- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hajrá, igaz nekem Poco van, de egy "család".
Stabil, gyors, kapok frissítést, nincs vele gondom. Hibáktól mentesen tudom használni, és szuper az üzemideje.
Mi 9 SE-vel szemeztem, de kár volna a gyengébb vasra váltanom, innen már csak egy Redmi csúcs jöhet szóba, vagy egy Poco F2.
Igazából csak a MIUI miatt kedveltem meg a készülékeiket is. Nekem ez a rendszer hozta el azt a testreszabhatóságot, amit kerestem..
Anno a Lenovo féle VibeUI volt a befutó, de kinyírta a Lenovo, és stock szintre butította...
Párom Mi A2 Lite-ot használ, egy 2 éves Redmi 4A-t váltottunk, teszi a dolgát, minden rendben van azzal is.
Nekem megfelel az egész ökoszisztéma, nem igazán vágyom más gyártó termékeire. Talán egy Honor-t próbálnék még ki mostanság, de a O+6T is járt a kezemben, szép és jó készülék az is.
Új hozzászólás Aktív témák
ma 27,5 millió okostelefont szállított le, ebből már a Mi 9 széria is kivette a részét.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Nintendo Switch 2
- Politika
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- DOOM - The Dark Ages
- Autós topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest