- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Nem, Alma szelleme él tovább, mert olyan erős vagy ilyesmi (látom nem olvastad el, amit linkeltem). A fizikai teste 26 éves korában halt meg, miután lekapcsolták a kapszuláját. Ennek fényében a második rész vége nem is olyan egyszerű, hogy na majd innen kanyarítjuk tovább a harmadikat... egyáltalán életben van még az a főhős? Vagy megint előszednek egy új katonát, aki valahogy kapcsolatba hozható Almával. Nem tudom.
A második rész egyébként szerintem nagyon ajánlott, ha nincs benne kihívás, akkor ne könnyű fokozaton tessék elindítani. A fosatós részek alatt viszont lehet rotyogatni most is rendesen, szigorúan este, lekapcsolt villany mellett érdemes nyomulni. 5.1-es hanggal jó hangosan már rémisztő. Bár az első rész után én úgy mentem neki, hogy úgyse fog bántani, mert Alma rendes csaj. Mondjuk a póktól se azért fél az ember, mert olyan nagyon mérges, hanem mert akkora, mint egy 200 forintos érme...
Alma nagyobb.
-
tdd587
őstag
Nem akarok egy világot összedönteni bennetek, de Alma már rég halott. Ez még az első részből kiderült.
Azt hogy pontosan mi történik a második rész végén, azt nehéz megmagyarázni... de érdemes megélni, mert a nyugalom megzavarására alkalmas jeleneteket tartalmaz. Értelmezés meg nem jár hozzá.
-
TazLeacher
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Gumi és felni topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Diablo IV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Villanyszerelés
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest