- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- iPhone topik
- Infinix Note 40 Pro+ 5G - túlpakolva
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
Új hozzászólás Aktív témák
-
HKorn
veterán
FIREBOLTT és NOISE egész jól berobbant a piacra a semmiből, bár sosem hallottam még róluk.
Run&Ride
-
LosBlancosRM
senior tag
Jövőre kerüljön vissza a lünetta, frissítsék a hardvert, és cserélem a GW-om.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
Wesiz
tag
nem lett volna hülyeség ha darabszámot is látunk nem csak százalékot
-
ErwinChico
tag
Sosem hordanék Apple Watchot, nekem (!) az egy nevetséges, komolytalan, gagyi játék egy Samsung classic óra mellett. Érthetetlen számomra (!) a sikere, 8 éves kor felett nem tudom senkin elképzelni szekunder szégyenérzet nélkül.
Cogito ergo sum sollicitus.
-
HKorn
veterán
válasz ErwinChico #7 üzenetére
Én sem hordanék sosem, de nem ebből az okból. Ennyire azért talán nem vészes a kinézet szerintem. Tény, hogy nem néz ki különösebben jól, de sok embernek tetszik, ahogy a mellékelt ábra is mutatja.
[ Szerkesztve ]
Run&Ride
-
szupermacs
veterán
Jó neked.
-
xZer0kidx
senior tag
Erről az jut az eszembe, hogy a mostani véleménybuborékokkal az a baj, hogy a belső fele nem áttetsző, hanem tükröződő, így még nehezebb kilátni belőle.
Sokaknak köztük nekem is tetszik a watch mert nem óra, hanem kütyü kinézete van, de elfogadom, hogy másoknak a klasszik, akár Samsung design jön be.
A cikkhez is: Jó dolog az okosóra, én is beruháztam egyre és meglepődtem azon, hogy sok esetben (játszótér, kutyaséta, stb.) már nem is viszem magammal a telefont, részlegesen kiváltotta azt."Csak óvatosan, nehogy túl korán elsüljön az a morálpisztoly"
-
LosBlancosRM
senior tag
Nem tudsz olyan Apple terméket ami ne lenne sikeres. Pedig egy-kettő megmagyarázhatatlan. Szerintem a 10k-s portörlőjüket is viszik, mint a cukrot.
Samsung Galaxy S24 Ultra
-
joey04
titán
hapci
-
sfefe
addikt
Nekem meg okosóra úgy nézne ki jól, hogy ne legyen ilyen káva mint most... Ha a telóknál el tudták hagyni az óráknál sem ártana...
Az élet nem igazságos csak jobb a halálnál...
-
A Molyember
tag
Na megjelent az elitista órahuszár akinek az óra kör alakú minden más pedig csak egy hulladék amit órának csúfolnak.
Persze, mivel eleve szarul fogod meg a dolgot. Ezek nem órák, ezek aktivitás figyelők amiknek a legutolsó tulajdonságuk az, hogy kiírják az időt. Nem a te “az óra státuszszimbólum” féle divatigényeidnek készültek, hanem ennél kicsit értelmesebb és komolyabb felhasználásra.
Ez a cucc meg hiába olcsó, ha egyszer az alap funkcióit is képtelen normálisan ellátni, egy forintot nem ér így sajnos. -
Roland861010
addikt
Nekem GW 5Prom van mégsem mondom azt hogy az asszony Apple Watch-a csúnya lenne sőt nekem is tetszik.
Ráadásul azon megy rendesen a messenger .
Videó lejátszás képek minden megjelenik.
Egyáltalán nem gagyi sőt nekem a GW 5 gagyibbnak tűnik.Nekem inkább maga az alap rendszer nem tetszik és ami miatt mindig vissza térek az androidra és samsungra.
(Hűtő- tv - óra-telefon és mindenem is az). -
Gömbike
senior tag
Mi lenne veled, ha hasznàlnál egy Garmint?
A samura úgynèznèl, mint kósa a pegazusra🤣🤣🤣🤣🤣
Akinek két bekezdésnél több van a memóriában, az látja a szomorú jelent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel watch 2 ÚJ 2 év német MM jótállás
- Garmin Fenix 7, 47mm eladó makulátlan állapotban, garanciával
- Diesel okoskaróra új 6hó jótállással!
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch 8, Midnight, Gps+Cellular ( eSim ) karcmentes
- Apple Watch 8, Starlight, 45mm, Gps+Cellular ( eSim ) karcmentes, független
- Apple Watch Se 2 ( 2024 ) Silver, 44mm, Gps, új állapotú, akku 99%, garanciális
- Apple Watch SE 2 ( 2023 ) Midnight , 44mm, Gps+Cellular ( eSim ) , 100% akku, karcmentes,garanciális
- Honor MagicWatch 2 46MM
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest