- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Poco F7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRC
tag
Azt gondolnám, hogy aki vállalja az ITX-el együtt érkező ezer negatívumot amiatt teszi, mert más nem fér el.
Én a másik véglet vagyok. Anno 52k-ért vettem a Stacker 830-at és még görgőket is szereltem rá, így még magasabb. Persze nálam pont az a cél, hogy önállóan egy bútor méretű cucc a gép a földön. Mondjuk akkor is kellett hozzá egy hibás alaplap negyvenezres árának ad hoc, de most azonnal garis levásárlása bármire (amit amúgy 15-ért vettem garisan az aprón). hogy ennyi pénzt adjak házért.
Szóval aki ennyit költ ITX házra az szerintem tutira nem ATX gépet akar kerülgetni. Egy ITX alaplap körül horror áron bedobozolni a levegőt csak, hogy nagyobb legyen, miközben a létező egyetlen vitathatatlan előnye, hogy kicsi. Ehhe ... hát ez...
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Gaming L340-17IRH i7-9750H I 16GB I 256SSD I GTX1650 I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest