- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Cyberpunk #30 üzenetére
Igen, ezen az egy dolgon én is meglepődtem, tehát, hogy még a lehetőségét sem adták meg, hogy ha akar, az ember a hagyományosnál maradhasson. De valahol ez is logikus, ha lett volna rá lehetőség, mindenki a hagyományosat választja automatice, gondolkodás nélkül. Például lehet, hogy én se vágtam volna bele (DE
) és akkor nem jövök rá, hogy nekem ez igazából bejön. Így viszont mindenkinek muszáj bepróbálnia aki Windowst akar használni, és valószínüleg elég sokuknak ugyanúgy bejön majd. Ez meg hozhat egy pár felhasználót a gyászosan álló WP-nek, amitől sokan szintén csak a felület miatt ódzkodnak.
A vállalatok nagy része a Vistát is átugrotta, és mégis egyre nyereségesebb az MS
Ezt is ki fogják bírni. A win7-re már könnyebben álltak át, pedig ott aztán abszolút nem sok változás volt (legalábbis a felszínen, másról nem tudok).
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Cyberpunk #18 üzenetére
A hagyományos felület tehát az asztal, ablakok, stb. benne volt, benne is van. Csak a hagyományos start menü tűnt el teljesen
Olyan sokan mondják, hogy teljesen más az egész, használhatatlan, stbstb. De könyörgöm, minden ugyan olyan, csak a nyamvadt start menüt cserélték le, aminek valljuk be már ideje volt, másrészt, őszintén mennyire használtuk a start menüt eddig? Mert én pl. minimálisan, programot se onnnan indítok, azon kívül meg mire volt jó? Komolyan mondom, havi egy keresésnél többre nem használom. Az újat viszont igen...
Új hozzászólás Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Renault, Dacia topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- 2 Év garancia!! Asus RTX 4060 32Gb RAM, i7- 13650, 8GB GDDR6 Gaming notebook
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP ZBook FireFly G11
- Új Thinkpad X1 Carbon 12th, 14" FHD+ IPS, Ultra 7 155U, 32GB, 512GB NVMe, ujjlolv, IR kam, ADP gar
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Smart 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest