- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
válasz
fordfairlane #47 üzenetére
Samsung esetében azt nem értem, minek erőltetik ezt a nyomorult TouchWiz-t, amikor ekkora fostaliga, ennyi év után is. Gondolom, nem a TouchWiz miatt veszik a Galaxykat. Tennének rá stock Androidot, valami Samsung logós háttérképet, és még a Google-tól a frissítések is mennének.
Hát, hamarosan kiderül, ha kijön a Galaxy "Nexus" S4, a natúr Androiddal. Kíváncsi leszek mit fognak szólni a sima S4 felhasználók, mikor kiderül, hogy a gyári Android röccenés nélkül fut a Samu-s "fejlesztések" nélkül...
Tartok tőle, hogy az iOS7-el kicsit átesnek a ló "lapos" oldalára, bár az, hogy Ive keze benne van a dologban, azért jelent némi garanciát. Nekem a jelenlegi dizájn bejön, néhol létnyleg lehetne egyszerűsíteni rajta, de csak ésszel. Elég jó példa a Podcast lejátszója, ami megjelenésekor orsós magnót formázott, gyönyörűen nézett ki, de igazából tényleg eyecandy volt csak. Most egy (sokkal) egyszerűbb felületet csináltak neki, de így is jó használni, szerintem ezen tesztelték a felhasználók reakcióit, és hasonló egyszerűsítésre lehet számítani. Ez szerintem belefér, jó irány.
-
saelin
veterán
válasz
fordfairlane #47 üzenetére
Sajnos igazat kell hogy adjak, van 2 samsungos telefonom és anno volt egy tabom is tőlük... Szoftveresen mindig van/volt probléma velük! De azt tegyük hozzá, hogy a tw teszi olyan jóvá pl a note-ot.
-
joey04
titán
válasz
fordfairlane #25 üzenetére
Hát akkor már inkább droid.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged