találkozás vele. A 7610 mechanikája jobb mint az N96-é. Lötyög egy picit. az anyagminőség meg.
-
spedyboy
senior tag
már 140 ért is van az
ujmobilok.hu-n! -
Greg-77
aktív tag
Akkor most lesz enne 3D gyorsító vagy nem?
-
tween
őstag
-
tween
őstag
-
törölt tag
Azt nem néztem, hogy hivatalosan árulják-e, a Nokia garanciából gondoltam, hogy igen. Iránymutató árnak azért jók ezek.
A Nokia garancia nem tudom, hogyan működik, de könnyen lehet, hogy annak ellenére is foglalkoznak vele, hogy nálunk még "nem kapható". (Visszaküldik a központba.)
-
Magimano
aktív tag
-
Murderer69
őstag
Nokia N96 143eft
partnerogsm.... -
törölt tag
válasz
silentkiller #52 üzenetére
Nekem ugyan nem, bolond lennék ennyit kiadni érte!
Sajnos csak bejött, hogy a 130K-hoz köze nincs a bevezető árnak. Bár az N95 még 200K fölött debütált, szóval csak mutatkozik valami áldásos tendencia ezen a téren...
-
danu23
csendes tag
-
tween
őstag
válasz
silentkiller #52 üzenetére
Ennyiért bevehetik
-
tween
őstag
-
RandomGosu
senior tag
nem úgy volt hogy MO-ra kb okt. közepére érkezik?
-
tween
őstag
Nem kellene már megjelennie ennek a készüléknek?
-
törölt tag
Várható, hogy elkezd zuhanni az, csak várni kell vele pár hetet. Nomeg a GSM boltok úgyis olcsóbban kínálják majd.
Nokia üzletben az N96 130K kezdőárát is optimistának tartom, jó lesz, ha 180-ért odaadják az elején.
Az i8510 mint fő konkurens nem tudom, milyen áron várható, annyit hallottam, hogy az N96-nál olcsóbb lesz. Majd meglátjuk. Ha nagyon elszállnak vele, akkor maradok az N95-nél, azt már úgyis megszoktam. Csak hát jó lenne valami masszívabb szerkezet, amiben ayag is van. -
törölt tag
válasz
ipodujonc #43 üzenetére
Hajrá!
Sajnálom, hogy az N95-höz képest relatíve keveset fejlesztett a Nokia. Éppen ezért az N95 8GB-ról biztos, hogy erre nem váltok. Inkább megvárom a Samsung i8510-et, mert a minőségibb anyaghasználat és az USB töltés lehetősége, valamint a várhatóan alacsonyabb ár számomra vonzóbb, mint a Nokia logó az N96-on.
Nem akarok ezzel indulatokat szítani, magánvélemény volt.
-
törölt tag
válasz
JeanFrancois #33 üzenetére
Van benne valami...
-
-
geri|
aktív tag
válasz
hallod...már vártam...
-
papi77
addikt
válasz
bizony.
-
JeanFrancois
csendes tag
Csak én érzem úgy, hogy a Nokia kezd erősen lemaradni a Dél-Koreaiakhoz képest ? 9 Nokia készülék után vettem 2007 év végén egy LG Viewty-t, amit hamarosan váltani fog a KC910. Az N96-ot elnézve, lassan iPhone mélységekbe ereszkedik a Nokia (iPhone vs. iPhone 3G = N95 8G vs. N96)
-
joey04
titán
a mondat jelentése ez: ha az N96 multimédiás számítógép akkor a dream xi szuperszámítógép.szerintem. de mindegy, mind a 2 kifejezés vicces és értelmetlen, abban egyetértünk(ha egyetértünk) hogy úgy reklámozni mint multimédiás számítógép egy "kicsit" erős de inkább nevetséges.
-
spedyboy
senior tag
nagyon kiváncsi vagyok hogy nálunk menyi lesz..
tegnap néztem a MM -ben hogy n95 2gb! azaz egy mezei n95 egy 2gb os karival 150ezer...
akkorát nevettem...jahj és simán kari nélkül ugyanott 100ezer...
nem tudtam hogy 50 ezret ér a mem karim...(2gb)
azt lehet tudni hogy az n95 öt forgalmazzák e továbra is vagy azt kivonják?
-
-
bepe79
addikt
En ezt irtam: ``Es akkor a Samsung INNOV8 i8510 es a hTC Dream + az SE X1 mik, amik valodi ujitasokat is hoznak? Szuperszamitogepek?``
Ez neked hol hozzameres az N96-hoz? Csak es kizarolag a ``multimedias szamitogep``-re asszocialva irtam, a fene sem hasonlitgatott semmit az N96-hoz. Meg a szuperszamitogep jelzovel is csak vicceltem, nem pedig azt jelenti, hogy multimedias szamitogep < szuperszamitogep = N96 < hTC Dream...
-
papi77
addikt
válasz
feketepeti #18 üzenetére
Ja,itt is meglesz az 1 napos kész.idő,mint a diamondnál!
Számomra ez csak egy desingra felturbózott N95 -
feketepeti
aktív tag
Csak az akkut ne baszták volna el ennyire, szánalmas lesz... Legalább az N95 8GB-ét tették volna bele.
-
DANCE CSÉ
csendes tag
meglátszi azért h az n95 8gb girtelen 10 ezret esett
-
joey04
titán
X1hez meg Dreamhez nem kéne hasonlítgatni más rendszerek kinek mi jön be.Én próbáltam a WM-et rohantam vissza a Symbianhoz... nem azért mert kezelhetetlen vagy rossz nem tetszik a felépítése logikája stb.
Az persze tény hogy ez a közelében sem lesz az i8510hez de ehhez legalább van is értelme hozzámérni.
-
Taky
senior tag
Végre!
Már csak egy fél évet kell várnom, hogy az ára emberibb legyen... -
geri|
aktív tag
én nagyon kíváncsi vagyok, aki megkaparint egyet írja már le hogy milyen!
de szerintem semmi innováció benne, mert NAGYJÁBÓL ez van az n95 ben is.
de attól még sikeres lesz szerintem. -
(An)Dante
őstag
válasz
Murderer69 #5 üzenetére
kösz, javítva.. ;)
-
gerilee
aktív tag
Attól félek, hogy ez a netto 131e (br 157e) csak a civilizált országokban kapható telefonokra lesz igaz. Itthon egy 20-ast simán rá fognak dobni, hogy aki nagyon szeretne, azt lehúzzák, aki meg kivár annak "leakciózhassák".
-
Murderer69
őstag
(An) Dante van egy elgépelés:"sztereóm Bluetooth támogatás"
-
-
"Multimédiás számítógép" ez mindig meg mosolyogtat
-
Magnum_
nagyúr
szerintem ez az ár (+- 1-2000 Ft diffi) nálunk is megáll, kiindulva az uj Eseries modellek árából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megkezdődött a legnagyobb tudású Nseries multimédiás számítógép szállítása.
- Milyen routert?
- Politika
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- alza vélemények - tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85-HD3 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest