- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Yettel topik
- Netfone
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
kromatika
veterán
Várandós a "kicsike"
-
persil
nagyúr
válasz
TheBikerider #5 üzenetére
Ilyenkor erdemes visszaolvasni a par evvel ez elotti oriasmobilok alatti kommenteket. Azok szerint mar manapsag is boven tv meretuek kellene, hogy legyenek a telok.
Csak nezd meg az akkori meme-eket.Nem lesz itt semmifele tv meret, meg egyeb baromsag, egyszeruen probaljak maximalizalni a kijelzot nagyjabol hasznalhato haz meret mellett. Ahogy a kijelzo no, ugy "csokken" a keszulekek haza.(aranyaiban persze, nem felreertendo)
Nyilvan nem kotelezo megvenni a 6.7es cuccokat, ha tul nagy valakinek, de erdemes eszben tartani, hogy sok mai 6 inch folotti telo konkretan kisebb, mint a korabbi 5.5 inch-esek.
Akinek viszont kifejezetten kis keze van, vagy egyeb okbol egyszeruen nem szereti a nagy kijelzon, azokat meg tudom erteni, hogy mergesek, mert tenyles keves - normalis - kismeretu keszulek van.
De teny, hogy nagy kijelzon jobb a tartalomfogyasztas.En spec a mate 20-at is javareszt egykezzel hasznalom, pedig egy 170 centis torpe vagyok :D
-
ORCA58
addikt
Szerintem az e kamera lyuk sokkal rondább, mint a kis csepp notch. Ha így nőnek a telefonok előbb utóbb kereke és húzó fogantyúja is lesz, mint a bőröndöknek.
Arról, hogy zsebben hordjuk le kell mondani.
A megoldás, retikül kell hozzá, és ez majd kitermel egy új iparágat, a férfi retikül gyártást. -
Kokzor
aktív tag
Mondjuk nem tudom miért kérsz engem számon. De... S8, S9, S10E, S10, iPhone 8, iPhone X, iPhone Xs, Huawei P20 és még sorolhatnám.... (De erre jó a GSMArena keresője, ott végig lehet pörgetni.)
Ez mind egy kezes. Akinek nem, annak szimplán kicsi a keze.
Egyébként S10+ al is egy kézzel lapozgatva néztem pont a kommented.De azzal inkább biztonsági megfontolásból szoktam két kézre váltani, ha gépelek.
Remélem ötöst kapok a modi bácsitól.
De legalább egy ajánlott plecsnit.
-
DraXoN
addikt
jobbról-balról, alulról-felülről szimmetrikusan... így a célkereszt is megoldott egyes játékokban hardveresen...
nekem mondjuk semmi bajom az asszimmetriával ha jól van megcsinálva "valamin" (bármin ... szendvics, ház, frizura... stb.).. de a notch és leszármazottai... továbbra se kellenek... mondjuk én máig nem értem miért jó, hogy a képernyők sarka le van kerekítve... mondjuk .. "kisméretű" jó telefont se találok... szívesen vennék valamit 110x50(!) körüli méretben... de nincs ilyen... max. Palm Palm ... csak lenne kicsit jobb kamerája..
-
joey04
titán
Nem valami jó irány
-
DraXoN
addikt
még mindig úgy gondolom, hogy középen lenne a legjobb helyen az a kameralyuk ...
-
atike
nagyúr
válasz
Ferithebest8 #22 üzenetére
Leeloo Dallas, világjegy egészen pontosan...
-
nozs23
addikt
válasz
Jack Oneill #21 üzenetére
Igazad van.
-
nozs23
addikt
válasz
kakuk.tamas #17 üzenetére
és néha még ámulok, és bámulok, hogy milyen színei vannak.
Zöld? -
Kokzor
aktív tag
válasz
A Mate 20 kamera elrendezése nekem is tetszik. Szerintem jobb, mint a P30 Pro elrendezése. Kár lenne dobni.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
+1 ez a kamera elrendezes gyonyuru, az eddigi legjobb, amit lattam eddig.
-
kakuk.tamas
addikt
És szerintem a BOE a legjobb mind közül. A Samsung fényerőben, és fehér színben nincs a toppon. (Egy P30 Pro vs Mate 20 Pro hasonlításban).
Nekem BOE paneles Mate 20 Pro-m van (több mint fél éve), és néha még ámulok, és bámulok, hogy milyen színei vannak.
És szerintem se fog nőni a készülék fizikai mérete. Azt a +3 tizedet a kijelzőben a kávákból nyerik.
Én csak egyet kérek: hagyják meg a Mate 20 kamera elrendezését. Szerintem még mindig ez a legjobb. -
törölt tag
Sztem csak a kijelző fog nőni ,nem a mérete a telefonnak ,kávákat vékonyítanak.
-
<Lacy85>
addikt
Az S8+-t még én is megvettem megjelenés után, de az S10+-t már én sem vagyok hajlandó.
Ha most kellene venni, akkor S9+ lenne. Jelenleg M-es csomagban 116 ezer.
Az S10-et majd akkor veszem, ha leesett 150 környékére. Vagy nyár környékén Note 9. Tavaly nyáron a Note 8 is 110 körül ment.
Új áron viszont felejtős. Semmi érdemi újítás, a ceruza viszont évről évre vastagabban fog.Ha már Huawei:
Jelenleg a P20 széria fut marha jó áron. -
-
aelod
veterán
válasz
Fali konzolra felrakod könyves polcnak ideális lesz pár év múlva.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
enginev3.0 #4 üzenetére
Nekem eddig samsungom volt, most Mate 20csak...annyit mindok, mar nem valtanek vissza samsungra.
-
Kokzor
aktív tag
válasz
Ezek már nem az egykezes kategóriák. Valamiért berögzült a gyártóknál, hogy ha jön egy új modell, akkor növelni kell a kijelző méretét is. Persze egyre kisebb a káva és ekkora méretek is még kezelhetőek. Viszont nem tudom, hogy ekkora telefonnal lehetséges egyáltalán kényelmesen telefonálni. (beszéd hangszóróval)
Nálam az S10+ már azért a határ. (telefonálásnál) Annál nagyobbal nem tudom, hogy milyen lehet telefonálni, kihangosító nélkül. -
7Heads Drago
veterán
A méret és az érte kért zsé is vicc.
Nagyon benéztek valamit a gyártók. És ezt remélem a vásárlerő is meg fogja erősíteni. -
atike
nagyúr
....aranyáron, tegyük hozzá...
-
mjani1172
addikt
Na, félretettem 400 rugót, abbó talán kifussa, ahogy a mostani trendet figyelem.
Viccet félretéve, annyira drágák lettek a csúcsok, hogy én már nem adok értük ennyi pénzt, számomra egyszerűen irreális. -
Jól nézne ki,ami a képen van,de ekkora batár péklapátot.Tíz év múlva TV méretűek lesznek? Mert ahogy látom,nem tudnak megállni a méret növelésével
-
enginev3.0
félisten
Csak az emui miatt nem merem megvenni a mate 20 pro-t sem
-
Kokzor
aktív tag
Váltogatják rendesen a kijelző beszállítókat. LG, Samsung, BOE. Mondjuk szerintem az LG már egy darabig nem lesz opció nekik.
-
"Bár az vita tárgya, hogy az aktuális P vagy Mate Pro variáció számít-e a Huawei tulajdonképpeni éves csúcskészülékének..."
Persze hogy a mate hiszen az új kirin csúcsprocesszor is abban debütál -
aelod
veterán
Majdnem 7"-nál járunk, és az akku csak 4200...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Alig került piacra a tavaszi Huawei csúcskészülék, már meg is indult az őszi pletykaáradata: hatalmas kijelző és telep, még gyorsabb gyorstöltés és új Kirin SoC.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Filmvilág
- Kutya topik
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- További aktív témák...
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Biostar TB250 i5 6400 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB AeroCool V3X 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest