- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
j-cool
tag
Okés lehet buta vagyok, de én nem arra értettem, hogy egy játék mennyi idő alatt tölt be, hanem, hogy kihozták a rendszer úgy:
- hogy nincs multitasking (ezért sokáig mennyit kapott az iOS...)
- nincs copy-paste
- súlyos adatforgalmazási hiba (mondjuk haverom 1 gigás mobilnetét még sosem lépte túl, tehát lehet kicsit felfújt hiba mint az antenna-gate az alma oldalon)
- ráadásul mint látható még memóriakezelésben is van hová fejlődni.Egy szóval nem mondtam, hogy ez a rendszer rossz. De ahhoz képest, hogy az Android elmegy egy Vodafone 845-ösön 520 MHz-en egy iOS meg elmegy iPhone 3G-n 412MHz-en még van hová fejlődni... és ezt az álláspontomat viszont továbbra is tartom. (mondjuk itt jöhetsz azzal, hogy a winpho7 szupergyors, nade az iOS is szupergyors egy 3GS-en 600 MHz-en....)
Az viszont dicséretes, hogy az MS néhány hónap alatt ennyit javít a rendszeren. Ha ezt a tempót tudják tartani év végére egész jó eredménye is lehet.
-
j-cool
tag
Megvan már miért lassú, a 3-5MB óránként adatforgalmazás háttérfolyamat biztos memóriaigényes
Egyébként ha most single-task-al ilyen lassan töltenek be az Appok mi lesz ha a multitaskinggal a háttérben lesz mondjuk még 3?
Mostmár így érthető kell az 1GHz-es minimum. Azért az Android vagy iOS 600 MHz-es procin (pl.: X10 mini vagy 3GS) is elfogadhatóan fut multitaskinggal... Ez mutatja, hogy a WP7-nek még sok fejlesztésen kell keresztülesnie.
-
j-cool
tag
Azért egy 1 GHz-es telótól (ugye minimum hardver követelmény) elég gáz ez a betöltési idő. Mi van mondjuk egy 2 GB-os navi alkalmazással? Azt vajon meddig töltheti most?
Pedig azt hittem a winpho7 egy jó rendszer...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest