- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gadgetfan_
senior tag
válasz
Cyberpunk #37 üzenetére
Nem ízlébeli dolgokról beszéltem, mindenkinek szíve, joga eldönteni, hogy tetszik-e valami, vagy nem. Nyilván vannak logikus és jogos ellenérvek is a Win8 ellen, vannak egyedi vagy egy szűk réteget érintő elvárások amiknek nem felel meg, nem lehet olyan rendszert készíteni ami mindenkinek maradéktalanul megfelelne. De sok hozzászólásban olyan dolgokat hoztak fel a Win8/matroUI ellen, amiből látszik, hogy vagy nem is ismeri, vagy csak felületesen ismeri a dolgot, és csupán prekoncepciók, előítéletek vagy csak a birkaszellem alapján ítélkezik. Gondolom te is ismered, és találkoztál a divatfikázás gyakorlatával, ami nem ismeretlen a PH fórumain...
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Cyberpunk #30 üzenetére
Igen, ezen az egy dolgon én is meglepődtem, tehát, hogy még a lehetőségét sem adták meg, hogy ha akar, az ember a hagyományosnál maradhasson. De valahol ez is logikus, ha lett volna rá lehetőség, mindenki a hagyományosat választja automatice, gondolkodás nélkül. Például lehet, hogy én se vágtam volna bele (DE
) és akkor nem jövök rá, hogy nekem ez igazából bejön. Így viszont mindenkinek muszáj bepróbálnia aki Windowst akar használni, és valószínüleg elég sokuknak ugyanúgy bejön majd. Ez meg hozhat egy pár felhasználót a gyászosan álló WP-nek, amitől sokan szintén csak a felület miatt ódzkodnak.
A vállalatok nagy része a Vistát is átugrotta, és mégis egyre nyereségesebb az MS
Ezt is ki fogják bírni. A win7-re már könnyebben álltak át, pedig ott aztán abszolút nem sok változás volt (legalábbis a felszínen, másról nem tudok).
-
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Cyberpunk #18 üzenetére
A hagyományos felület tehát az asztal, ablakok, stb. benne volt, benne is van. Csak a hagyományos start menü tűnt el teljesen
Olyan sokan mondják, hogy teljesen más az egész, használhatatlan, stbstb. De könyörgöm, minden ugyan olyan, csak a nyamvadt start menüt cserélték le, aminek valljuk be már ideje volt, másrészt, őszintén mennyire használtuk a start menüt eddig? Mert én pl. minimálisan, programot se onnnan indítok, azon kívül meg mire volt jó? Komolyan mondom, havi egy keresésnél többre nem használom. Az újat viszont igen...
-
gerilee
aktív tag
Van benne klasszikus téma:
"függetlenül persze a Windows 8-ban megtaláljuk majd a Windows 7-nél megszokott felületet is, a hagyományos ablakokkal, Tálcával stb. " [link]Ettől függetlenül szerintem csak megszokás kérdése a Metro felület. Eleinte nagyon utáltam az új Office-t, mert semmit sem találtam benne, de egy hét használat után be kellett látom, hogy sokkal logikusabb, jobban használható, mint a 2003.
(#14) dlaj:
Neked is ajánlom a fenti linket:
"Többek között ennek is köszönhető, hogy a Windows 8 rendszerigénye meglepően visszafogott lesz, simán elfut ugyanazon a vason, amin a Windows 7 is elment, sőt, adott esetben egy valamivel gyengébben is."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ZBook FireFly G11
- X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Dell Precision 7560 15.6" FHD IPS i5-11500H RTX A3000 32GB 512GB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe magyar vbill gar
- L14 Gen1 27% 14" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjolv új akku gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest