Új hozzászólás Aktív témák
-
whiz
aktív tag
"Jó napot kívánok. Elvesztettem az éves bérletem, nincs róla se csekkem, se semmim, nem tudom bizonyítani, hogy én valaha is vettem ilyet. Két napja keresem, és se égen se földön nem találok semmit. Egyszerűen már tiszta ideg vagyok, kérem segítsenek valahogy. Semmi pénzem nincs még egy sima jegyre se, kirúgtak, a feleségem is válni akar, az utcára kerültem. Egyszerűen kétségbe vagyok esve, hogy hogyan fogok most eljutni a legközelebbi hajléktalanszállóra. De maga meg mi a f*szt vigyorog ezen?!"
-
finest
addikt
válasz
raszputyin #6 üzenetére
Én a mosolyfaktort 110%-ban várnám el a munkáltató helyében! 93%-ért csak 93%-os órabér ját. Vigyori, japó kallerok a MÁV vonalain is nagy sikert aratnának. Mindenki csak röhögne, h nincs ülőhely, nagy a nyomor, a meleg és a büdös!
A Lidlnek is volt hasonló etikátlan húzása pár éve, akkor a női alkalmazottaknak a paradicsomérés napjain sárga fejpántot kellett viselniük. Volt is belőle botrány.
-
P00By
nagyúr
Ezek nem normálisak, nem tudom mit csodálkozom...
-
raszputyin
senior tag
Etikátlan.
-
Csakénvagyok
őstag
-
aram01
nagyúr
ezek a japánok tiszta bu.ik
-
juliabrilke
veterán
Biztosan nagyon szerethetik ezért őket.
-
Cane
őstag
Egy másnapos fejhez mit szólna
-
OMFG!
Mik nincsenek....
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Építő/felújító topik
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nők, nőügyek (18+)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia
- Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular, 49 mm-es natúr titántok, kék-élénkkék Terep pánt S/M
- Dell Latitude 5520 i3-1125G4 / 8gb ddr4 / 250 gb Nvme
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3292
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest