- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Yettel topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- Magisk
- Videón a Z Flip7 méretes külső kijelzője
- iOS alkalmazások
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
amit leirsz egy HMDnel NEM igy mukodik. probalj ki egyet, felreerted a leiras alapjan a helyzetet.
kiskuplung: igy egy ev utan beleizzadas >> kabelezes >> nem olvashato a desktop rendesen >> screendoor >> FOV
nyaron nagyon nem is tudtam hasznalni a riftet a 35 fokban, de a Gorn az most igy 18 fokos szobaban nyitott ablakkal es egy Dyson AM06al direktben hutve a jatekteret mar valamennyire normalizalhato. mindezt ugy, hogy VR cover moddolt riftem van es mosom egy parna max egy hetet van hasznalatban.
-
proci985
MODERÁTOR
erre kulonbozo implementaciok vannak:
- free locomotion: siman joystickkal mozogsz, allitolag van egy kis hanyada a jatekosoknak, akik ettol nincsenek rosszul. doom 3 VR (de ez tudja az osszes masikat is)
- dash / teleportalas: nem mozogsz, hanem helyek kozott ugralsz. pl robo recall, doom, arizona sunshine, from other suns
- "wave shooter" / stacionarius roomscale megoldasok: arktika.1, serious sam last hope, superhot!. korlatozott jatekter, korlatozott mozgasi lehetosegekkel, viszont pl arktikanal lehet helyek kozott ugralni.
- "huzom magam elore a korlaton": Gorn (van free locomotionja is), azaz lenyomod a Bt es utana a kezeddel mozogsz. amennyire fura annyira remekul mukodik
- fix pozicio: jellemzoen kvazi techdemoknal, mint a face your fears vagy a blue.autoszimulatorok: alapvetoen valamennyire az ember erzi, hogy nem liftezik a gyomra, de jellemzoen annyira nem problema. ameddig fejre nem allsz az autoval, meg nem pordulsz, vagy 0-300-0 gyorsulas-lassulas koroket mesz mert az embertprobalo tud lenni.
egyebkent probald ki ha teheted, teljesen mas erzes. en is kicsit mast kaptam, mint vartam: eredetileg szimulatorozni akartam, gyakorlatilag viszont az, hogy az embernek van keze amivel dolgokat tud csinalni nagyon sokat dob.
-
proci985
MODERÁTOR
elhányod magad ha egérrel/kontrollerrel fordulsz, ezért nem jó alkalmazás.
jo kozelitessel ez a helyzet minden tulzas nelkulhulyet kap az agyad attol, hogy a szemed mozgast kozvetit, a belso fuled viszont egesz biztos benne, hogy egy helyben allsz. ja es mivel ez egy biologiai dolog nagyon nem lehet vele semmit kezdeni.
autoversenyeknel es repuloszimulatoroknal ez megy mert az ember ugye ul valamiben, tank szimulator elvileg megy, viszont fpst nagyon kevesen tudnak smooth locomotionnal is joystickkel mozogva iranyitani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Western Digital WD Red Plus 3.5 12TB 7200rpm 256MB SATA3 (WD120EFBX)
- ZBook Fury 15 G8 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB magyar vbill ujjolv IR kam gar
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - DDR5 - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest