- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
Új hozzászólás Aktív témák
-
tdd587
őstag
Nem, Alma szelleme él tovább, mert olyan erős vagy ilyesmi (látom nem olvastad el, amit linkeltem). A fizikai teste 26 éves korában halt meg, miután lekapcsolták a kapszuláját. Ennek fényében a második rész vége nem is olyan egyszerű, hogy na majd innen kanyarítjuk tovább a harmadikat... egyáltalán életben van még az a főhős? Vagy megint előszednek egy új katonát, aki valahogy kapcsolatba hozható Almával. Nem tudom.
A második rész egyébként szerintem nagyon ajánlott, ha nincs benne kihívás, akkor ne könnyű fokozaton tessék elindítani. A fosatós részek alatt viszont lehet rotyogatni most is rendesen, szigorúan este, lekapcsolt villany mellett érdemes nyomulni. 5.1-es hanggal jó hangosan már rémisztő. Bár az első rész után én úgy mentem neki, hogy úgyse fog bántani, mert Alma rendes csaj. Mondjuk a póktól se azért fél az ember, mert olyan nagyon mérges, hanem mert akkora, mint egy 200 forintos érme...
Alma nagyobb.
-
feka007
veterán
Az első rész anno nagyon jó volt, vagy 5-ször végignyomtam. A másodikat kipróbáltam, és uninstall...
-
Sweet Lou 6
addikt
A 2 a kedvenc játékaim közé tartozik. Várjuk
-
zH.
senior tag
Azt hiszem ideje feltolni az első részt.
Egy darabig megvolt ,utána valamiért abbahagytam.
Mire kiviszem a két részt(+kieg.) pont kijön ez..
Vagy rövidre sikerültek ? -
HarapósKutya
tag
hát nemtom, a kettővel nemrég toltam, de nem volt nagyon szaratós. inkább uncsi, sztem
Remélem ez félelmetesebb lesz...
-
tdd587
őstag
Nem akarok egy világot összedönteni bennetek, de Alma már rég halott. Ez még az első részből kiderült.
Azt hogy pontosan mi történik a második rész végén, azt nehéz megmagyarázni... de érdemes megélni, mert a nyugalom megzavarására alkalmas jeleneteket tartalmaz. Értelmezés meg nem jár hozzá.
-
Vistaboy
veterán
válasz
TazLeacher #10 üzenetére
Átírtam, remélhetőleg így már jó lesz.
-
sheriff.crib
tag
ha igaz, ha nem én várom:-PAz összes része bejött és átjött.Kiváncsi vagyok meddig húzzák...fear 1,2,3,4....
Nekem egy kívánságom van, ne adjanak ki kiegészítőt!!
Inkább dolgozzanak rajta tovább, csináljanak egy iszonyat singlet.Felőlem a multi is jöhet...csak akkor legyne olyan, mint az 1.
-
TazLeacher
nagyúr
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
littlelion21 #6 üzenetére
Azt hiszem beállok én is a sorba. Erre rászaladtam, a másdik részt még én se játszottam végig.
-
Vistaboy
veterán
válasz
littlelion21 #6 üzenetére
Ne haragudjatok, de egy ilyen régi játéknál nem hittem, hogy ennyien nem vittétek még végig.
Javítottam, és még egyszer bocs.
mad1: Remélem, hogy új motor lesz alatta, bár a mostanival sincs még semmi baj.
-
mad1
veterán
Vistaboy : Ugyanaz az engine?
-
littlelion21
addikt
Köszi a figyelmeztetést,h SPOILER....
-
v!ct0y
veterán
Nekem tetszett mindegyik rész! És várom a folytatást.
Multit inkább nem is tegyenek bele mert olyan úgyse lesz mint az első részben volt. -
Findzs
addikt
az 1 rész jó volt a 2. már nem annyira
reméljük összeszedik magukat
-
nrgia
őstag
2010 október...ez túl optimista kijelentés szerintem...ahogy a már szokásossá vált csúszásokat illeti...na de ne legyen igazam...
-
CsiguszMaxim
senior tag
Nna még nem fejeztem be de már tudom a végét máskor írd ki hogy spoiler
Amúgy jó hír pár órát az elsővel is el lehetett ökörködni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Formula-1
- Androidos tablet topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- N€T0X|N: SSD cserék
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Parfüm topik
- HBO Max
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Klaus Duran: 2025 dude
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest