Új hozzászólás Aktív témák
-
Ilyen Samsung-os gombbal marad a Honor 8
-
Vikooo
addikt
Remelem a jack elhagyasa csak pletyka. Lehetne kisebb az also es felso kava, es az ujjlenyomat olvaso elhelyezese sem tetszik, igy picit olyan mint egy Sonsung
-
Darksiders84
aktív tag
Nekem a Honor 8am telitalálat gyönyörű kékben de szerintem 140-150 alatt nem fog indulni a 9-es és ha előre kerül a samus újlenyomatolvasó már el is felejtem főleg külső arány változtatás nélkül szinte ugyan az mint a 8 ezért nagyon remélem nem ilyen lesz kicsit változtatnak az elején.
-
forgonati
őstag
Az akku mérete az indok a jack elhagyárásra?? Kíváncsi vagyok, hogy az 5x10mm-es jack csatkakozó vajon mennyi plusz kapacitást jelent akkuban. Valami jobb indok nem lett volna? Nevetséges. A Hon8 egy jó telefon, de Hon9-em sem lesz úgy látszik... Szerencsére van még gyártó aki kitart, de hogy meddig...
-
atikó
őstag
még a honor 8 pro-t sem lehet kapni itthon, hiába volt kint a veletech kiállításon!
-
Matada2.3
veterán
Meglepően olcsó lenne egy ilyen árral. Eléggé irracionálisnak érzem.
-
szebev
senior tag
Tele van a cikk helyesírási hibával!
-
akooos
veterán
Szép és jó is, de a 3,5 mm-es jack hiánya egy kicsit zavaró
-
törölt tag
Külsőleg azért kicsit nagyobb változásra számítottam, de úgy látszik idén marad ez a design a Huawei telóknál.
-
Gibo
senior tag
Nem rossz,de kár azért a jack-ért. Kíváncsi leszek, hogy végül is mennyiért hozzák ki...
Illetve a cikkben van egy kissebb hiba: " a 360 dolláros késölékre." gondolom készülék akart lenni -
Aryon87
félisten
Kíváncsi vagyok rá, várós, de még jöhetne mielőbb több infó is
Remélhetőleg ebben nem cseszik el a kamerát ahogy a Mate9 és a P10 szériában tették.. De azokból kiindulva sajnos az lesz..
Honor 8 ilyen szempontból a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 11 Product RED Független 64GB
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB Jótállás: 2026.10.24.-ig Állapot: 10/10 Független
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- Honor 400 Lite+ Honor Choice Earbuds fülhallgató, fekete, bontatlan, eladó
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest