- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- iOS alkalmazások
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Légies iPhone halvány színei
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gömbike
senior tag
válasz
ErwinChico #7 üzenetére
Mi lenne veled, ha hasznàlnál egy Garmint?
A samura úgynèznèl, mint kósa a pegazusra🤣🤣🤣🤣🤣
-
Roland861010
veterán
válasz
ErwinChico #7 üzenetére
Nekem GW 5Prom van mégsem mondom azt hogy az asszony Apple Watch-a csúnya lenne sőt nekem is tetszik.
Ráadásul azon megy rendesen a messenger .
Videó lejátszás képek minden megjelenik.
Egyáltalán nem gagyi sőt nekem a GW 5 gagyibbnak tűnik.Nekem inkább maga az alap rendszer nem tetszik és ami miatt mindig vissza térek az androidra és samsungra.
(Hűtő- tv - óra-telefon és mindenem is az). -
A Molyember
tag
válasz
ErwinChico #7 üzenetére
Na megjelent az elitista órahuszár akinek az óra kör alakú minden más pedig csak egy hulladék amit órának csúfolnak.
Persze, mivel eleve szarul fogod meg a dolgot. Ezek nem órák, ezek aktivitás figyelők amiknek a legutolsó tulajdonságuk az, hogy kiírják az időt. Nem a te “az óra státuszszimbólum” féle divatigényeidnek készültek, hanem ennél kicsit értelmesebb és komolyabb felhasználásra.
Ez a cucc meg hiába olcsó, ha egyszer az alap funkcióit is képtelen normálisan ellátni, egy forintot nem ér így sajnos. -
sfefe
addikt
Nekem meg okosóra úgy nézne ki jól, hogy ne legyen ilyen káva mint most... Ha a telóknál el tudták hagyni az óráknál sem ártana...
-
joey04
titán
válasz
ErwinChico #7 üzenetére
hapci
-
LosBlancosRM
őstag
válasz
ErwinChico #7 üzenetére
Nem tudsz olyan Apple terméket ami ne lenne sikeres. Pedig egy-kettő megmagyarázhatatlan. Szerintem a 10k-s portörlőjüket is viszik, mint a cukrot.
-
xZer0kidx
senior tag
válasz
ErwinChico #7 üzenetére
Erről az jut az eszembe, hogy a mostani véleménybuborékokkal az a baj, hogy a belső fele nem áttetsző, hanem tükröződő, így még nehezebb kilátni belőle.
Sokaknak köztük nekem is tetszik a watch mert nem óra, hanem kütyü kinézete van, de elfogadom, hogy másoknak a klasszik, akár Samsung design jön be.
A cikkhez is: Jó dolog az okosóra, én is beruháztam egyre és meglepődtem azon, hogy sok esetben (játszótér, kutyaséta, stb.) már nem is viszem magammal a telefont, részlegesen kiváltotta azt. -
szupermacs
veterán
válasz
ErwinChico #7 üzenetére
Jó neked.
-
HKorn
veterán
válasz
ErwinChico #7 üzenetére
Én sem hordanék sosem, de nem ebből az okból. Ennyire azért talán nem vészes a kinézet szerintem. Tény, hogy nem néz ki különösebben jól, de sok embernek tetszik, ahogy a mellékelt ábra is mutatja.
-
ErwinChico
tag
Sosem hordanék Apple Watchot, nekem (!) az egy nevetséges, komolytalan, gagyi játék egy Samsung classic óra mellett. Érthetetlen számomra (!) a sikere, 8 éves kor felett nem tudom senkin elképzelni szekunder szégyenérzet nélkül.
-
Wesiz
tag
nem lett volna hülyeség ha darabszámot is látunk nem csak százalékot
-
LosBlancosRM
őstag
Jövőre kerüljön vissza a lünetta, frissítsék a hardvert, és cserélem a GW-om.
-
HKorn
veterán
FIREBOLTT és NOISE egész jól berobbant a piacra a semmiből, bár sosem hallottam még róluk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- új bontatlan Apple Watch Series 10 GPS 42mm rozéarany alumíniumtok rózsaszín Apple
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2280, 100% AKKUMULÁTOR
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Eladó Garmin Venu 3 okosóra homokkő színben, újszerű állapotban, hivatalos magyar garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest