Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ZooLee

senior tag

válasz Blyan #108 üzenetére

Ezen nem érdemes vitázni, vagy értetlenkedni, mindenkinek más az ízlése. Megvitatni lehet, de felesleges egymás győzködni, hogy a régebbi jobb volt, de nem, az újabb még jobb lesz.

Nekem a #103-ban lévő képek közül a második még nagyon bejön, a harmadik már necces, de szerintem leginkább a csiricsáré színek háromszögek miatt. Most vagy flatelünk, és akkor legyen _tényleg_ flat, egyszerű, de konzisztens (ha egy fekete-fehér skálán mozog, akkor onnan vegyen színeket, vagy maximum pár alapszínnel dolgozzon) vagy legyen színes, de akkor rendesen, ne beleékelve valami egységesnek tűnő közegbe. Nekem ezek a színek sehogy sem tűnnek jónak.

Másrészről szerintem biztosra lehet venni, hogy ilyen lesz a kinézete, nem hiszem, hogy egy teljesen fake dizájn beletolnának az appba. Vagy igen, tényleg összedobták ezt csak úgy és valami teljesen más lesz az iOS7, hogy még nagyobbat üssön? Mondjuk azt bírnám, az tényleg olyan Apple-ös lenne megint... :)

• ZooLee

senior tag

válasz fordfairlane #47 üzenetére

Samsung esetében azt nem értem, minek erőltetik ezt a nyomorult TouchWiz-t, amikor ekkora fostaliga, ennyi év után is. Gondolom, nem a TouchWiz miatt veszik a Galaxykat. Tennének rá stock Androidot, valami Samsung logós háttérképet, és még a Google-tól a frissítések is mennének.

Hát, hamarosan kiderül, ha kijön a Galaxy "Nexus" S4, a natúr Androiddal. Kíváncsi leszek mit fognak szólni a sima S4 felhasználók, mikor kiderül, hogy a gyári Android röccenés nélkül fut a Samu-s "fejlesztések" nélkül...

Tartok tőle, hogy az iOS7-el kicsit átesnek a ló "lapos" oldalára, bár az, hogy Ive keze benne van a dologban, azért jelent némi garanciát. Nekem a jelenlegi dizájn bejön, néhol létnyleg lehetne egyszerűsíteni rajta, de csak ésszel. Elég jó példa a Podcast lejátszója, ami megjelenésekor orsós magnót formázott, gyönyörűen nézett ki, de igazából tényleg eyecandy volt csak. Most egy (sokkal) egyszerűbb felületet csináltak neki, de így is jó használni, szerintem ezen tesztelték a felhasználók reakcióit, és hasonló egyszerűsítésre lehet számítani. Ez szerintem belefér, jó irány.

Új hozzászólás Aktív témák