- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
Ezért mondom én , hogy egy rendes jól kigondolt pc üzletnek a mai napig van piaca. Ha minden vevőhöz úgy állsz hozzá, hogy nem vered át és megpróbálod az igényeinek megfelelő kínálatot nyújtani és nem lehúzod akkor sztem ezt egy idő után értékelni fogják és jó híred lesz a piacon. Főként akkor ha a hozzá nem értőkre rászánsz 10-15 percet és megosztod velük az általad birtokolt tudást persze csak nagy vonalakban, hogy értse ő is.
-
localhost
Közösségépítő
válasz
JuliusCaesar #18 üzenetére
Ez a 20 év érdekes érv
- FAIL
-
localhost
Közösségépítő
Mint több éve kereskedelemben dolgozó, én egy kissé konszolidáltabban látom ezt!
Nem lehet mindenki minden tudás birtokában, ő az általa tudottak szerint a lehető legjobban vásárolt!
Mint amikor autót veszünk, lehet, hogy ugyanígy kinevetne a kereskedő, mert te csak a lóerőt meg a színét nézed, Ő meg a futómű felfüggesztése alapján tud egyet s mást a kocsiról.
Párizsit veszel? Oszt' a boltos meg jót kuncog a hátad mögött, mert tud valamit, amit te nem ?
Vagy cserepes virágot? A Virágboltos mert somolyog, mert a virág amit választottál sokkal inkább hajlamos a tetvesedésre mint az a másik ott?
Példálózhatnék!Ráadásul az én hasonlataimban a boltos neveti ki a vevőt, pedig az eredeti történetben a boltban vásárló másik vásárló tudott olyanról amiről az emos nem. No és? Megverte Őt már így is az Isten!
-
Lengyi
aktív tag
Erről most eszembe is jutott egy történet. EW-ben jártam jó pár éve, s figyelmes lettem egy eladó-vevő párbeszédre. Öreg nénike kis nyugdíjából számítógép vásárlásra adta a fejét. Megkérdezte tőle az eladó mégis miben gondolkodik. Legyen benne CSET
Leleményes barátunk arrébb is kísérte: itt egy komolyabb 3xx.xxx Ft-ért.
-
válasz
Dr. Romano #14 üzenetére
De csak azért, mert neonok is voltak benne, nem?
-
Dr. Romano
veterán
Igaza volt emós barátunknak, a Vistás tényleg jobb...
-
Móci
addikt
Szart nem vett, de a lényeg tiszta. Sok az ilyen 'megvesszük kilóra' vagy 'azéme' vásárló sajnos.
-
JuliusCaesar
tag
válasz
Thunderzolee #10 üzenetére
Lehet, csak annyi volt kiírva hogy invidia dzsiforsz 9800 dzsití. De hát ha visztás akkor mindegy hogy 512 tuning GDDR3 vagy 1 gb DDR2, nem?
-
LOL
Áhh, az ilyenekenek nem is lehet elmagyarázni, h mi a különbség a ~3GHz-es pénégyes, és az újabb architektúrák között.
Ez kábé olyan, mint a 128GB-os SSD vs. 750GB-os 5400-es RPM-ű silent eco green rendszer-merevlemez (C meghajtó) közti különbség.
JuliusCaesar:
Lehet a 9800GT-n is 1GB DDR2 volt..(Grátiszban.)
-
madstunt
addikt
Dilettanizmus 4ever
-
Pedig itt tényleg a Vistas konfig a jobb a vga miatt, méghozzá sokkal. Szóval nem tévedett, bár az ok teljesen más volt.
Ráadásul a két proci között nem is igen lehet észrevenni különbséget ilyen kis órajel eltérés esetén.
-
lorenzen
aktív tag
válasz
JuliusCaesar #1 üzenetére
Helyesen döntött a fiú, de ez inkább a véletlen műve.
A 8400GS vélhetően integrált kártya. Játékra kevésbé alkalmas. -
Hogy őszinte legyek, én is az elsőt választottam volna. Igaz, gyengébb a CPU, de erősebb a VGA. A C2D-t meg mindenki tuningolja, csak egy hűtőcsere kell, és egy új alaplap, mert szerintem valami hihetetlen minőségű lehet benne...
Bár tény, hogy aki itt vásárol gépet, azt az ilyenek nem nagyon érdeklik. De ez a vistás beszólás nagy lehetett, kár, hogy nem hallottam
Én tuti elröhögtem volna magam.
-
Végül jól választott, csak nem jó infó alapján
-
JuliusCaesar
tag
Lehet kritizálni, javítani, fújogni, gratulálni, dícsérni! Flémet kerüljük ha lehet! Építő jellegű kritikát szívesen veszek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-7700K (8M Cache, up to 4.50 GHz) OEM Processor! 27% számlával!
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- újszerű MacBook Pro 14 hüvelykes M3 16GB 512GB SSD Apple space gray asztroszürke 1,5 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest