Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tomy Yayo

senior tag

válasz Cyberpunk #30 üzenetére

Igen, ezen az egy dolgon én is meglepődtem, tehát, hogy még a lehetőségét sem adták meg, hogy ha akar, az ember a hagyományosnál maradhasson. De valahol ez is logikus, ha lett volna rá lehetőség, mindenki a hagyományosat választja automatice, gondolkodás nélkül. Például lehet, hogy én se vágtam volna bele (DE :) ) és akkor nem jövök rá, hogy nekem ez igazából bejön. Így viszont mindenkinek muszáj bepróbálnia aki Windowst akar használni, és valószínüleg elég sokuknak ugyanúgy bejön majd. Ez meg hozhat egy pár felhasználót a gyászosan álló WP-nek, amitől sokan szintén csak a felület miatt ódzkodnak.

A vállalatok nagy része a Vistát is átugrotta, és mégis egyre nyereségesebb az MS :) Ezt is ki fogják bírni. A win7-re már könnyebben álltak át, pedig ott aztán abszolút nem sok változás volt (legalábbis a felszínen, másról nem tudok).

• Tomy Yayo

senior tag

válasz Cyberpunk #18 üzenetére

A hagyományos felület tehát az asztal, ablakok, stb. benne volt, benne is van. Csak a hagyományos start menü tűnt el teljesen :DDD Olyan sokan mondják, hogy teljesen más az egész, használhatatlan, stbstb. De könyörgöm, minden ugyan olyan, csak a nyamvadt start menüt cserélték le, aminek valljuk be már ideje volt, másrészt, őszintén mennyire használtuk a start menüt eddig? Mert én pl. minimálisan, programot se onnnan indítok, azon kívül meg mire volt jó? Komolyan mondom, havi egy keresésnél többre nem használom. Az újat viszont igen...

Új hozzászólás Aktív témák