- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Galaxy Z Fold6-hoz viszonyítva mutatják, mennyivel lesz vékonyabb a Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
GSP
aktív tag
1 kiló, csak le ne szakadjon
-
törölt tag
Máshogy nagyon nem is lehetne megoldani helyhiány/súly miatt. A termelt hő eloszlik a felületen már eleve nem lesz olyan meleg, ehhez hozzájön még a légmozgás amiben elosztódik, bár én vizes gépeket építettem ahol a radiátoroknál ez mindig téma volt miért szívatjuk be a meleget róla a házba -mert nem meleg-, kétlem, hogy itt lenne 10 fokos különbség a két torony hőmérséklete között, talán inkább 5. Ha emeljük a légmozgást még tovább csökken. Ennél sokkal többet ad cserébe a két tornyos kialakítás.
-
Beretvás
veterán
válasz
Nyersszotyi #6 üzenetére
Ahoz képest mégis a legjobbak ezek a megoldások.
-
DudeHUN
senior tag
válasz
Nyersszotyi #6 üzenetére
Jelenleg a legjobb torony hűtő: [link]
-
törölt tag
válasz
Nyersszotyi #6 üzenetére
Nagyon sok hűtő felépítése ilyen. Az első toronyról leérkező levegő nem melegszik olyan mértékben, hogy a második torony nagymértékű rovására menjen.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Nyersszotyi #6 üzenetére
viszont azota millionos lehet az ileto, mert mashova lathatoan eladta a szabadalmat.
-
Nyersszotyi
tag
Én egy CPU és egyéb hűtőket tervező cégnél dolgozom. Egyszer az egyik munkatársunk felvetette, hogy mekkora ötlet lenne az egyik toronyról lefújt forró levegővel meghűteni egy másik tornyot. Az illető azóta nem dolgozik nálunk.
-
Dr. Akula
félisten
Nem állítom hogy formabontó a dizájn.
-
aginor
veterán
Igazad van, mindjárt rendeltem is belőle kettőt.
Synthwave: Annyit én is minimum, de annál több sem lehetetlen.
-
aginor
veterán
"Már csak egy kérdés maradt, ez pedig az ár, ami sajnos nem derült ki." - szerintem igazából kettő, az egyik valóban az ár, a másik a TDP, vagyis, hogy mekkora hőtermeléssel tud megbírkózni ez a csoda.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fotók, videók mobillal
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Opel topik
- Vicces képek
- Vízpart, vakáció és hardverek
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged