- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- December 3-án elhagyja Kínát az iQOO 13
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Reálisnak tartom ezt az árazást. 180k körüli nyitóárral eléggé népszerű lenne itthon is szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
GRILLEBAR
csendes tag
na hát nehogy vegyek 1et!
-
Arcképgyáros
válasz bulikavagyok #1 üzenetére
Ennyiért tényleg korrekt.
Kíváncsi vagyok, hogy jön-e ide.Xperia 1 III / Xperia XZ Premium / iFi xDSD Gryphon / TAGO STUDIO T3-01 / Acoustune HS1750CU /Acoustune RS One / WF-1000XM4 / XP-PEN Innovator 16
-
janeszgol
félisten
Az USA-ba és Kanadába gondolom azért nem jön, mert oda a Note 8-t akarják elpasszolni. Volt egy olyan hír, hogy ott a legnépszerűbb a Note széria. (Az eladások zöme onnan kerül ki.)
-
Graphics
Jómunkásember
Nem tartom annyira jónak az árazást, egy olyan termékért, amit már a Samsung egyszer szétszedett, majd újra összerakott, lehet hogy megfelelő körülmények között, de én ezt az árat soknak tartom, nálunk lesz vagy 200 ezer.
Maga a speckók jók természetesen, de akkor tényleg olyan piacra kell vinniük, ahol a Note 8-at nem akarják erőltetni
Szolgáltatóknál lehet sikere esetleg, ha nem maradt meg a vevőkben a rossz gondolat a termékkel kapcsolatosan
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
fornettisuti
veterán
Még Angliát is oda sorolnám. Normális fizetések mellett is gombokért lehet elhozni arrafelé szolgáltatótól a flagshipeket.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - LG 65” QNED - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
őstag
Az a helyzet, hogy eredeti, vagy ahhoz közeli áron már nem lehetne eladni olyan tételben, mert inkább megvárják az emberek a Note8-at, túl nyomott áron, meg az S8-nak lenne házon belüli konkurencia, aminek megint nincs sok értelme.
-
Tigerclaw
nagyúr
Gondolom első sorban az Ázsiai piacokban gondolkodnak. Kína, India és ezek szerint Dél-Korea. Azért az alacsonyabb ár mellé nem ártana megtámogatni egy hosszabb garanciaidőszakkal.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
hemaka
nagyúr
Egy szaraz kiflit adok erte, amugy meg ott az s8 vagy majd az uj note.
-
Norbi.
őstag
Jó lesz ez amolyan Note Lite verziónak.. Gyakorlatilag már le lett gyártva, csak az akkut cserélik, a Note 8 meg tuti egy százassal többel fog nyitni, úgyhogy szerintem venni fogják, csak jó marketing kell hozzá, hogy az embereknek ne a gyulladás jusson eszébe.
Nálam a boltba, szinte az összes felsős Samsungra rákérdeztek, (S6,S7,Note5, A5) hogy ezek gyulladtak-e ki..[ Szerkesztve ]
-
Roxbury
őstag
Legszebb telefon a mai napig. Sokkal arányosabb az S8 duónál is.
-
aelod
veterán
"a Galaxy Note7 felújított egységeinek újbóli piacra vezetését, főleg a nagyszámú visszahívott készülék környezetre gyakorolt negatív hatásait enyhítendő."
Enyhítik csak épp nem a környezetet ja nem a költségvetési hiányt amit okozott a fiaskó.
"It's simple, if it jiggles, it's fat."
-
félisten
Kár, hogy nem sok esélye van ide eljutni, pláne nem értelmes áron.
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
haxiboy
veterán
Aki meg megtartotta, felflasheli rá az új romot és használja tovább...frankó lesz. NOTE 7 örökre tiltott telefon lesz a repülőkön, ezt már nem mossák le magukról
Premium Mining Rigek és Gamer/Workstation gépek: tőlem, nektek :)
-
ladapower
tag
Kösz ezt kihagyom.
Kibontanám a dobozt, ott vigyorog az új telefon majd akaratlanul is eszembe jut, hogy ez bizony egy (akkor már) 10 hónapos, meghurcolt és valószínűsíthetően gyenge üzemidővel rendelkező készülék amit a gyártó trehányul tervezet meg / tesztelt le.
Fele annyiért kéne, menne is fel rögtön ebayre.
-
bali
tag
Nekem nagyon város mert az S8 széria annyira nem jön be. Remélem Európában kiadják főleg úgy, h a Note 5 sem jött ki hivatalosan. Ha nem hozzák ide, akkor bye bye Samsung, a Note 4-emet nem Samura fogom cserélni. Nekem a 350 ezer forintos Note 8 nem opció.
Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Watch Active 2
-
zack
nagyúr
Én elgondolkodom rajta. Note 5-öt cserélném már, de csak Note-ra. Ha a 7 ismét kijön, akkor nem várok 8-ig.
Nyáron megveszem, használom 7-8 hónapot, addigra a 8 ára is csökkenni fog.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
GRILLEBAR
csendes tag
de rávagytok néhányan izgulva erre a szétszedett dologora.. kezdjük ott h a hátlap 1 sima üveglap csak rá van ragasztva kétoldalú ragasztóval, tehát, semmi varázslat és szakértelem nincs benne, szétszedésnél nem sérül.. a másik dolog, h ti, akik szerint onanntól h szét van szedve, szar a telefon, ha beviszitek szervizbe hangszóró cserére mert telement porral, utána már nem ér semmit a telefonotok, mert azt 1 szakszervíz megfelelő körülmények között megjavította?.. ne vicceljetek már.. értelemszerűen nem azt adják el amivel a néger gyerek vagánykodott new york utcáin.. hanem azt amik nem lettek felbontva, vagyis a legyártott készülékek elég nagy része... ennyi erővel azt is lehetne mondani, h a 90% a a telefonjaitoknak azért nem ér semmit mert bevittétek magatokkal a wc re és bevette a büdöset.. pfff.. szét pergek
[ Szerkesztve ]
-
sompetike
aktív tag
Én biztos,hogy megveszem ÚJRA.de csak kékben....
[ Szerkesztve ]
n450-n1610i-e318-e628-e688-n3210-e10-e20-e28-er310-et65-sm35-sme45-n3650-n6220-mv360-n6230-n6230i-mitacmio a701-n5630xm-n8-NEXUS 4-mate7-Honor 7 Samsung Note7-S7edge-Huawei MATE 10 PRO-Samsung Note10–Iphone 13PM
-
Ármester
S8-hoz képest 7.0 droiddal lesz valami eltérés kezelőfelületet illetően vagy full ugyan az?
-
OCTAMD
őstag
De sokan meggazdagodtak a fehér dobozos refurbished iphoneok eladásából idehaza.Simán eladták az új árába,pedig a fehér dobozos sokkal olcsóbb
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest