- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Telekom mobilszolgáltatások
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Nem, a tesztet nem olvastam el, csak azt tudom, hogy C30-at tettek a filmbe, tekintettel arra, hogy a film fő célcsoportja a női nemből kerül ki (plusz pár pasi, akiket vagy a nőjük cipelt el, vagy egy csajjal mentek, aki persze barátként tekint rájuk, de ők nagyon sokat remélnek ettől a randitól
). A könyvben ha jól tudom, még csak annyi volt, hogy "szürke Volvo", de mivel a Volvo-kból ez az egyetlen, ami nőknek reklámozható, a filmbe meg kellett a product placement, nem volt meglepő a döntés
Én attól még fiatalosnak tartom.
Én inkább úgy mondanám, hogy fiatalosabb, mint a Volvo termékskálája. Igazából ha meglátok egy fiatal lányt egy C30-ban, egyből arra gondolok, hogy az anyjáé vagy a nővéréé, csak elkérte. Mondjuk megjegyzem, amikor S40-60-80ban látok 18-20 éves gyereket, akkor is biztos vagyok benne, hogy a faterét kötötte el
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Okos Otthon / Smart Home
- Bittorrent topik
- Videós, mozgóképes topik
- OTP Bank topic
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest