Új hozzászólás Aktív témák
-
Essentials
aktív tag
Nem baj ha különbözik a véleményünk, de én elengedném ezt a dolgot ha nem haragszol. Szerintem a mini 2 már túl old school ahhoz hogy megadja azt az experience-t amiért sokan szeretjük az Apple-t. ( ebbe a kijelző is beletartozik, se nem laminált, se nem túl fényerős mai szemmel ) Szerinted meg nem, és nincs ezzel sem gond, más szempontok dominálnak mindkettőnknek. Nekem az 1GB RAM élehetetlenül kevés lenne 2021-ben ha Apple, ha nem, és a kijelző se varázsol el, de ez lehet az én hibám is, mert túlságosan hozzászokott a szemem az utóbbi években a frissebb, jobbhoz, és úgy ítélkezem.
-
Essentials
aktív tag
válasz
Schuler888 #37 üzenetére
Mert én használtam?
Amúgy nem kevésbé bullshit mint a többi gyártó fantázianevei a készülékeik alkotóelemeire.Hadd hívják úgy őket, ahogy akarják, úgysem azért vesszük meg az adott modellt.
-
Essentials
aktív tag
válasz
hszilard666 #35 üzenetére
Ez a lényeg, használd megelégedéssel! Én kipróbálni rendeltem egy 12,9-es miniLED Pro-t, de annyira bejön az élmény teljesítményre, hangzásra, smoothságra, kijelzőben hogy úgy döntöttem, megtartom a 10,5-ös Air 3 helyett. Pont fordítva vagyok ezzel, tudom h nincs rá szükségem, nem vagyok kreátor, max bohóckodni használnám a pencilt, van Macbook-om, tehát ezért sincs szükségem a hatalmas kijelzőre. Mégis maga az élmény nagyon bejön, és jópár évig szeretném megtartani. Az Air 2019-et meg eladom, mert pótnak megmaradt egy régebbi Air2-esem is.
-
Essentials
aktív tag
válasz
hszilard666 #32 üzenetére
Macbook Air? A "csöves" változatra gondolsz a 9 éves dizájnnal? Az a gép technikailag sok dologra elég, de az Apple-re nem kicsit haragudtam hogy képesek voltak csak azért választékban tartani egészen 2017-ig, hogy minél olcsóbban gyártva és beárazva beszippantsanak új ügyfeleket. Szerintem 2017-ben is vállalhatatlan volt az a kijelző, amikor még forgalomban volt hivatalos csatornán is. Aztán a balkánon azóta is kapni, mert "óccó" és Apple, az emberek ugyanúgy rárabolnak még mindig mint az i6S-re, mert alma logót látnak a hátulján. ( Annak a Mac-nek ráaadásul világít ) Szemből úgy néz ki a borzalmas kijelző körüli keret, mintha mikrohullámú sütőajtót néznék.
Én nagy Apple fan vagyok, de ki tudnak borítani szemét húzásokkal, amiket méltatlannak érzek a márkához. Dehát a pénz beszél ugye... Nem azzal keresnek sok pénzt az elavult Macbook-kal vagy az i6s-sel még mindig hogy megvetetik kedvezményes áron pld Indiában, vagy a balkánon, hanem azzal hogy a vásárlás új felhasználókat generál, akik később új hardvereket, szolgáltatásokat, vagy szoftvereket vesznek tőlük. Ez az üzleti része. Szóval azért mert a mini 2 kijelzője kevésbé szr mint a 2017-ig hivatalosan forgalmazott Air-nek, számomra nem menti a helyzetet. Mindkettő old school hardver a maga módján. Aki örömmel használja, az persze tegye, de vannak pontjaik, amik már nem igazán felelnek meg mai elvárásoknak, ezt be kell látni!
-
Essentials
aktív tag
Igen, anno használtam, amikor még frissnek hatott. A ppi nem minden, a fényerősségén, és a betekintési szögein is látszik hogy nem mai darab, nem laminált a panel. Ez lehet h inkább azoknak tűnik fel, akik használnak frissebb modelleket is, de mai szemmel már nem tartom versenyképesnek a mini 2-őt, ahogy te is írtad, alap feladatokra ok. Az 1GB memória lefolytja az összes frissebb alkalmazás használhatóságát is.
-
Essentials
aktív tag
válasz
-Faceless- #14 üzenetére
-
Essentials
aktív tag
válasz
-Faceless- #14 üzenetére
A 2018-tól felfele megjelent Pro szériáknál is vastagabbak az oldalakon a kávák, mint a 2017-es Pro elődmodellen, vagy annak a dizájnját megöröklő 2019-es középkategóriás Air 3-on! Az Apple-t nem igazán izgatja fel a kávák bármi áron lereszelése, ez telefonoknál, tableteknél, laptopoknál, és asztali gépeknél is mindig kibukik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xbox Classic / Xbox 360
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Linux kezdőknek
- Milyen monitort vegyek?
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- iPad Air 3 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4324
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest