- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
House M.D
tag
Na erre kiváncsi leszek,remélem Android fog muzsikálni rajta
-
mrhitoshi
veterán
Én kíváncsi vagyok rá, ha jól megcsinálják akkor, nem biztos, hogy buknak rajta.
-
válasz
rudymester #3 üzenetére
Árazás kérdése az egész. Ha normális árat találnak neki, fogják ezt vinni, már azért a négy betűért is: SONY
-
Morden24
nagyúr
válasz
rudymester #3 üzenetére
Nos igen, elnézve ezt a telefont nekem akaratlanul is az jut az eszembe, hogy a Sony nem véletlenül tartotta vissza a PS/PSP nevet az SE-ből...
-
rudymester
senior tag
Nem akarok gonosz lenni, de szerintem ez oltári nagy bukta lesz a SE-nak. Nem lárok benne semmi igazán különlegeset. Ha tudnak az Androidos játékokon túlmutató "igazi" játékokat írni, akkor talán van esélye. Ez a játékkonzol-telefon hibrid eddig nem nagyon tudott sikert aratni.
-
szaki42
tag
Jó kis masina lesz ez
Vajon milyen oprendszer fog rajta futni?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Sony Ericsson első embere is utalt a telefonba integrált játékkonzol létezésére.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest