- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Magisk
- iPhone topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
Új hozzászólás Aktív témák
-
GRAT !!!
Kérdés a BTX-el kapcsolatban :
A táp is megváltozott az ATX-hez képest ? ( mármint a csatik )
Van egy EsPRiMO P5731 konfigom, és egy GT 240 -et pattintottam bele, de nem indul el .
Kicsi a BTX 310-es táp ?A vga nem kér külön tápcsatit .
Tudsz tanácsot adni ?
Előre is köszi !
-
feribk
aktív tag
Bravó! Ügyes
-
Béka 3
tag
Lenyűgöző!
grat -
jones965
Modder
válasz
antikomcsi #120 üzenetére
Köszi a látogatást, és nem utolsó sorban a vélemény nyilvánítást.
-
antikomcsi
veterán
Emelem kalapom!
Munkaóra és anyag az van benne bőven, de ez önmagában még mit sem érne. Ami igazán naggyá teszi az az igényesség, és a minőség.
További kellemes fúrás-faragást kívánok!
-
Destructo
senior tag
Up!
-
HookR
addikt
Gratula a projekthez.
Amúgy attól, hogy megfordítottad az alaplapi tálcát, még ATX szabványú maradt.
És nem, filozófiájában sem BTX, ti. nincs központi légcsatorna, ami egyszerre szellőztetné a fő melegedő alkatrészeket és amivel pl. párhuzamosnak kellene lennie a memóriáknak is. -
jones965
Modder
Köszönöm az elismeréseket. Bár ezeknek a látogatásoknak valószínűleg jelentős ráhatása van, hogy a főoldalra került cikk 1. hsz-be akaratomon kívül belinkelték az írásomat.
Ettől függetlenül jól esik.
Az pedig, hogy mennyire "mesteri", majd kiderül remélhetőleg a német és talán a magyar modding társadalom előtti megmérettetéseken.Eredetileg terveztem, hogy én is nevezek a cooler mastrer versenyére, -regeltem is-, de az egyébb teendőim révén energiám nem engedte azon blog vezetését is.
-
F34R
nagyúr
Hát ez valami eszméletlen mester vagy
-
Én is gratulálni jöttem.Jó írás,gyönyörű házzal.Erről van szó!
-
Black Dragon
addikt
Fogadd minden elismerésem!!
-
h.adam.92
őstag
eszméletlen lett, gratulálok hozzá...
-
jones965
Modder
Köszönöm!
csabi112:- igen, ezen én is filóztam, de már a fiam is hiányolta a gépét, másodsorban már kezdtem belefáradni.
Ezért van, hogy elfordítható a gép. Max külső dvd írót kell használni.
Viszont ez esetben vagy egy elhúzható tetőt, vagy mint nálad egy felhajtható tetőt készítek.Erre utaltam a végén...
-
csabi112
Modder
Gratulálok, hogy sikerült befejezned az építést! Az elképzelés és a kivitelezés nagyon jó. A frontoldalt találom kicsit egyhangúnak,....szerintem. Használjátok sok örömmel!
-
yakuza.tora
addikt
Hát...ez elég vadállatra sikerült!
Grat hozzá!
Én éppen mostanában gondolkodom két db. tripla beépítésén a HAF 932-be... -
_Volkovy_
nagyúr
ez.. állat.
az ember szinte kedvet kap a vizesítéshez
-
Probber
őstag
Na tessék, kimaradok néhány napot a PH!-ról és mikor visszajövök már a kész munka fogad. Csak gratulálni tudok, nem kevés időt és energiát fektettél bele a projektbe, igen komoly munka lett.
-
jones965
Modder
Itt a vége, fuss el véle.
Már mint nem a géppel, mert egyébként sem lett valami könnyű. -
albert8
veterán
MÉg mindig nincs kész a zöldike?
-
Probber
őstag
Jó gondolom, hogy mindössze egy merevlemeznek maradt hely ott a "radiátorházban"? Vagy talán elfér ott még egy? Egyébként szépen összeállt a dolog (a tető nekem még mindig fura), úgy nézem már csak egy kicsi van hátra.
Ezt a munkádat azért majd mutasd be lehetőleg minél több, a témával foglalkozó külföldi oldalon is.
-
kpal
nagyúr
Részletes írás
Plexit hol lehet venni ?
(Mi a szakmád hogy ennyire jól megy a gép építés mert vannak szerszámaid ?Én csak tátott szájjal nézem pár milyen kéz kézügyességgel csinálnak ilyeneket
-
veector
senior tag
Nagyon jól néz ki
-
csabi112
Modder
Így lefestve már egész mást mutat! A zöld betétek pedig nagyon jó összhangban lesznek a feketével. Tetszik. További jó szerelgetést!
-
Hű, már nagyon sokat kell görgetni.
-
jones965
Modder
-
Probber
őstag
Kizárólag építő kritika jelleggel: Számomra kicsit furcsán hat az a felsőrész, persze lehet, hogy csak azért mert még nem látom a végét, de az eddig látottak alapján valahogy nem illik a képbe. A minimalizmus - ha az volt a cél - így már kissé megszakad a tetőnél. Egyébként nagyon szépen haladsz vele.
-
jones965
Modder
-
zuchy
őstag
Nagyon jól alakul, jól néz ki! Azokat a 45 fokos letöréseket mivel csináltad, hogy olyan szép egyenes lett? Addig oké, hogy a befogja az ember a lemezt két falap közé, de ott hogyan érted el, hogy szép egyenes lett? Amikor én csináltam ilyet, akkor meggyűlt vele a bajom.
Mondjuk belegondolva egy oda illő fakockával meglehet hajlítani, miközben nyomja az ember, hogy az éle is megmaradjon. -
Probber
őstag
Hát ez eddig rettentő igényes munka! A tető majdani kialakítása, mint külső szemlélő, egyenlőre átláthatatlan. Tetszik, hogy még a memóriák is el vannak takarva, de én azt hittem, hogy valamilyen úton-módon a tartály is bekerül majd a "láthatatlan" helyre, a radiátorok közé.
-
csabi112
Modder
Szépen és gyorsan halad a házikó! Azért úgy látom lesz még rajta munkád bőven. Az előlapra kíváncsi leszek.
-
csib41
aktív tag
végre valami fogamravaló a ph-n!
Gyönyörű munka, le a kalappal!!! Erőt és kitartást a befejezéshez!
Az alaplapon a plexi kap majd megvilágítást?
ötlet: minden blokk legyen mattfehér a cső meg fekete énis ezen gondolkoztam régebben csak nincs alapanyagom se szerszámombár én erősen a piros zöld kombón gondolkozok de ilyen munkát pár év múlva kiadok a kezemből
(nálam a kisflex 4x ekkora mint a tiéd
)
a készenlét mikorra várható? szinte jobban várom a kifejletet mint te -
Probber
őstag
Durvul a dolog, már mutatja magát.
-
Zodicus
senior tag
Nagyon komoly munka. Grat hozzá és várom a végeredményt én is.
-
-
Cthulhu Dawn
őstag
tárgytalan
-
jones965
Modder
válasz
Thunderzolee #57 üzenetére
Köszi!
Lesz ez még formálva, csak időm legyen.
-
Jesus.. ez durva.
Le a kalappal! -
albert8
veterán
OMG
csak igy tovább
plexit elég nehéz lehetett hajlitgatni -
Probber
őstag
Nagyon szépen haladsz vele. Passzív lesz a vízhűtés rendszer, vagy van ott elég hely a ventilátorok számára a radiátor és az oldallap között?
-
zuchy
őstag
Ötlet: Mi van, ha a tápot fordítva szereled be? Hogy nem a házból szívja a melegebb levegőt, hanem kintről és lenne hozzá egy szűrő, persze ehhez a házat is meg kell emelni, bár lehet ez benne van a tervben.
Gondlom a plexi azért majd megnöveli az alaplap hűtetlen részeinek a hőmérsékletét, de nem hiszem, hogy sokkal.
-
albert8
veterán
Érdekes
nem fogja ez túlságosan felfogni a hűs szellőt?
főleg ha csak itt áramlik majd be -
zuchy
őstag
Jó lett a porszűrő. A szűrő fix, vagy kiszerelhető nagyobb megbontás nélkül?
-
jones965
Modder
Upgrade!
-
UdVi86
aktív tag
Eddig nagyon tetszik, amit csinálsz. Írod hogy zöld lesz a világítás, kár hogy a kábelharisnya nem ilyen színű lett. Nemrég láttam, hogy új fajta zöld harisnya érhető el az MDPC-n, nagyon brutálisan néz ki. Még a karbon fólia (ha szürkés színű) is illene hozzá.
-
jones965
Modder
Na akkor a fólia színe fekete lesz, a világítás pedig zöld, mivel ez a fiam kedvenc színe.
A kialakítás módja nem lesz egyszerű, de számomra ez a kihívás. -
törölt tag
A jelenlegi projekt előzetes képei már így is sokat mondóak, aztán az eddigi munkáid minőségét ismerve szerintem nem lehet kétséges, hogy a végeredmény ismét nagy durranás lesz.
A másik fele meg csak hülyülés, hogy micsoda komoly vas került a szép köntös alá.
Én nem hogy olyan hardvert nem láttam életemben, de még életemben nem volt annyi pénzem, sőt még annyi pénzt nem is láttam élőben, amennyi az áruk...
-
törölt tag
Úúúúdeszííííp!
980X és GTX580, hűha...
-
GabN73
addikt
wáháháh, ez egyre szebb lesz
-
albert8
veterán
Nah azért olvassatok is
Nos ez a táp, abba konfigba kerül, ugyanis mint a jelenlegi adatlapomnál is olvasható, átesett egy kis változáson.
Az i7 920 procimat ( ami egy igen jó darab) leváltotta egy i7 980X , a vga pedig reinkarnálódott egy GTX580-ra.Jones:érdekes lesz
azt lehet tudni milyen szinű lesz a plexi?mármint rajta a fólia -
Zerdal
tag
Gratulálok. Kíváncsi leszek a végére. Én is gondolkozom egy ilyen alaplaptakarón. A gyári SATA csatlakozós kábeleket hogyan szereled szét?
-
Akkor ő is piros-fekete lesz? =)
-
Nyugdíjas
nagyúr
Uhh b.szki
Te még mindig egy állat vagy
-
Probber
őstag
Micsoda munkába kezdtél. Erre kíváncsi leszek.
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #16 üzenetére
MDPC-s.
-
válasz
Cthulhu Dawn #11 üzenetére
Én is erre jutottam. meg jó lenne egy jones is aki megcsinálja.
-
Cthulhu Dawn
őstag
Miféle harisnya ez?
-
jones965
Modder
Upgrade!
-
csabi112
Modder
Szép nagy tábla plexit sikerült szerezned! A megoldás nekem új, de tetszik. Biztos jól fog kinézni. Sok sikert a modhoz!
-
jones965
Modder
válasz
Cthulhu Dawn #11 üzenetére
Többek közt, stb....
-
Cthulhu Dawn
őstag
Kell egy Dremel.
-
Ilyen takarólemez nekem is kell!
-
jones965
Modder
Köszi srácok!
Igyekezni fogok. ( időben is, meg minőségben is)
-
aero.
veterán
Hajrá. Biztos vagyok benne, hogy csak jó lehet a végkimenetel.
-
Felforgatod itt a dolgokat.
-
jones965
Modder
válasz
mexicanraven #4 üzenetére
Köszi!
Nekem is (nem kicsit), ezért csinálom.
-
mexicanraven
senior tag
Tetszik ez a műfaj, várom a blog további részeit!
Kitartást és minden jót![mod]: előző munkáidról hol érhető el információ?
-
-
Nordic
Közösségépítő
Ez most lehet, hogy noob lesz, de a btx az most az atx alatt vagy felett helyezkedik el méretben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Vigneau interaktív lokálblogja
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Autós topik
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Lenovo T440s intel core i5-4210u,4GB/120GB SSD,jó akkumulátor! Fix 25 ezer ft
- HP Elite x360 2in1 Notebook! IPS 13,3" Touch / i7-1355U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe! BeszámítOK
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged