- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Cyberpunk #30 üzenetére
Igen, ezen az egy dolgon én is meglepődtem, tehát, hogy még a lehetőségét sem adták meg, hogy ha akar, az ember a hagyományosnál maradhasson. De valahol ez is logikus, ha lett volna rá lehetőség, mindenki a hagyományosat választja automatice, gondolkodás nélkül. Például lehet, hogy én se vágtam volna bele (DE
) és akkor nem jövök rá, hogy nekem ez igazából bejön. Így viszont mindenkinek muszáj bepróbálnia aki Windowst akar használni, és valószínüleg elég sokuknak ugyanúgy bejön majd. Ez meg hozhat egy pár felhasználót a gyászosan álló WP-nek, amitől sokan szintén csak a felület miatt ódzkodnak.
A vállalatok nagy része a Vistát is átugrotta, és mégis egyre nyereségesebb az MS
Ezt is ki fogják bírni. A win7-re már könnyebben álltak át, pedig ott aztán abszolút nem sok változás volt (legalábbis a felszínen, másról nem tudok).
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Cyberpunk #18 üzenetére
A hagyományos felület tehát az asztal, ablakok, stb. benne volt, benne is van. Csak a hagyományos start menü tűnt el teljesen
Olyan sokan mondják, hogy teljesen más az egész, használhatatlan, stbstb. De könyörgöm, minden ugyan olyan, csak a nyamvadt start menüt cserélték le, aminek valljuk be már ideje volt, másrészt, őszintén mennyire használtuk a start menüt eddig? Mert én pl. minimálisan, programot se onnnan indítok, azon kívül meg mire volt jó? Komolyan mondom, havi egy keresésnél többre nem használom. Az újat viszont igen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude E6540 akár Játékra is.15"6 FHD,I7 4800MQ,HD8790,16GBram,500GB sshd,gyári töltö
- HP ELITEBOOK 855 G8 Ryzen 3 5400U 16gb ram 256ssd FHD IPS Gari
- HP ELITEBOOK 850 G8 i5 1145G7/16GB ram 256ssd/FHD
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest