Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #16 üzenetére
de most melyik szűrőről beszélünk? én még az ad-filter nevűt használtam asszem, aminél egy txt fájl kézi szerkesztgetésével lehetett letilteni a reklámokat. az index.hu-nál például egyáltlaán nem működött. vagy letiltottam az egész sher.index.hu domaint, és akkor az oldal sem jött be, vagy a reklámok is betöltődtek...
LonGleY: lehet, bár most hirtelen az Eset SS-ban nem találtam meg a beállítását. mondjuk most egyelőre elégedett vagyok a FF és TB kombinációval, nem csak hülyéknek való, elég korrekt tudása van (bár van, amiben most éppen lemaradásban van: fülek kezelése, zoomolás...)
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Apple iPhone 8 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy s23 256GB !!! (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári gari + carbon szálas tok.
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP393
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest