- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- One mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Érdekes, most felnéztem Twitchre hogy ránézzek zoszeatya Last of Us 2 végigjátszására és aztán látom csak, hogy nincsenek videói. Mondom mi a f., aztán keresgélés után rátaláltam:
A stream elköltözött az Fb-re -
Twitteren rátaláltam egy screenshotban, mert az első 4chanes Google keresés ezzel kapcsolatban 404-es hibát dob. Hát őszintén mondva ezt nem igazán hiszem el, amíg nem látok erről valami kézzelfogható bizonyítékot. Mert ugyanúgy ilyen alapon Pityuka99-et is meg lehetne vádolni ilyen dologgal, szóval eddig ez csak alaptalan gyanúsítgatás.
Ez a komment kimondottan tetszett az egyik Youtube videó alatt a témáról
Innocent until proven guilty...unless it’s the internet where we do things backwards - Summit1G -
Dr Disrespect ki lett tiltva a Twitchről, de nem tudni, miért
Mi a fene folyik itt ezekkel a meggyanúsítgatásokkal már? Twitch kitilt, Youtube ok és magyarázat nélkül letiltja a videókat, hát tényleg megbolondult már ez a világ?
Fura ezt mondani, de komolyan a facebook néz ki most a legmegengedőbb felületnek, ha gaming tartalomról van szó. Csak a felületet át kéne gyúrniuk és jó is lenne.
-
Én ezért szeretek ilyenkor átmenni pl. az Otherworld közvetítésére vagy ha van Prohardveres chatszoba, akkor oda, mert kevesebben vagyunk és el lehet értelmesen beszélgetni, nem folyton csak az emotokat látom villám gyorsasággal. Én meg mindig kíváncsi vagyok rá, mások mit gondolnak hozzám képest másképp, mert újat tanulni/megtudni az sosem szégyen, csakúgy mint itt a fórumon is.
(#16) Dilikutya Vannak játékok, amikkel személy szerint sosem játszanék, de nézni meg mókás, ahogy végigszenved rajta a streamer. Nálam pl. a Dark Souls, Nioh, Cat Mario tipikusan ilyenek.
Pl. zsozeatyatól is elkezdtem végignézni a The Last of Us végigjátszást és a hülye beköpéseivel annyira színesebbé teszi, hogy mindig tudok valamin röhögni. Ha magam játszom vele, akkor nem annyira szórakoztató. -
Én E3-nál volt hogy direkt Mixeren indítottam, hogy lássuk milyen azon nézni. De nagyon hamar visszakapcsoltam Twitchre, mert a chat része nem tetszett, állandóan csak azokat az óriási emotokat lehetett látni rajta és semmi értelmeset. Twitchen is azt nem szeretem sokszor, mikor telvágják egy sor emottal a chatet és nem lehet semmi értelmeset látni rajta. De Mixeren abszolút katasztrófa volt, ott tényleg nagyon túlzásba vitték a méretét és a mennyiségét. Én pl. 1. biztos jóval lekicsinyítettem volna ezeket 2. az egyszeri mennyiségét nagyon redukáltam volna Mixeren és máris egy jobb platform lett volna. Vagy lett volna egy checkbox a chat felett hogy text only és akkor csak a szöveget mutatja...
-
A Microsoft meg a projektjei...én ezen csak röhögni tudok már lassan, mennyi platformot sikerül szétbarmolniuk. Windows Phone kicsinálva, Windows RT szintén, Kinectnek vége, sőt, az Xbox One bemutatónál majdnem a saját konzoljukat is sikerült taccsra tenni...
Pedig jó lehetett volna a Mixer, csak versenyképesebbé kellett volna tenni új funkciókkal, stabilabb kiszolgálással vagy pl. 4k streammel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Synology NAS
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audacity - hangszerkesztés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Spórolós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (10/14 mag 16GB 500GB, 14 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Apple MacBook Pro Retina 13" 2020 i5-10.gen 16GB/512GB SSD, Nagyon jó akku, Garancia, üzletből
- ASUS DUAL GeForce RTX 4060 Ti O8G OC Edition
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged