Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen egyet értek hogy online irányba tart a világ korlátlan nettel de ehhez meg kell idő ezzel párhuzamosan pedig egyre olcsóbb kategóriába is megjelennek a nagy tárhelyű telefonok olcsón 64 GB szinte már alapnak számít a két irányvonal egymás mellett tör előre . De nekem nincs lehetőségem erre mivel olyan csomagban vagyok hogy 10 GB mobilnetem van flottába vagyok azért . Egyszer már törtem és akkor nem volt mentes azóta folyamatosan mentek . De persze mások vagyunk kinek mennyi elég el kell dönteni telefon vásárlás előtt.
-
Azoknak írnék akik szerint fölösleges a 128 GB . Rengetegazer jól jött hogy ennyi tárhely van a telefonon . Nyaraláskor 4k ba felvett videókhoz ,utazáshoz sorozatokat felrakni, deezer miatt de még sorolhatnám ezek jutottak majd ha egyszer nektek is lesz mert erre tart a világ ti is meg látjátok, kb 15 K volt különbség és nagyon megérte hogy 128 asat vettem nem 64 eset akkoriban ez egyből ki is fogyott 3t ből.
Divat szidni a gamer dolgokat de sztem kezdenek ki forni gondolok itt laptopokra headsetekre egerekre . Nem mondom hogy nincsenek el árazott dolgok vannak de azokat el kell kerülni.
Egy bajom van a gamer cuccokkal hogy tele rakják minden féle Leddel attól hányok és vicc az egész .
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Chromecast topic
- Milyen routert?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Windows 11
- Steam Deck
- Az adatközpontok szolgálatába állítja a nap- és szélenergiát a Meta
- Android játékok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest